Super gode produkter. Velsiddende og holdbare Urban pants. God kundeservice. Desværre er der ikke angivet mål på længden af bukser. Man kan vælge mellem 3 længder - men uden målangivelse. Angivet I... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Das Paket wurde sehr schnell versendet. Die Lieferung nach Deutschland hat ebenfalls schnell geklappt. Leider hat mich das Paket nicht abschließend erreicht. Trotz Fotonachweis von DHL. Nach... Ver más
Bestilte en Fusion cykeljakke til sønnen i julegave... fik tilsendt en fin blød pakke med den bestilte cykeljakke... sønnen prøvede den juleaften og den var for stor (jeg havde ikke valgt M men L)...... Ver más
Har købt for 30.000kr + Løbetøj, Cykeltøj, Tri tøj, Hverdagstøj gennem årene. ALT spiller bare, fra produktet, til kundeservicen. Det er ikke en tilfældighed at Fusion er mit foretrukne tøjmærke til a... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Fusion
Escrito por la empresa
FUSION laver kompromisløst sportstøj. Udviklet i Danmark, egenproduceret i EU og testet gennem 20 år på sportens proff’er.
Kort sagt komfortabelt, slidstærkt og funktionelt grej til det daglige træningspas og resultater i verdensklasse.
Información de contacto
Lansen 8, 9230, Svenstrup, Dinamarca
- support@fusion.dk
- www.fusion.dk
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fusion har bare det bedste sportstøj
Fusion har bare det bedste sportstøj. Har prøvet at købe billigere, men fusion holder bare. Mit første løbesæt er nok omkring 16 år gammelt og holder endnu. Ærligt; der har været perioder, hvor det ikke er blevet brugt, men det er alligevel brugt en del igennem årene.
Høj kvalitet produkter
Produkterne har en høj kvalitet, både pasform og syning kvalitet. Det er årsagen til at jeg køber trods den relativt høje pris. Hurtig og effektiv kundeservice.
God kundeservice ⭐️ Gode produkter
God kundeservice ⭐️ Gode produkter, hurtig levering.
Super lækre produkter
Super lækre produkter, både min mand og jeg har flere ting. Holder godt og virkelig dejligt at have på👏☺️
Kundeservice helt i top!
Lækker kvalitet
Fantastisk kvalitet og dansk firma.
Fantastisk kvalitet og dansk firma.
Det var nemt at bestille og…
Det var nemt at bestille og størrelsesguiden passer godt. Min armygrønne løbejakke er en keeper 😊
Fantastiske produkter og vare kommer…
Fantastiske produkter og vare kommer hurtigt efter bestilling. Har nu også valgt at benytte Fusion som mit firma tøj, bedste valg ever... Tak.....
Super nem og hurtig bestilling og…
Super nem og hurtig bestilling og levering af de absolut bedste løbeshorts 👏👍👏👍
Sikke en service
Rigtig god hjælp, da jeg havde fået bestil uden at få tryk på. Men en hurtig medarbejder fangede ordren og sørgede for tryk 👍🏼
Ligegyldig om jeg har købt tights eller…Fusion er Fantastisk!
Ligegyldig om jeg har købt tights eller t-shirts, så er produkterne altid i topkvalitet og utrolig behagelige og pasformen og funktionaliteten er i top.
Super duper Fusion C3 bibs..
Har netop købt et par Fusion C3 bib short cyjelbukser. Virkelig gode at køre i. Pasformen er helt perfekt og puden er super. Ikke sidste gang jeg køber bibs hos Fusion.
Fantastisk nem hjemmeside og fantastisk…
Fantastisk nem hjemmeside og fantastisk hurtig levering
De har simpelthen verdens sødeste og…
De har simpelthen verdens sødeste og mest hjælpsome lagerekspedient og fantastisk bytteservice - super god oplevelse :-)
God kvalitet og pasform
God kvalitet og pasform
Upåklagelig levering
Jeg fik en god klipning hos Yasmin i…
Jeg fik en god klipning hos Yasmin i dag en søndag morgen.og fik rettet bryn. Og ikke mindst en hyggelig snak
Jeg er kommet hos Tina og Yasmin i gennem mange år. Og mit ældste barnebarn vil kun klippes her. Tak for klipning og jeres altid søde måde at være på. Kan varmt anbefale jer.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Let og lækkert stof samt mega flot farve
Fin service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.