Arbejder selv i servicebranchen så der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig på det varmeste anbefale... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte regntøj søndag - Knægten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntøj krympet af al sommer regnen eller også er Knægten vokset mens vi har været i varmen sydpå. Regntøjet kunne j... Ver más
La empresa ha respondido
Gentagne gange fuldstændig fantastisk kundeservice! Svarer hurtigt og pænt på henvendelser, når man har spørgsmål. Derudover har min søster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fan... Ver más
La empresa ha respondido
Altid sød, hurtig og god behandling. Klart en af vores ynglingsbutikker herhjemme ♥️ Når vi er i sommerhus på Samsø, er vores ældste datter vild med at komme i butikken. Alle mine bedste anbefalinger... Ver más
Escrito por la empresa
Fogedmarksvej 4, 8305, Samsø, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig god betjening.
Rigtig meget, og lækkert tøj.
Sød ejer

Respuesta de Glade Rollinger
Super god service hurtigt levering skøn kundeservice og stort udvalg med fair priser

Super sød betjening.
Besøg butikken hvis du er på Samsø 😃

Respuesta de Glade Rollinger
Så lækkert med en lokal butik med så lækkert tøj og fine ting og fantastisk at man kan aftale at komme forbi så man ikke skal købe forkerte str 🥰👏🏻 altid sød hjælp, kan 100 % anbefale Gladerollinger til alle !

Respuesta de Glade Rollinger
Hurtigt og nem levering. Alle mine ting nåede frem og var i perfekt stand og kvalitet, så jeg har intet at klage over 🖤

Respuesta de Glade Rollinger
Virkelig hurtig modtaget, hvilket var helt vildt dejligt fordi jeg skulle bruge tøjet hurtigt 🤩

Respuesta de Glade Rollinger
God kundeservice, hurtig levering og rigtig lækre produkter!

Respuesta de Glade Rollinger
Fantastisk service og hurtig levering! Kan kun anbefale Glade rollinger!

Respuesta de Glade Rollinger
Får min varmeste anbefaling, med hurtig levering !
Bestilte lørdag aften og mandag morgen havde jeg pakken 👌

Respuesta de Glade Rollinger
Dejlig sted at handle! Har bestilt derfra et par gange efterhånden og det er en fornøjelse hver gang. Gode priser, der er ofte rabat på mange lækre varer og så er der bare super hurtig levering.

Respuesta de Glade Rollinger
Kommer tilbage igen og igen ❤️
Altid godt udvalg - gode priser, fantastisk udsalg og lynhurtig levering 🤗

Respuesta de Glade Rollinger
Kort leveringstid og super service. En bog jeg havde bestilt var udsolgt. Jeg fik pengene tilbage men alligevel havde de puttet en anden bog med i pakken der handlede om det samme😀

Respuesta de Glade Rollinger
Jeg har efterhånden handlet en del gange hos gladerollinger.dk og jeg er kæmpe fan hver gang. De har ofte lækkert udsalg og altid hurtig levering og god kundeservice. Det er vidst blevet min go-to side når jeg shopper til min datter

Respuesta de Glade Rollinger
Det er blevet min nye favoritshop.
Gode priser, hurtig levering også er de altid utrolig søde når man ringer.
Første sted jeg altid kigger når jeg køber til min datter 😍

Respuesta de Glade Rollinger
Elsker at handle ved Gladerollinger, de har virkelig gode priser, hurtig levering og jeg har aldrig oplevet fejl de gange jeg har handlet. Altid mit fortrunke sted.
Más información sobre otros tipos de reseñas.