Arbejder selv i servicebranchen så der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig på det varmeste anbefale... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte regntøj søndag - Knægten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntøj krympet af al sommer regnen eller også er Knægten vokset mens vi har været i varmen sydpå. Regntøjet kunne j... Ver más
La empresa ha respondido
Gentagne gange fuldstændig fantastisk kundeservice! Svarer hurtigt og pænt på henvendelser, når man har spørgsmål. Derudover har min søster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fan... Ver más
La empresa ha respondido
Altid sød, hurtig og god behandling. Klart en af vores ynglingsbutikker herhjemme ♥️ Når vi er i sommerhus på Samsø, er vores ældste datter vild med at komme i butikken. Alle mine bedste anbefalinger... Ver más
Escrito por la empresa
Fogedmarksvej 4, 8305, Samsø, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fandt den ønskede vare til en super god pris, og der var hurtig levering, så det er ikke sidste gang jeg handler her.
Har aldrig været skuffet over at handle hos glade rollinger.
Altid god service, og hjælpsom personale 👍
Jeg bestilt kjole i forkert str., jeg opdaget min egne fejl og kontakt gladerolling. De byttet str. kjole til det rigtige uden problem.
Det ikke sidste gang, jeg handler hos glade rollinger.
Modtog min vare hurtigt.
Desværre skulle den returneres og beløbet tilbagebetales. Nem returnering af varer og allerede dagen efter var pengene på min kto.
Let at navigere på hjemmesiden. Hurtig levering :-)
Et dejligt stort udvalg. ALTID god og hurtig service. Og altid lynhurtig forsendelse. Ikke for sjov at meget af min datters tøj er købt hos dem🥰 Tak for jeres arbejde Glade Rollinger!
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside.
Mange flotte varer hurtig levering pakken var fin og hel intakt da jeg modtog den.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Glade Rollinger.
Kan kun anbefales
Hurtig handel ! Gode tilbud og super god kundeservice ! Kan helt klar anbefales !
Dejligt udvalg af børnetøj og hurtig levering :-)
Jeg har handlet herfra flere gange og der er ikke en finger at sætte på oplevelsen. Jeg har kun været tilfreds med kundeservicen og stort plus at de selv måler sko efter :)

Respuesta de Glade Rollinger
Super fin webshop, hurtig levering og god betjening 🥳🥰

Respuesta de Glade Rollinger
Rigtig fint tøj og hurtig levering.

Respuesta de Glade Rollinger
Jeg har købt flere gange hos glade rollinger, og hver gang bliver ordren sendt hurtigt og korrekt. Det er nemt at returnere, og der bliver refunderet hurtigt. Endelig er udvalget stort og priserne fine.
Jeg er absolut en tilbagevendende kunde.

Respuesta de Glade Rollinger
Super lækre produkter, prisen er også noget under end andre steder.
Hurtigt levering. Jeg lavede en ordre fredag formiddag og lørdag morgen kunne jeg hente den.
Jeg kan kun anbefale dem.
Ikke sidste gang jeg handler der.

Det fungerer godt hver gang / rigtig god oplevelse 🙌

Respuesta de Glade Rollinger
Hurtig levering og god service. Også da der var fejl på en vare. Hurtig svar fra kundeservice og penge retur. Der handler jeg gerne igen..

Respuesta de Glade Rollinger
Más información sobre otros tipos de reseñas.