Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Ver más
La empresa ha respondido
Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Ver más
La empresa ha respondido
I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Ver más
La empresa ha respondido
Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at være udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... Ver más
GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.
Industrivej 4, 6870, Ølgod, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fik bestilt mine varer i sidste øjeblik - onsdag aften og skulle bruge det fredag. Skrev en forsigtig besked om det min kunne nås. Fik svar tidligt dagen efter at de gjorde alt hvad de kunne for at få varerne afsted. Og allerede tidligt fredag havde jeg min bestilling. Tusind tak. Har handlet her før og vil handle her igen

Respuesta de GlasogFlasker.dk
God og hurtig service med fleksibilitet i løsningerne

Respuesta de GlasogFlasker.dk
God service og hurtig tilbagemelding på mail, da jeg efterspurgte omkring hurtig afsendelse af varen :)

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Fra bestilling til landing, gik der omkring 28 timer.
Forinden bestillingen, havde jeg en flydende dialog med sælger, som gjorde jeg kunne lave en hurtig bestilling.
Vil varmt anbefale denne virksomhed.

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Altid god service og hjælp at hente når det brander på

Respuesta de GlasogFlasker.dk
(Ekstrem) hurtig svartid da jeg bad om faktura.
Let og simpelt at bestille hos jer ;)

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Levering efter 27 timer, respekt. God hjemmeside og hurtigst service. Tak, vi ses.

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Super let og fin service. Leveringstiden er lidt længere end normalt, men stadig OK. Bestilte torsdag og modtog tirsdag.

Respuesta de GlasogFlasker.dk
God service og gode medarbejdere, der sørger for tingene er tilfredsstillende og altid en god forklaring på spørgsmål

Respuesta de GlasogFlasker.dk
God behanling når jeg ringer og ikke lige ved hvad jeg har lavet med det jeg prøvet at bestille. Super hurtig levering.

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Hurtig levering og fine produkter. Desværre var der et glas fra vores ordre som var knust og 4 af lågene var trykkede så vi ikke rigtig kan bruge dem. Men ellers rigtig fine produkter

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Flotte flasker med "spil" i - hurtig levering - uden skår:-)

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Har brugt Glasogflasker en del gange og forsendelsen er altid kommet hurtig og har været gode produktor. Men jeg er ked af at det er tit man ikke kan få de samme glas som jeg bestilte sidst og er dem jeg har valgt til at køre min produktion serie med. Og når jeg ringet for at spøre får man svaret dem får vi ikke igen før der en der bestiller et par millioner af dem. Så synes ikke mere det et godt firma for den lille foretning der gerne vil køre med samme glas

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Super god service ved bestilling og gode priser.
Der var lidt “bøvl” med fragtfirma, men det fik GlasogFlasker lynhurtigt ordnet og varer blev leveret som aftalt.
GlasogFlasker kan klart anbefales.

Respuesta de GlasogFlasker.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.