En helt igennem fantastisk oplevelse…
En helt igennem fantastisk oplevelse med Super service og behandling af mig som kunde
Escrito por la empresa
Glarmestervej 1, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Rigtig god service. Vi har fået Lumon afdækning på terrassen hvilket bare spiller max. Frederik fik taget mål og kom med et fornuftigt tilbud. 2 dygtige montøre fik det opsat og det spiller bare.
Vi har lige bestilt Lumon terrasse aflukning og i den forbindelse snakket med Frederik i Silkeborg. Vi har fået rigtig god hjælp og rådgivning i denne forbindelse. Nu venter vi blot på det monteres.
Flot arbejde udført inden for aftalte tids- og prisramme. Og mandskabet var superflinke 👍
Vi har fået meget kompetent rådgivning og et virkelig flot veludført stykke arbejde lavet af Gjerulff.
Vi har fået sat skydeglas rundt om vores vindomsuste terasse. Jeg er glad for at vi valgte Lumon-løsningen og Gjerulff til at montere det. Vi har fået god rådgivning, de har været nemme at komme i kontakt med, og alle aftaler med leveringstider, priser osv. er blevet overholdt. Arbejdet er udført flot og professionelt, og vi er rigtig glade for det endelige resultat 😊👌
Vi har lige købt 2 store glas-vindafskærmninger til terrassen af Gjerulff i Silkeborg og det var en helt igennem god oplevelse. Virkelig seriøs rådgivning, tilbud modtaget allerede dagen efter, rimelig pris, kort ventetid på levering som var høflig og hjælpsom. Baseret på dette køb kan vi kun give Gjerulff i Silkeborg vores bedste anbefaling.
Lars og hans assistent var her i dag og skiftede 2 hele vinduespartier med døre og et køkkenvindue efter en "håndværker havde ødelagt disse 8 vinduer med glødestrålen fra en vinkelsliber og Lars har fra start til slut været effektiv og pålidelig og har efterladt et fornemt stykke arbejde, så vi nu kan nyde vores flotte nye ruder og vinduspartier.
Gjerulff i Silkeborg kom for at sætte kattelem i.
Super behagelige at snakke med i telefon og det samme ved personlig betjening.
Fair priser også.
Vil gerne benytte dem igen i fremtiden.
Viborg trænger virkelig til en dygtig glarmester.
Vi bad om et tilbud på en meget stor termorude, samt en mindre. Hertil skulle vi have bygget en specialløsning til vores trappe i Alu-glas. En mand kom ud for at måle op, og drøfte mulighederne for trappen. Han syntes det lød som et spændende projekt.
Det hastede lidt med til, hvilket han svarede ikke var noget problem, og han ville have et tilbud klar ugen efter. 14 dage efter rykkede jeg første gang ! Det beklagede man, men NU skulle man nok. Efter yderligere 10 dage rykkede jeg ! Uha, havde jeg da ikke hørt noget. Det var afdelingen i Silkeborg der skulle svare, men nu skulle han nok .... efter yderligere 14 dage uden respons fra dette useriøse firma, har vi givet op.
Bedste anbefaling. Find et ANDET firma.
Butik i Viborg
Afleverede et billede til indramning og fik en pris.
Ved afhentning var det nu plus moms.
Kommer som privat kunde i butikken og oplyste pris skal være incl. Moms
men det var bare ærgerligt sagde de.
Kommer der ikke mere
Fik udført et stykke arbejde af Gjerulff. Godt håndværkarbejde og kundeservice - kan klart anbefales.
Aldrig brug dem, de tager overpris.
Más información sobre otros tipos de reseñas.