Game Mania Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

MULTI SSD Int 980 Pro 2TB Heatsink Samsung - Product gereserveerd, Hier kreeg zeer snel een bevestiging, per sms dat het klaar lag en kon worden opgehaald sms kwam om streeds 10.08 uur al binnen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ruim een jaar geleden bij Gamemania terecht gekomen voor een online bestelling. Deze werd prima afgehandeld. Sinds ik in de winkel in Heerhugowaard kom, ben ik nog meer tevreden. Het personee... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

GameMania bestaat eigenlijk niet meer. Naam is overgekocht door ander bedrijf dus heeft eigenlijk niets meer te maken met het originele bedrijf. Vele mensen zullen dit echter niet weten. Ook... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben naar game mania Amsterdam centrum gegaan voor Pikachu van Gogh kaart. Goed georganiseerd met binnenkomende klanten die ook voor Pikachu van Gogh kwamen. Iedereen moest bij de deur wachten zo k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de videojuegos
  2. Tienda de juegos usados

Escrito por la empresa

Bij Game Mania kun je terecht voor de grootst keuze in games, spelconsoles, accessoires, trading card games en merchandise. Ook heeft Game Mania de grootste keuze aan tweedehands games: meer dan 4.000 spellen! En als je op werkdagen voor 20.00 uur in de Game Mania webshop bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Game on

Nieuw en tweedehands games,voor elk platform.Hardware & software the place to be.Probleem met jou console,the place to be.Console of game uitgespeeld,the place to be.Deskundig advise nodig,the place to be.

26 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over mijn eerste…

Zeer tevreden over mijn eerste bestelling!
Goed geïnformeerd wanneer binnen was voor afhaling. Ook niet op voorhand moeten betalen. Wordt mijn vast aankoopadvies voor mijn verzameling Funko👍

25 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen thuis bezorging & winkel in de buurt

Ik wou een aantal games in de aanbieding bestellen via de E-shop maar helaas alleen af te halen in fysieke winkels...wel handig als er dan ook een fysieke winkel in de buurt ligt...

Alle filialen in omstreken gesloten en de dichtbijzijnde winkel is 50km (nijmegen) reizen,het online aanbod van veel goede aanbiedingen zijn vaak alleen af te halen in de fysieke winkel wat met zo'n afstand niet meer aantrekkelijk is (reiskosten). De zaak gebeld of er toch niet een optie is voor thuis levering maar te vergeefs...game mania was voor mij de zaak in venlo om games en toebehoren te kopen maar nu bijna alle zaken zijn opgedoekt en de E-shop er ook zeker niet op vooruit is gegaan is het om te janken. Erg Jammer aangezien het voorheen zo'n een fijne keten was....

Tip: Zorg dat alle de aangeboden games (used/nieuw/aanbiedingen) Ten alle tijden ook thuis geleverd kunnen worden.

18 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alle filialen bij ons in de buurt zijn…

Alle filialen bij ons in de buurt zijn helaas gesloten. Online is de service zeer ondermaats en komen ze niet met oplossingen als je artikel kapot geleverd wordt (op eigen kosten retour of op eigen kosten naar Amsterdam 30KM verderop). Ook als er aanbiedingen zijn en je reserveert word je of gebeld dat ze het 'niet hebben', of het wordt na twee dagen als nog geannuleerd. Helemaal klaar mee en hoop eigenlijk dat ze snel volledig uit heel Nederland vertrekken. Ik had Fire Emblem Three Warriors gekocht en kwam met een gat in de verpakking aan. Na heel veel zeuren en boos worden 5 euro compensatie gekregen, maar een nieuwe order plaatsen wordt telkens geannuleerd. Ik heb ook geen zin meer om opnieuw met de klantenservice aan de lijn te zitten. Het lijkt erop dat het personeel bij Game Mania ook nog weinig vertrouwen heeft in hun werkgever. Ik kan ze geen ongelijk geven.

13 de enero de 2024
Logotipo de Game Mania

Respuesta de Game Mania

Hoi Sam, bedankt voor je review. We begrijpen je teleurstelling. Zou je ons een bericht willen sturen via klantenservice@gamemania.eu om wat meer context te geven? Een retour is bij ons bijvoorbeeld altijd kosteloos en we vinden niet meteen contact met onze klantenservice terug. Het verbaast ons dan ook dat je mogelijk verkeerd te woord gestaan werd en dit zetten we graag recht!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veel keuze en goede kwaliteit

Groot assortiment aan producten, van games tot bordspellen en merchandise. Ook is de kwaliteit van de producten erg goed en vind ik het een betrouwbare winkel.

3 de enero de 2024

Klantvriendelijkheid

Het personeel is heel vriendelijk en hebben kennis van zaken. Doen alles wat mogelijk is om je te helpen bij het vinden van de game waar je naar op zoek bent.

31 de diciembre de 2023

Topper bij Gamemania

Het belangrijkste vind ik de klantvriendelijkheid en de deskundigheid. Vooral Nick (vestiging Dordrecht) stijgt hier echt bovenuit! Hij helpt, gaat een stap verder en zorgt voor zeer goede aftersales. Een echte topper! 🤩

21 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.