Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kwa ervaring bij global is Slap slechte kwaliteit!! Geen bescherming rond slap waardoor je al drekt krassen hebt op de slap bij aankomst De slaps gaan heel gemakkelijk open en zonder prob... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste grading van twee kaarten bij GG is zeer goed bevallen. 1X Pokemon kaart en 1X Superman revenge squad kaart. Beide zijn beoordeeld met een 9 voor de eerste keer ben ik daar hee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag mijn kaarten gedrade in onvast mogen nemen. Mooie slabs, mooie cijfers (op een enkele kaart na, maar wel realistisch beoordeeld en in lijn der verwachting). Verder vooral duidelijke communicat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een weekje de kaarten binnengehad! Verzenden is vanuit belgie gegaan , alles zeer goed opgevolgd ! Mail gekregen waneer ontvangen en tijdens het graden zelf en waneer het verstuurt is terug naar mi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de certificación
  2. Tienda de intercambio de cartas coleccionables

Escrito por la empresa

Hoe werkt het proces? Via de webshop plaats je een order met de gewenste hoeveelheid kaarten die je graag gegraded wilt hebben. Als de order besteld en betaald is ontvang je een e-mail met daarin het grading formulier. Het grading formulier moet ingevuld mee verstuurd worden met de kaarten naar Global grading. Wij verzoeken om de kaarten zorgvuldig te verpakken en verzekerd te versturen. Als tip geven wij mee om de kaart in een soft sleeve (zacht plastic hoesje) te plaatsen en vervolgens deze in een top loader (hard plastic hoesje) te doen. Als de kaart in een doos wordt verzonden, moet je er rekening mee houden dat de kaart niet kan schuiven in de doos. Er kan gebruik gemaakt worden van bubbel plastic of opvullen met papier. Zodra wij het pakket ontvangen hebben beoordelen wij eerst of de kaart origineel is. Het komt wel eens voor dat dit niet het geval is en dan stellen wij je op de hoogte. Deze kaart wordt dan uiteraard niet gegraded. Je wordt in het hele proces persoonlijk geïnformeerd over alle stappen per e-mail. Op deze manier is het altijd duidelijk hoever wij zijn in het grading proces. Waar letten wij op tijdens het graden? Corners Surface Centrering Edges Deze punten worden gecontroleerd met behulp van professionele apparaten. Denk hierbij aan een meet tool, digitale camera's en UV-belichting om alles duidelijk en in detail te kunnen bekijken. Hoe zien de Global Grading kaarten eruit? Wij zijn van mening dat het belangrijk is een mooi label te hangen aan de waardevolle kaarten. Wij hebben daarom ook veel tijd gestoken in het ontwerpen van de labels. Er zijn vier verschillende labels. Het meest waardevolle label is de Global grading Black & Gold met het cijfer tien op de voorkant. Is de kaart beoordeeld met het cijfer negen, zal het label goud met wit zijn. Een zilver label als de kaart een acht krijgt en bronskleurig bij het cijfer zeven. Alle kaarten met het cijfer zes of lager, krijgt een zwart label. Wij zijn een professioneel grading bedrijf en werken enkel met experts, zodat jij er zeker van kan zijn dat jouw waardevolle kaarten correct en naar waarde worden beoordeeld. Dus ben je op zoek naar de beste maar ook de snelste manier om te graden, dan ben je bij ons aan het juiste adres door onze vestiging in Nederland. Het Cijfer Wij werken met vier subgrades om het cijfer te bepalen. Als er bijvoorbeeld op drie subgrades een tien wordt gescoord en op één subgrade een vijf, dan mag het eindcijfer nooit hoger dan één punt scoren op de lage subgrade. In dit geval is dat dus een vijf en dan wordt het eindcijfer een zes. Bij een tien moeten er minimaal drie subgraded een tien zijn en mag er één subgrade een negen zijn. Heb je twee keer een subgrade negen en twee keer een subgrade tien, word het afgerond naar beneden. Als de kaart op alle punten beoordeeld is door onze experts, volgt dus het eindcijfer. Het juiste label wordt geprint en samen met de kaart in de case geplaatst. De case wordt samengeperst met een ultrasonische seal machine, hierdoor blijft de kaart in perfecte conditie. Nu kan je de kaart met een gerust hart showen vanwege de veilige en stevige case. Nu is het proces gereed en het pakket klaar voor verzending. De pakketten zullen altijd verzekerd en met track & trace code worden verstuurd. Hier word je uiteraard weer per mail van op de hoogte gebracht.

