Consulta las opiniones de los clientes
So helpful been to several other tech shops who couldn’t help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this... Ver más
Der er bestilt 14 indpakkede gaver, de ser flotte ud ;) så er det spændende, hvad indholdet er ;) Januar 2019 Der blev købt 14 pakkegaver til spillegaver juleaften, ud af 14 pakker var 4 helt ens !... Ver más
La empresa ha respondido
Købte en lampe der skulle ligne en måne - i andre kommentarer var der skrevet at den lignede billedet - Det gør den IKKE. Ligner en omgang billigt plastik - virkeligt ked af jeg brugte penge derinde.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Du finder helt sikkert noget, der passer til en hver anledning. Her er alt fra tekniske til humoristiske gadgets! Alle vores produkter er kvalitetstestede, og derfor tilbyder vi et fornuftigt og godt udvalg. Det skal naturligvis pointeres, at prisen er en afgørende faktor i forhold til produkternes kvalitet og holdbarhed. Køber du vores billige gadgets holder de selvfølgelig ikke lige så godt som vores dyre og eksklusive gadgets. Vi garanterer dog, at alle vores produkter fås i en fornuftig og god kvalitet. Vi er meget stolte over vores dedikerede og personlige kundeservice. Vi sidder klar til at svare på dine mails og telefonopkald. Vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe dig og finde en løsning. Hvis du er i tvivl om noget eller mangler informationer på nogle af vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stræber altid efter at give dig en personlig kundeservice, der er i øjenhøjde – så du altid får værdi for pengene. Vi ved også, at leveringstiden er en afgørende faktor, når du handler på nettet. Ingen gider at vente evigheder på at få deres varer, og derfor får du selvfølgelig lynhurtig levering af dine gadgets, når du handler med os. Vi leverer typisk fra dag-til-dag. Bestiller du lagervarer før kl. 15 i dag, modtager du din pakke i morgen. Vi gør alt for at behandle din bestilling hos så hurtigt som overhovedet muligt. Det betyder, at vores lager altid arbejder på højtryk for at få sendt din ordre sikkert af sted til tiden.
Información de contacto
Håndværkervej 22, 7000, Fredericia, Dinamarca
- info@gadgets.dk
- www.gadgets.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
So helpful been to several other tech…
So helpful been to several other tech shops who couldn’t help but this guy solved the problem within 3 minutes , so helpful professional & a good range of products will certainly use & recommend this shop
Meni pieleen
Meni pieleen, tilasin sähköisen harjan lyhyille hiuksille, mutta en saa sitä toimimaan millään lailla, vaan on kuin mikä tahansa tavallinen huono hiusharja :*(! En saa yhteyttä ko. firmaan saadfakseni palautusosoitteen ja rahani takaisin!! Sp-osoite viimein jostain löytyi, mutta ei vastausta tule!!!
Svindlere….hold dere unna
GIGA SVINDEL FIRMA
GIGA SVINDEL FIRMA
Jamen samme historie som alle de andre... samme fremgangsmåde. Er snydt for 2000 kr. Ingen varer modtaget.. bestilte 30.4 og i dag er det den 14.7
Unlawful deductions from my credit card…
Unlawful deductions from my credit card and they’re not ready to refund all the deductions they took so I’m looking at suing them …..
I feel they are scammers because when you go on Facebook it’s talks about Tupperware product which isn’t true
Impressum fehlt
Scheint unseriös, da Dumpingpreise und kein Impressum
Advarsel
Er blevet snydt har ik fået varene de påstår de skal komme fra et andet lager snyd .lige noget for kontant
Jeg har bestilt en is maskine før…
Jeg har bestilt en is maskine før påske, modtager en mail og at den skal kommer fra hovdelagert.
Kan ikke spore min ordre merer, skriver til kundeservice får samme mail fra Katrine igen,om der går 10 til 12 dage.
Men kan stadig ikke spore min ordre.
Pengene er trukket fra min konto.
Håber i snart får kontakte os kunder og at vi meget snart modtager vores is maskine
Mvh
Jane
Beloven steeds dat ze het gaan…
Beloven steeds dat ze het gaan opsturen. Maar helaas een 8 dagen verder eindeloze telefoontjes en mails..

Kan ikke komme igennem
Kan ikke komme igennem, ved ikke hvornår min order kommer.

Ikke det firma man tror
At man tror man handler hos et firma der hedder Gadgets og man så ikke gør synes jeg er dårlig stil.
Så skriv dog at det er Temashop....

Respuesta de Gadgets
Meget skuffet, vil ikke anbefale
Jeg kan ikke rigtig give andet en 1 stjerne da jeg ikke modtog min pakke selvom den står dom leveret. Jeg ved ikke om det er deres fejl eller PostNord men jeg har ikke tænkt mig at bruge denne hjemmeside igen. Jeg har kontaktet kundeservice men har ikke hørt noget endnu. Det er en meget dårlig oplevelse især da det jeg havde bestilt var en gave som nu ikke når at komme frem i tide. Jeg er meget skuffet og indtil jeg høre tilbage fra nogen af dem (hvis jeg gør) kan jeg ikke anbefale at bruge dem.

Hurtigt og nemt.
Pakken kom hurtigt frem
Pakken kom hurtigt frem. Meget tilfreds med indhold, service og transport.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.