www.gameshop-twente.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Twee spellen die ik kocht bleken achteraf de aangekochte versies niet meer van beschikbaar, dus ik moest bijbetalen voor een andere versie. Gedaan, en vervolgens werd alles gecanceld omdat de spellen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als ik zes sterren had kunnen geven dan had ik het gedaan! Er was per ongeluk een verkeerd product bezorgd en dit hebben ze onmiddellijk opgelost. Prima klantenservice en zo werf je vaste klanten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een issue met de bestelling, voor een deel was het verkeerde product geleverd. Dat hebben ze echter heel fijn en ontzettend snel opgelost. Niets dan complimenten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe draadloze muis en muismat besteld. Na de bestelling was de muismat niet leverbaar en kon ik een andere uitzoeken. De nieuwe was goedkoper en heb het overige geld retour gekregen. Bij het inst... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de videojuegos
  2. Tienda de artículos coleccionables
  3. Servicio de reparación electrónica
  4. Tienda de juegos
  5. Tienda de juegos usados

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

38 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

2e hands artikel gekocht - Tevreden

2e hands artikel gekocht, gevraagd voor foto's
-> snelle respons
-> foto's gekregen
-> vlotte communicatie, vriendelijk
-> snelle levering (binnen 2-5 dagen, zoals geadverteerd)
-> goede kwaliteit

=> enkel positieve eravring

4 de marzo de 2023

Prima in orde

Prima in orde. Nieuwe game gekocht. Besteld in het weekend maar toch snelle verzending. Koop hier al jaren en tevreden klant.

16 de febrero de 2023

Beste Marlene Meijer,

Bedankt voor de leuke review! Wij hebben een loting gedaan en wij hebben jou uitgeloot voor de Waarde cheque ter waarde van €60,-. Gefeliciteerd!
Met de voorwaarde binnen 3 dagen een reactie te krijgen naar het mailadres: marketing@gameshop-twente.nl.

Sabine Filart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product en perfecte staat geleverd

Product en perfecte staat geleverd. Geen krassen of zichtbare beschadigingen of tekenen van vervangen of verder van hardgeschrijf of iets degelijks.
game in goed staat verzenden.
Console met doos en boekjes keurig verzonden. Ik raad deze tweedehands gameshop zeker aan iedere aan.
Ondanks de problemen met betalen via Ideal of iets degelijks via de site zelf werd ik prima geholpen door de klantenservice nadat ik een mailtje gestuurd had dat ik de betaling niet rond kon maken omdat de link naar de betaling niet werkte. Zij keurig een link gestuurd die welk werkte om de stelling en betaling uiteindelijk rond te krijgen.

1 de febrero de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

snel en goed

altijd snel geleverd en tot nu toe altijd kwalietijd naar verwachtingen. dit is mijn go to shop voor tweedehands en niewe (maar retro) game producten

29 de enero de 2023

Fijne (web)shop

Fijne webshop,verkopen ook veel oudere spellen en consoles die wij aangeschaft hebben. contact met winkel loopt voospoedig

22 de enero de 2023

Helemaal tevreden!

Helemaal top! Een product voor een scherpe prijs gevonden bij Gameshop Twente. Verzending was snel en het was erg goed verpakt. Heel tevreden!

17 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Gameshop Twente is zeer betrouwbaar…

De Gameshop Twente is zeer betrouwbaar de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam over het algemeen een dikke 10

5 de enero de 2023

Beste Quinten Leeuw,

Bedankt voor de leuke review! Wij hebben een loting gedaan en wij hebben jou uitgeloot voor de waardecheque ter waarde van €60,-. Gefeliciteerd!

Frank Wentink

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Game + accessoire gekocht betrokken personeel

Game + accessoire gekocht op zaterdagavond. Op zondag begin van de middag even contact gehad met een vraag. Later op de zondag middag netjes teruggebeld met een update. En op dinsdag de goederen ontvangen zoals beschreven. Ik ben erg te spreken over de persoonlijke contact van de medewerker.

7 de enero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Oplichters!

Oplichters!

Verkopen een ‘bijna nieuwe playstation 4 pro’ voor 300 euro en bij het aansluiten blijkt die kapot te zijn. Terug gegaan en niks terug gekregen. Echt een afrader en arrogant personeel.

28 de diciembre de 2022

Respuesta de www.gameshop-twente.nl

Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt, wij proberen juist elke klant tevreden te stellen. Kunt u eens contact met mij opnemen om te kijken of wij tot een goede oplossing kunnen komen :)?

Joeri Tempelman

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prijs goed, snel ontvangen !!

2 games besteld bij Gameshop Twente. Mooie prijs en was snel gepiept via de website. Twee dagen later lagen de games netjes op de mat.

Top geregeld!

8 de diciembre de 2022

Beste H Nefkens

Sabine Filart
Gameshop Twente

8 consejos para escribir buenas reseñas.