GLOBUS BILER AS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oktober 2024 Vi mødte en ung og mere end kompetent og sympatisk sælger, som med humor og stor menneskelig indsigt fulgte os hele vejen og væsentlig længere i købet af Mercedes EQA. Hans viden og han... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Købte en bil for halvandet år siden hos Globus biler. Salget forløb smertefrit, bilen blev leveret som aftalt. Det eneste der efterfølgende siden har været af kontakt, var en dialog om en manglende se... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service, pæn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra før Anders havde gået bilen igennem med mig og fået sat ens telefon op med bilen og fået hent... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte i slutningen af August en brugt Hyundai I20 hos globus biler. Bilen havde mange skrammer og manglede maling hist og pist. Desuden havde forruden fået en stor flænge. Alt dette og mere til lave... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Taller de chapa y pintura
  3. Tienda de cristales para autos
  4. Tienda de reparación de automóviles
  5. Compañía de financiación y préstamos para coches
  6. Tienda de neumáticos

Escrito por la empresa

Globus Biler er en moderne og professionel bilforhandler i Silkeborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og høj kundetilfredshed. Virksomheden er etableret i 1972 og er Silkeborgs ældste bilhus, hvilket vidner om solid erfaring og en stærk position i autobranchen. Hos Globus Biler håndplukker vi de mest efterspurgte nyere brugte biler og elbiler og tilbyder et nøje udvalgt sortiment til konkurrencedygtige priser. Alle biler gennemgås grundigt med fokus på kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. Vi hjælper både private og erhverv med køb, salg og finansiering af biler og sikrer professionel rådgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vores værksted i Silkeborg, CarPeople Silkeborg, er et professionelt autoværksted og skadescenter med moderne udstyr og høj faglighed. Vi udfører service, reparationer, fejlfinding og forsikringsskader på alle bilmærker. Vi er specialister i elbiler og certificeret til service og reparation af elbiler på tværs af alle mærker. Som Tesla-specialist har vi opbygget en stor kundeportefølje og arbejder dagligt med avanceret fejlfinding og vedligeholdelse af Tesla og andre elbiler. Hos Globus Biler kombinerer vi erfaring, teknologi og personlig service – både ved køb, salg og service af din bil. Vi er med dig hele vejen, også efter handlen, og skulle der mod forventning opstå noget, står vi klar til at hjælpe. Vi sender aldrig en kunde afsted uden, at trygheden er helt på plad

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service

Top service, hurtig og professionel behandling. Klart anbefalelsesværdigt!

26 de marzo de 2026

Respuesta de GLOBUS BILER AS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Laura!

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både top service samt en hurtig og professionel behandling – det er præcis det, vi stræber efter hver dag.

Mange tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på. Du er altid meget velkommen hos os igen! 🚙💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Globus biler skal minimum have 10…

Globus biler skal minimum have 10 stjerner - super god oplevelse - fantastisk kundeservice- flinke og friske sælgere.
Kan kun anbefale globus til køb af bil
Tak for god information.

17 de marzo de 2026

Kære Elisabeth og Tonny,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget for os 🙏
Det glæder os, at I har haft en så god oplevelse hos os, og at både rådgivning og service levede op til jeres forventninger.

Det har været en fornøjelse at handle med jer, og vi vil også gerne sige tak for tilliden i forbindelse med handlen – især når bilen blev købt uden at være set fysisk på forhånd.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber, I får rigtig mange gode kilometer i bilen 🚗

I er altid meget velkomne hos os igen.

De bedste hilsner. Team Globus

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, med nogle rigtig søde mennesker. Kan kun anbefale dem.

16 de marzo de 2026

Kære Karin & Co.,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os 🙏
Det glæder os, at I har haft en god oplevelse og følt jer godt taget imod 😊
Husk, vi servicerer også meget gerne jer og jeres bil fremadrettet 🚗🔧

Team Globus

Ok han er godt

Ok vi meget glad

15 de marzo de 2026

Kære Van de Tran,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os 🙏
Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med oplevelsen hos os 😊
I er altid meget velkomne igen, og vi står klar til at hjælpe fremadrettet 🚗

Team Globus

Fantastisk service

Fantastisk service, jeg købte bilen online uden at se den personligt, og jeg blev ikke skuffet, jeg kan varmt anbefale den.

11 de marzo de 2026

Respuesta de GLOBUS BILER AS

Kære Tomasz. Tusind tak for din flotte anmeldelse, den blev vi glade for, mange tak for roserne. Mvh Team Globus.

God oplevelse

13 de febrero de 2026

Respuesta de GLOBUS BILER AS

Kære Johanne. Mange tak for din søde anmeldelse, roserne er sendt videre til rette vedkommende. Mvh Team Globus.

Super dejlig oplevelse

Er på udkig efter ny bil og ender hos Globus biler hvor jeg bliver mødt af en venlig og hjælpsom sælger der er lyttende og forstår mine behov.

11 de enero de 2026

Respuesta de GLOBUS BILER AS

Kære Mette. Tusind tak for roserne, dem værdsætter vi. Mvh. Team Globus.

god oplevelse

god oplevelse, meget hjælpsomme med alle mine ønsker

4 de enero de 2026

Respuesta de GLOBUS BILER AS

Kære Carsten, Tak for de venlige ord, og endnu engang tak for at du valgte os som din bil-partner. Mvh. Team Globus.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service , Henrik er en super flink fyr - det er sjældent at man finder en forhandler man rent faktisk stoler på - ikke sidste gang jeg handler ved Globus 👌🏼

18 de noviembre de 2025

Respuesta de GLOBUS BILER AS

Kære Michael. Tusind tak for roserene, der er sendt videre.Mvh Team Globus.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ubehagelig oplevelse

10 de julio de 2025

Hej Hazel Tot 🌪️
Tak for din anmeldelse — vi må sige, det er imponerende, hvordan man kan skabe så meget drama med så få ord 😅
Vi ved dog stadig ikke helt, hvad der var ubehageligt… Var det lyset i showroomet, bilens farve, eller bare vores alt for gode humør den dag? 🚗💡😁

Vi vil jo helst gøre alle glade (selv dem, der skriver som en spændingsroman uden slutning), så du er meget velkommen til at kontakte os direkte — så finder vi måske ud af, hvad kapitel 2 handler om 📞😉

Fin service

Fin service . Kort leveringstid . Behagelig betjening både ved handle og udlevering

6 de mayo de 2025

Respuesta de GLOBUS BILER AS

Tak for de venlige ord Susi.
Mvh. Team Globus.

Super god service.

Vi købte ny bil af Henrik Thomsen, og følt os yderst godt behandlet. Henrik var både venlig, kompetent og fleksibel, idet han arrangereden prøvetur, selvom bilen var under klargøring. Super god service.

21 de marzo de 2025

Kære Jørn.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Mvh Team Globus.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.