4,2

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede ervaring duurde weekje…

Zeer goede ervaring duurde weekje langer door drukte maar kreeg netjes bericht van

5 de marzo de 2025

Beste Wesley,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw ervaring, ondanks de vertraging door de drukte. We stellen het zeer op prijs dat u begrip heeft getoond voor deze situatie.

Beste Grader van Nederland

Beste Grader van Nederland, ga zo door.

Beste Patrick,

Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en waarderen uw feedback.

We blijven ons best doen om onze service goed te houden en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Perfect bedrijf alleen langer moeten…

Perfect bedrijf alleen langer moeten wachten als dat ze aangaven op de site. Daarom 4 sterren.

Beste Amsteldoppie,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met ons bedrijf. Onze excuses voor de langere wachttijd dan aangegeven op de website. We werken eraan om dit in de toekomst beter te communiceren en hopen u de volgende keer sneller van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kom al jaren bij ze om ze te…

Super kom al jaren bij ze om ze te laten graden.
Mocht er iets mis gaan lossen ze het ook super op

25 de febrero de 2025

Beste Renes,

Hartelijk dank voor uw trouwe support en positieve feedback! We zijn blij te horen dat u al jaren tevreden bent met onze service. Mocht er ooit iets misgaan, dan doen we ons uiterste best om dit altijd snel en goed op te lossen.

We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Snel en behulpzaam

Snel en behulpzaam! Kaarten werden snel geleverd en ze waren erg vriendelijk aan de telefoon.

Beste Ekremie,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel verliep en dat u tevreden was met onze telefonische service.

We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om dit te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie. Alles precies zoals afgesproken. Zeer nette verpakking en de slabs zien er fantastisch uit. Voor herhaling vatbaar!

Beste Menno,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat de communicatie naar wens was en dat alles volgens afspraak is verlopen. Fijn dat de verpakking en de slabs naar tevredenheid zijn!

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Professionaliteit en vriendelijkheid

Professionaliteit en vriendelijkheid staat hier op nummer 1. Reageren snel en graden volgens het termijn op de website. Bedankt!

Beste Ricardo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de professionaliteit en vriendelijkheid van onze service. Het is fijn dat we onze termijnen hebben kunnen halen en dat u het proces als prettig heeft ervaren.

We stellen uw feedback zeer op prijs en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kaartje zijn goed bezorgd en ze waren…

Kaartje zijn goed bezorgd en ze waren weer snel op bestemming

Beste Gino,

Dank u wel voor uw feedback! We zijn blij te horen dat de kaarten goed zijn bezorgd en snel op bestemming zijn aangekomen. We waarderen uw positieve ervaring en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste keer de service van…

Eerste keer de service van GlobalGrading gebruikt, Ik kreeg een mail wanneer ze mijn kaart binnenkregen een mail wanneer ze begonnen met mijn kaart te graden en een mail dat ze het verstuurd hebben.

7 de febrero de 2025

Beste Bas,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de kaarten snel en in goede staat bij u zijn aangekomen.

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Review niet naar verwachting

Review oke. Kaart kwam terug met stof tusseb de sleeve en grading plastic. Meermaals contact proberen op te nemen maar tot nu toe weinig geluk daarmee.

7 de febrero de 2025

Beste Wes,

Onze excuses voor het ongemak en de situatie met de stof tussen de sleeve en het grading plastic. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben. We begrijpen dat het contact lastig is geweest en bieden onze verontschuldigingen aan voor de vertraging in onze reactie.

We willen dit graag voor u oplossen en vragen u vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ze zijn netjes beoordeeld en verpakt.

Ze zijn netjes beoordeeld en verpakt.
Enkel zit er op elke plastic verpakking een soort beschadiging/aanslag precies op de afbeelding van de kaart. Dit is wel storend.

6 de febrero de 2025

Beste Henri,

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat de kaarten netjes beoordeeld en verpakt zijn. Onze excuses voor de beschadiging of aanslag op de plastic verpakking, vooral op de afbeelding van de kaart. We begrijpen dat dit storend kan zijn en willen dit graag voor u oplossen.

