Glade RollingerOpiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte regntøj søndag - Knægten skulle starte i fritter mandag men enten var hans regntøj krympet af al sommer regnen eller også er Knægten vokset mens vi har været i varmen sydpå. Regntøjet kunne j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gentagne gange fuldstændig fantastisk kundeservice! Svarer hurtigt og pænt på henvendelser, når man har spørgsmål. Derudover har min søster og jeg engang begge haft bestilt samtidig, og da vi fan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid sød, hurtig og god behandling. Klart en af vores ynglingsbutikker herhjemme ♥️ Når vi er i sommerhus på Samsø, er vores ældste datter vild med at komme i butikken. Alle mine bedste anbefalinger... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. Tienda de ropa para bebés

Sobre Glade Rollinger

Escrito por la empresa

Besøg Glade Rollinger
Glade Rollinger sælger kvalitets tøj og sko til søde rollinger i alderen 0-12 år 🤍

Du finder mærkerne:
MP Danmark
Name It
Wheat
Woden
...og mange andre seje, søde og unikke stilarter fra alle de kendte, som ikke så kendte mærker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Den bedste kundeservice

Jeg bestille en kuffert med instrumenter fra Konges sløjd. Der havde været i fejl i produktionen af den, så jeg kontaktede kundeservice. Samme dag sendte de en ny, og jeg havde pakken dagen efter. De har en fantastisk kundeservice og hurtigt levering. Så det er en klar anbefaling herfra

11 de diciembre de 2021

Fremragende 🌟

Suuuper top service, lynhurtig levering og den bedste shop oplevelse! Jeg kan varmt anbefale det. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de diciembre de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse at handle hos…

Super god oplevelse at handle hos gladerollinger.dk. Gode priser og produkter, levering var lynhurtig og så var der en lakridspibe med i pakken - så fint :)

9 de diciembre de 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Havde fået sendt en cardigan i en forkert størrelse end hvad jeg havde bestilt, fik straks sendt den rigtige cardigan og en lille gave! Yderst tilfreds 👍🏻

30 de noviembre de 2021

Fantastisk kundeservice!

Hurtig levering. Fantastisk kundeservice. Jeg havde bestilt tøj fra Name it, hvor af 1 sæt tøj var udsolgt selvom jeg havde bestilt det. Jeg blev kontaktet af en medarbejder over SMS, at fejlen var opstået og at jeg kunne vælge et valgfrit sæt fra Name it - uden merbetaling. Virkelig dejlig service! og så får man en lakrids pibe med i pakken, det bare prikken over i'et! :-) Bestemt ikke sidste gang vi handler her :-)

8 de noviembre de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen bare den bedste butik👍 (har…

Simpelthen bare den bedste butik👍 (har dog kun handlet over nettet) er fuldt ud tilfreds hver gang jeg handler😊 og de har tit vare som er udsolgt andre steder🤞

21 de octubre de 2021

Fantastisk shop samt kundeservice

Wow, bare wow. Har efterhånden shoppet en del hos forskellige webshops og har lært at leve med at efter man har bestilt en vare eller to :-) tikker der en besked ind at der er sket en fejl og at det ikke er alle ting man får sendt hjem.
Hos glade rollinger har der ikke været andet end god hurtig service, når der har været drillerier på lageret eller webshoppen. Har handlet der to gange nu og drillerierne har altid været til min fordel 🌟.
Derudover har de bare masser af lækkert børnetøj, deres priser i udsalgs kategorien er fantastisk og man kan købe ting til moren 😍 whats not to like.
Plejer ikke at lave anmeldelser, men denne ros skal ikke holdes inde.
Tusind tak for en god webshop og fantastisk kundeservice 💜

20 de agosto de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En af de bedste webshopper!

En af de bedste webshopper!! Fantastisk service, hurtigt levering, go' priser og svar hurtigt på mailer👍😊

9 de agosto de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Arbejder selv i servicebranchen så der…

Arbejder selv i servicebranchen så der skal alligevel en del til virkelig at imponere men wow! - Glade Rollinger har imponerende kundeservice og svarer prompte! Kan virkelig på det varmeste anbefale dem! Super profesionelle og fleksible - virkelig en fornøjelse at handle hos dem!

2 de marzo de 2021

Varmeste anbefalinger

Jeg har nu handlet her et par gange, og hver gang har det været lynhurtig levering, fine vare og meget fin indpakning.
De varmeste anbefalinger herfra :-)

12 de febrero de 2021

ELSKER ELSKER!

ELSKER ELSKER!

Jeg elsker gladerollinger, de er hurtige til at få det nyeste op (til en shopoholic som mig)

De er søde til at svare hurtig på Instagram ved problemer, eller sende billeder hvis man er i tvivl.

Altid hurtig, god og flot service!

Jeg har handlet her i snart 2 år.

6 de febrero de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk sted at handle…

Helt fantastisk sted at handle børnetøj. Det er altid pakket lynhurtigt, og med en kort sms før man kommer, så står varen udenfor deres dør.
Udover det er de virkelig søde at kommunikere med. KUN ros herfra - tak for jeres virkelig gode arbejde

13 de enero de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem ombytning og god service

Havde fået en julegave fra Glade Rollinger som skulle ombyttes. Det gik super nemt efter behagelig snak med Mia.
Siden er nem at betjene og der er mange gode tilbud. Jeg hentede selv min vare i Hørning, som jeg havde bestilt dagen før - og så var der endda en lakridspibe med i posen. ;)

30 de diciembre de 2020

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt noget tøj på Black Friday…

Havde bestilt noget tøj på Black Friday da jeg modtog pakken, manglede et stykke tøj, jeg kontaktede glade rollinger som beklagede at de havde overset den ene ordre side, de sendte straks resten af ordren. Det er ikke sidste gang jeg handler hos glade rollinger. Det er god kundeservice nem at komme i kontakt med og gode produkter.

7 de diciembre de 2020

MEGA god kundeservice

MEGA god kundeservice.
Ringede for at høre, om jeg stadig kunne nå at sende en flyverdragt der desværre var for stor tilbage. Jeg havde ikke købt andet, og forventede at betale returfragten, da de desværre ikke havde den i en anden størrelse. Damen jeg snakkede med var hurtig til at svare, og uden spørgsmål tilbød hun mig gratis returfragt, når nu at jeg gerne ville have byttet til en anden størrelse, men ikke kunne.. Selvom det kun drejer sig om 40 kr, så synes jeg at servicen var eminent, og hun var super venlig at snakke med. Der gik forøvrigt kun 5 dage fra jeg sendte den retur, til pengene var tilbage på min konto.

8 de noviembre de 2020

God service fra Mia

Fik noget tøj i gave, men det var desværre for småt til min datter.
Ringede ind og fik fat i Mia som lynhurtigt hjalp mig og 1 2 3 så var tøjet byttet!!
Tak for hjælpen<3

26 de mayo de 2020

Service ud over hvad man kan forvente

Service ud over hvad man kan forvente
Glade Rollinger får 5 store stjerner herfra ☀️
TUSIND tak til jeres søde og hjælpsomme kundeservice. Her handler jeg med garanti igen, når børnene mangler nyt tøj
TAK 🙏

25 de abril de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.