Jeg startede med cbd olie fra gebo care, pga dårlig nattesøvn. Efter et par uger med daglige dråber, begyndte jeg så småt at sove bedre. Jeg tager stadig cbd dråber og sover meget bedre den dag i d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig levering super kunde service meget hurtig tilbagemelding og rigtigt godt produkt til gode priser tommel op herfra vh per
Trods det begrænsede udvalg, er det intet at klage over. Nok DK’s bedste priser og fantastisk kundeservice. Ekstra skud ud til chefen som endda hedder “gram vej selv” , eller tæt på . Fantastis... Ver más
Product (THCA weed) supposed to be 100% natural, but I just perceive it as CBD with any kind of chemicals sprayed all over. Effects are also inexistents until you already have smoked 3, then the head... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danskproducerede økologiske svampeekstrakter & naturlige CBD produkter der støtter dit velvære.
Información de contacto
Vesterbrogade 208, 1800, Frederiksberg, Dinamarca
- info@gebocare.dk
- www.gebocare.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds, hjælpsom medarbejder, god kvalitet, meget bedre end forventet.
Hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.
Jette Ide Nielsen
Dårlig leveringstid
Kan ikke udtale mig om produktet endnu da jeg stadig intet har modtaget.
Utroligt som der kan lyves både på jeres hjemmeside og instagram reklamer hvor I siger dag til dag levering.
Jeg har flere dage efter bestilling ikke modtaget andet end at der er lavet en label som gls ikke har modtaget endnu.
Top kval THCA
Top kval THCA
og så til priser der efterlader konkurrenterne i støvet
Min 5 stjerner dækker det gode produkt…
Min 5 stjerner dækker det gode produkt lys thca 30%.
Men levering går lidt for langsomt.
Fuldstændig unikke produkter
Fuldstændig unikke produkter, dag-dag levering og absolut top kvalitetsvarer til en god pris :)
Super God Service
Super God Service, Lever Fuldt Op Til Forventningerne, Anbefaling Herfra!
Fremragende THCA hash!
Jeg har efterhånden prøvet en del forskelligt THCA hash og intet kommer i nærheden af Gebocare. Det er i en klasse for sig. Både duft, smag og virkning er til topkarakter. Har ikke fået så god røg i årevis...
Har både smagt den mørke og den lyse og de er virkelig forskellige i smag og duft, men jeg har svært ved at finde ud af hvad der er min favorit. Så jeg veksler lidt mellem dem :)
Desuden virkelig god service - det virker til at være rigtig flinke og ærlige folk der står bag biksen.
Alt i alt kunne jeg ikke være mere tilfreds. 10/10
Inden tvivl det bedste thca produkt på…
Uden tvivl det bedste thca produkt på markedet er uden samlinger og kan kun anbefales begge slags de har er fantastiske
Den bedste Serum og jeg har prøvet
Det er uden tvivl den bedste Serum og Salve jeg har prøvet. Serummet trænger hurtigt ned i huden og man kan allerede efter få dage mærke og se en tydelig forskel på huden. Og så dufter de virkelig godt. Absolut nye favoritter blandt mine hudplejeprodukter!
Gode smertelindrende effekter
Har været fast kunde hos GEBO i over et år nu. Deres CBD-olier har meget tydelige smertelindrende effekter, der virkelig hjælper mig igennem dagen (Har gigt og til tider migræne).
Super kraftige produkter.
Super kraftige produkter. Tager både deres CBD-olie og Lions Mane svampeekstrakt. Kan tydeligt mærke en dybere søvn om natten og mere energi i løbet af hele dagen.
Jeg har været kunde hos Gebo i en…
Jeg har været kunde hos Gebo i en årrække. De leverer de bedste olier på markedet, ingen tvivl. Stor tilfredshed.
Gode produkter der har styrket mit…
Gode produkter der har styrket mit overskud og forbedret min nattesøvn! Kan varmt anbefale GEBO’s produkter
Virkelig kraftige ekstrakter og olier
Virkelig kraftige ekstrakter og olier. Kan varmt anbefales!
Spild af penge - ingen potens
Dårligt produkt, ingen virkning overhovedet. - Til gengæld smager det skrækkeligt.
Skuffende omgang øv øv øv.
Jeg har altid været en tilhænger af naturlige kosttilskud og specielt funktionelle svampe, og har i en årrække oplevet fantastiske resultater af lions mane.
Desværre blev min oplevelse med gebo's lion's mane en grov skuffelse.
For det første var produktets smag underlig(for sød) og alt for vandet sammenlignet med de andre funktionelle svampe jeg har eksperimenteret med (Primært produkter fra US).
Efter at have taget produktet i 2 dage følte jeg mig oppustet og oplevede ubehag i min mave, hvilket resulterede i en generel fornemmelse af utilpashed. Jeg stoppede med at tage produktet efter 10 dage grundet for meget ubehag - Det STIK modsatte af de resultater jeg forventede, på baggrund af mine tidligere erfaringer med funktionelle svampe.
Jeg er skuffet over min oplevelse med gebo, og kan ikke anbefale deres lions mane til andre.
Mvh.
10/10
Prøvede alle svampe ekstrakterne og har været meget tilfreds med resultaterne.
Stor anbefaling
Virkelig kraftfulde produkter. Især Lions Mane kunne jeg mærke en tydelig forskel allerede efter et par dage. Føler mig mere skarp og hurtig!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.