Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt bemötande i kundtjänst! De svarade snabbt på mail då jag hade flera frågor om produkten, behövde även ändra leveransadress när ordern var lagd, inga problem! Snabb leverans. Kan varmt rek... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har köpt flera produkter av garagewerket. Dom har alltid bemött mig proffsigt, och är behjälpliga när jag har haft frågor. CarPlay enheten jag köpte till min BMW funkar kanon, startar snabbt och... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag köpte deras Volvo 2014-18 Eftermontera Trådlös Apple CarPlay Android Auto Detb är en dålig implementation av Carplay För att kunna ändra kupé temperatur, sätesvärmare mm så måste Carplay avsl... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,5

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Proffsigt bemötande i kundtjänst

Kan varmt rekommendera detta företag!

(dottern är väldigt nöjd med Honeycomb grillen, allt passade, inga konstigheter)

25 de julio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag fick fram min svarta m3 Badge och…

Jag fick fram min svarta m3 Badge och den var dubbelt så liten som den riktiga som sitter på min bagagelucka

28 de abril de 2026
Logotipo de Garagewerket

Respuesta de Garagewerket

När du la din beställning hade vi tyvärr endast en storlek tillgänglig på hemsidan. Den storleken är anpassad för M3 E90 och E46, som har något mindre emblem än nyare modeller.

Vi har nu lagt upp de större emblemen som passar F90 och framåt. Som vi nämnde per telefon har vi även skickat ut ett nytt emblem i den storlek du önskade, utan extra kostnad.

Ha en fin dag!

10/10

Toppen produkter, 10/10 kundtjänst också. Kvaliteten är bra på produkterna och det levereras snabbt. Hade ej krångel med något dock hade jag frågor men det var extremt lätt att nå dom via mejl och även instagram hjälpte dom mig.

Rekommenderar verkligen!

29 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är nöjd med den snabba leveransen…

Jag är nöjd med den snabba leveransen och den mycket bra kundservicen – kommunikationen var smidig och hjälpsam genom hela köpet. Produkten i sig levde däremot inte riktigt upp till mina förväntningar. Den fungerar, men kvaliteten känns sådär och jag hade hoppats på något bättre med tanke på beskrivningen. Sammantaget är upplevelsen okej tack vare den bra servicen, men själva produkten kunde absolut varit bättre.

17 de abril de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.