Neem gerust contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

PostNL had het pakje na 1 afleverpoging…

PostNL had het pakje na 1 afleverpoging gelijk weer retour gestuurd, ondanks dat ze de dag erna weer langs zouden komen. Contact opgenomen met Globalgrading en deze hebben gelijk netjes het pakje weer opgestuurd. Ook wordt je netjes op de hoogte gehouden over de status van de grading.

Beste Remco,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat er problemen waren met de levering via PostNL, maar we zijn blij dat we het pakket snel weer hebben kunnen opsturen en u goed op de hoogte konden houden van de status van de grading.

We waarderen uw begrip en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Top Mensen Daaro

fantastische klanten service en een heel veilige bezorging!

23 de enero de 2025

Beste Luuc,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice en de veilige bezorging van uw pakket.

We waarderen uw waardering en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles netjes verwerkt en ontvangen

Alles netjes verwerkt en ontvangen. Je hoeft de kaarten echt niet naar de US te sturen nu dat we dit gewoon in NL kunnen doen.

Beste Cor,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes is verwerkt en ontvangen. We zijn blij dat we deze service nu ook lokaal in Nederland kunnen bieden, zodat het voor u nog gemakkelijker is.

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Betrouwbaar!!!

Eerste ervaring' alles naar wens klantenservice antwoord zoals het hoort' zeer professioneel en correct. Aanrader voor iedereen

Beste Wesley,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw eerste ervaring naar wens was en dat u tevreden bent met onze klantenservice. We streven altijd naar een professionele en correcte service, en het doet ons goed te weten dat dit gewaardeerd wordt.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Absolute aanrader

Ik kreeg updates bij elke stap en als je ze aardig mailt krijg je zelfs tussendoor nog updates. Hartstikke vriendelijk personeel en de bezorging van mijn kaarten is zo veilig. Zo sterk en dubbel ingepakt en als ik niet thuis was geweest ging het terug naar hun. Niet bij me buren terwcht

24 de enero de 2025
Opinión espontánea

Beste Muitertje,

Dank u wel voor uw mooie feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de updates, de vriendelijkheid van ons personeel en de veilige bezorging van uw kaarten. Het is fijn om te weten dat de verpakking goed is en dat we alles zorgvuldig hebben geregeld voor een veilige levering.

We waarderen uw opmerkingen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze hebben my kaart “kwijt geraakt” die…

Ze hebben my kaart “kwijt geraakt” die 200 euro waard was

12 de enero de 2025
Opinión espontánea

Beste NK,

Het spijt ons zeer te horen over de situatie met uw kaart. We begrijpen dat dit frustrerend is, vooral gezien de waarde van de kaart. We hebben alles in het werk gesteld om u te helpen en hebben intensief contact gehad met PostNL om de situatie te onderzoeken. Helaas heeft het onderzoek bij PostNL geen resultaat opgeleverd en is de kaart tijdens het transport naar ons toe verloren gegaan.

We begrijpen de teleurstelling en hebben al het mogelijke gedaan om te proberen een oplossing te vinden. We kunnen op dit moment helaas niet meer voor u betekenen dan de hulp die we hebben geboden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer netjes verpakt en goede…

Zeer netjes verpakt en goede communicatie!! Zeer tevreden, ga er zeker vaker zaken mee doen!!

27 de diciembre de 2024

Beste Herman,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de verpakking en communicatie. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om in de toekomst weer zaken met u te doen.

Gewoon goed!

Mooie grades ontvangen, nette communicatie en goede verzending

19 de diciembre de 2024

Beste Bryan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de grades en communicatie. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om in de toekomst weer zaken met u te doen.

Aan te bevelen

Ik wist niet hoe of wat, side heel duidelijk met hoe te bestellen. Netjes op de hoogte gehouden van voortgang. En inderdaad gebeld bij niet goede kaart. Vind het top. Gaan zeker nog veel meer gebruiken.

19 de diciembre de 2024

Beste Hanneke,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat de website duidelijk was en dat u goed op de hoogte bent gehouden van de voortgang. Het doet ons ook plezier dat we u hebben kunnen helpen bij het oplossen van de situatie met de kaart.

We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om in de toekomst weer met u samen te werken.

Het team van Global Grading

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.