Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi spiste en gertruds burger udenfor i dag. Det var en virkelig trist oplevelse - alt det den gamle “Café Skt Gertrud “ stod for findes desværre ikke mere. Burgeren så mere trist ud end en happy meal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjertevarm modtagelse så snart vi trådte ind i caféen. Opmærksomt personale, med stor viden om mad og drikke. Vi fik 3 retter med tilhørende vin og kaffe til desserten. Maden perfekt tilberedt, flot... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med nytårsarrangementet på et fuldt udsolgt Gertruds. Supervenlig og kompetent betjening, herunder god viden om de vine, der blev serveret. En fint sammensat nytårsme... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeres modnet skinke på jeres charcuteri bræt var desværre svær at tykke igennem(meget sej og intetsigende) og jeres kogte skinke gav ikke rigtig nogen god stemning eller mening. Alt manglede lige at d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

GERTRUDS is dining and drinking, socialising and working

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,5

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk spisested

Fantastisk spisested.
Oplever altid imødekommende personale, der ved, hvad de serverer ned til mindste detalje.
Har du lyst til at blive længere i weekenden, får du ligeledes noget af det bedste musik du finder i Odense.

Lækker indretning
God betjening
Dejlig mad
God vin og en dejlig terrasse, som du kan sidde på hele aften😊

19 de agosto de 2023

Endnu en fantastisk oplevelse

Endnu en fantastisk oplevelse, god mad og fantastisk service.
Helt klart mit “go to” sted, når jeg er i Odense centrum, om det er frokost, aftensmad eller bare en øl/ kop kaffe.
Jeg er kommet på Gertruds over mange år og er aldrig blevet skuffet.
Altid der jeg ender og ikke mindst vores årlig herrefrokost de seneste 15 år, har mad og service altid været til fem stjerne.

23 de agosto de 2023

Dårlig mad

Dårlig oplevelse
Desværre en kedelig oplevelse. Ventede 45 min på maden (sen aften ikke mange andre gæster) oksemørbradbøffen var sej, saucen vandet uden smag, desserten bestemt heller ikke en drøm, meget smagsløst selv.

19 de agosto de 2023

Múlle Frites uden smag

Bestilte Múlle Frites - aldrig har jeg fået så ringe en ret. Ingen grønsager kogt med, ikke kogt op på vin, lidt løg, væden smagte af i intet. ingen smag i hverken muslingerne eller væden. Ingen citron til men overhældt med brødrester, ikke ristet men ren sagsgangen brød. Odense ringeste múlle Frites

24 de junio de 2023

Det bedste af Odense

Jeg har nu besøgt Café Skt. Gertruds af flere omgange, og jeg kan kun anbefale dette sted i Aller højeste grad. Det er et helt igennem gennemført sted, med dejligt personale og vildt charmerende indretning. Og så smager maden bare virkelig godt, kaffen er fortrinlig, og drinksne finder altid den tørreste plet.
Glæder mig til at komme tilbage!

1 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gertruds menu kort er spændende og…

Gertruds menu kort er spændende og varieret. Både dag og aften.
Fik forleden en skøn frokost - Perlehønebryst i citron & timian, som var meget velsmagende. Der til Pasta linguine - grillede asparges - svampe a la creme. Som er en symfoni af smag. Perfekt sammensætning efter min smag. Bon Appétit

Ægte fransk café

Ægte fransk café - autentiske omgivelse hvor både menu og omgivelser er parisisk inspireret. Gertruds er Odenses mest kendte cafe, og vi vender altid tilbage dertil ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kommer meget snart! - helt fantastisk

Jeg var inde med min kæreste og spise månedens menu. Maden var helt i top, og det samme var servicen og stemningen.
Jeg har besøgt Gertruds af flere omgange, og dette er helt klart et anbefalelsesværdig sted, om man så er til burger, tre-retters menu, eller lækkert Ristet brød med anderilette.
Jeg kommer igen meget snart.

Gertruds er “The place to go” i Odense

Byens efter min mening bedste cafe og brasserie. Er kommet der i mange år, både med venner, fruen og med kunder. Brasseriet og caféen serverer udsøgt mad. Gertruds udvalg af gin og tonic er desuden fantastisk. Seneste besøg bød på mad fra caféen og en kold øl, siddende ude i det gode vejr 👍🥇

29 de abril de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

God betjening - Manglede kvalitet på mad

God betjening, dog kunne man ønske sig mere fra køkkenets side af. Tilbehør til nachos var klasket ovenpå chipsene, som desværre hurtigt gjorde dem bløde. Jeg ved ikke hvad de havde gjort med guacamolen men god var den ikke. Måske en smagssag? Deres pastaret “Linguine Au Poulet” skuffede en del. Forventede en lækker cremet fløderet, men blev mødt af pasta svøbt i tyndt fløde samt smagsløse svampe og kylling. Kunne ingen parmesan smage. Måske igen en smagssag, men jeg synes at retten smagte rigtig spøjst, så det var kun 1/3 der røg ned desværre.

15 de diciembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.