Super godt sted
Super godt sted, med søde mennesker og helt fantastiske faciliteter!🥰
Super godt sted, med søde mennesker og helt fantastiske faciliteter!🥰
Virkelig godt sted med rigtig søde mennesker og et godt fællesskab.
Godt sted med gode faciliteter, og fællesskab.
Jeg oplevede desværre at blive opsagt fra stalden af Karina Binau Larsen (staldchef) efter at have lavet et opslag i vores private Facebook-gruppe, hvor jeg høfligt spurgte, om der kunne muges oftere i løsdriftskuret under de hårde frostgrader. Opslaget var dokumenteret med billeder og var udelukkende tænkt som en konstruktiv forespørgsel af hensyn til hestenes trivsel.
Stalchefen reagerede ved at ringe gentagne gange og kræve et møde omgående, da hun var utilfreds med, hvordan jeg havde fremsat min kritik. Jeg forklarede, at jeg var midt i en eksamensperiode og derfor ikke kunne fastsætte en mødedato, men at hun var velkommen til at tage fat i mig en af de dage, jeg alligevel var i stalden.
På den baggrund valgte hun at opsige mig med henvisning til, at jeg ikke ville mødes. Jeg finder det urimeligt at blive opsagt for at stille en saglig forespørgsel i en intern gruppe.
Más información sobre otros tipos de reseñas.