Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super gode produkter. Velsiddende og holdbare Urban pants. God kundeservice. Desværre er der ikke angivet mål på længden af bukser. Man kan vælge mellem 3 længder - men uden målangivelse. Angivet I... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Das Paket wurde sehr schnell versendet. Die Lieferung nach Deutschland hat ebenfalls schnell geklappt. Leider hat mich das Paket nicht abschließend erreicht. Trotz Fotonachweis von DHL. Nach... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en Fusion cykeljakke til sønnen i julegave... fik tilsendt en fin blød pakke med den bestilte cykeljakke... sønnen prøvede den juleaften og den var for stor (jeg havde ikke valgt M men L)...... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt for 30.000kr + Løbetøj, Cykeltøj, Tri tøj, Hverdagstøj gennem årene. ALT spiller bare, fra produktet, til kundeservicen. Det er ikke en tilfældighed at Fusion er mit foretrukne tøjmærke til a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de ropa y elementos deportivos

Sobre Fusion

Escrito por la empresa

Holdbar - Målbar - Mærkbar siden 1999

FUSION laver kompromisløst sportstøj. Udviklet i Danmark, egenproduceret i EU og testet gennem 20 år på sportens proff’er.
Kort sagt komfortabelt, slidstærkt og funktionelt grej til det daglige træningspas og resultater i verdensklasse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gode tights men elendig kvalitet på jakke

Fusions løbetights får 10/10 herfra. Jeg har købt 5 par, og det er de bedste løbetights, jeg nogensinde har ejet- som kvinde med spinkel overkrop og brede hofter er det næsten umuligt at finde tights, der passer både ved taljen, men også ved hofte/lår. Kæmpe ros for tights!!

Løbejakken fra Fusion er dog en af de dårligste jeg nogensinde har ejet. 2/10 herfra👎 Lynlåsen er ELENDIG og jeg synes på ingen måde at pris og kvalitet hænger sammen her. Meget skuffende.

25 de octubre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har altid været glad for Fusions…

Jeg har altid været glad for Fusions unisex løbebukser, så købte 2 nye unisex shorts i juli 2025. De er både lidt længere i benene, og stoffet bliver synligt vådt når man sveder, så det ligner man har tisset i bukserne. ØV!
Skrev til forhandleren jeg har købt dem hos, om det måske var en kopivarer jeg havde fået ved en fejl, men får en forklaring om at Fusion har ændret til en mere bæredygtig måde at væve stoffet på..
Jeg kommer ikke til at bruge deres bukser mere .. øv når de nu var så gode :(

31 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vælger udelukkende Fusion som mit…

Jeg vælger udelukkende Fusion som mit foretrukne brand/ mærke til min sport som er cykling og løb. Tøjet er altid af høj kvalitet og en super pasform . Kan varmt anbefale Fusion til både sport og fritid .

22 de agosto de 2025

Kunden i centrum

Jeg har været så uheldig, at der gik hul i puden på mine cykelbukser fra Fusion. Jeg må sige, at situationen blev taget godt om fra Anton ved Fusion, der sørgede for fantastisk kundeservice, og hjalp mig til et nyt erstatnings par. Stor ros herfra

1 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bliver bare ikke meget bedre…

Nem og overskuelig shopping oplevelse med hurtig checkout. Produkterne passer virkelig godt og med en rigtig god kvalitet i stoffet. Og det er på tværs af produkt porteføljen. Min største anbefaling.

12 de julio de 2025

100%

Kongeprodukter support ikke eksisterende, ville jeg handle der igen ja 100 %

27 de mayo de 2025
Logotipo de Fusion

Respuesta de Fusion

Tak for din anmeldelse! Vi kan desværre ikke finde noget på dig i vores system, men hvis du har brug for support vil vi meget gerne hjælpe 😊 Du må meget gerne række ud til os på support@fusion.dk og så er vi klar til at hjælpe. God dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I wanto to post a 0 review but it is…

I wanto to post a 0 review but it is not available only one person who always help me his name is gaurav no one help me without his everyday face different problem and no one able to resolve the problem without gaurav

2 de mayo de 2025
Logotipo de Fusion

Respuesta de Fusion

Hi,

Thank you for your review. However, it seems your experience may not be related to Fusion Sportswear, and you might have intended to review a different company. We do not know the person you mentioned, and we do not have any team members named Gaurav.

If you’ve had any experience with our company, we’d be happy to hear more and assist you in any way we can.

Best regards,
Team Fusion Sportswear

Styrke og funktion

Konen og jeg har begge hot tights og 3/4 tights.. kone har T- shirts og Jeg har lige fået deres sheltepants, som er super dejlige. Vi er meget glad for deres slidstyrke, pasform og bevægelse frihed.

1 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fusion's exceptional service

I'm a client of Fusion Markets for some time now but I have to express my satisfaction with this broker once more, everything is so well organized, from the point of contact up to where your problem is solved. No incompetence; agents in training and not knowing their job; playing for time and giving answers that's totally irrelevant; etc etc. I went through many conversations with several brokers in my lifetime but Fusion is the best. Agent Gretchen who served me today is incredibly good at her job, a real thunderbolt. I hope this broker will be there for a 100 years.

15 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.