Consulta las opiniones de los clientes
Heb voor Sinterklaas een kado besteld, was er mooi op tijd en mooie kwaliteit. Snelle reactie gehad op een email met een vraag ook. Ik twijfelde of ik bij hen zou bestellen omdat ze geen thuiswinkel k... Ver más
Bezorging ging snel en de cadeaus zaten goed verpakt. Leuk de kerstgolfbal als extra presentje! Enige opmerking is het gemis van een "bestelling verzonden " e-mail. Dit vanwege het rekening kunne... Ver más
Prima, snelle service. Plus nog een gratis kleine attentie 👍🏼
- www.golfdiva.nl
Prima online winkel
Prima, snelle service. Plus nog een gratis kleine attentie 👍🏼
Alles klopt
Alberto broek maat 36 besteld.Binnen 2 dagen in huis en is zoals beschreven op de site. Ik heb mijn golfwinkel online gevonden.
Afhandeling vraag
Levering, is snel en netjes maar als je vraag hebt die niet word gewaardeerd, word deze zeer slecht afgehandeld. Tegen het onbeschofte af. Een meer klantvriendelijke reactie zou meer op zijn plaats voor een bedrijf
Leuk assortiment en snel geleverd.
In het Paasweekend besteld en op woensdag afgeleverd. De doos was wel erg groot voor een levering met 10 ball markers en een zak tees. Maar met deze Holland souveniers gaan we zeker scoren in Schotland.
mooi om te krijgen en te geven!!!!
Alles was ingepakt en zag er keurig uit..
ook nog een klein extraatje ....erg leuk.
uitstekend
alhoewel ik na de bestelling via de site, een non-reply miste, met de vermelding
dat de bestelling goed was aangekomen etc.
Geweldig!
De bestelling is een feestje om uit de pakken!
Alles even mooi en met zorg en liefde verpakt.
De bestelde artikelen zien er ook echt mooi uit.
Een aanrader!
Golfdiva, van diva voor diva...!
Een heldere site, heel leuke artikelen, leuk verpakt, prima geprijsd en supersnelle service
Kortom: een aanrader!
Snel besteld, snelgebracht, dat is goed voor een 8
Over één artikel dat niet voorradig was, is telefonisch contact geweest. Positieve ervaring, maar het had ook op de site vermeld kunnen worden dat het voorwerp tijdelijk uitverkocht was en dus niet direct leverbaar.
Super snelle service
Met de betaling ging iets fout en ik werd meteen opgebeld om het goed te regelen. 2 dagen later had ik mijn bestelling binnen. Super.
Helemaal super
Gister Gofballen besteld, nu al in huis. Ook nog voor de laagste prijs!!
Telefonisch goed geholpen.
Bedankt.
Super!
Na een leuk en vriendelijk telefoongesprek de bestelde artikelen super snel binnen.
Kom hier zeker nog een keertje terug!
Snelle levering!
Het bestellen was makkelijk en niet te ingewikkeld. De levering was ook snel. Wel moest ik in mijn straat op zoek naar waar het pakketje geleverd was. Op moment van levering was ik zelf niet thuis. Er zat een briefje van de pakketdienst in de brievenbus dat het bij de buren was afgeleverd, het huisnummer wat hierbij stond was mijn eigen huisnummer. Na 4 buren gehad te hebben had ik het pakketje gevonden!
Extra zorg te aansien van verzending
Zaterdag mijn bestelling geplaatst en dinsdag het pakket ontvangen. Bij het openen van het pakket was een extra presentje toegevoegd erg leuk! Golfbanen netjes ingepakt er was echt zorg aan besteed. Golfschoenen waren prima! Ik zou iedereen aanraden om een bestelling te doen bij golfdiva!
SUPER
Levering binnen 3 dagen. De kwaliteit van de travelcover is zeer goed.
En dan die verassende kadootjes! Alles was met zorg verpakt.
Dit adres zal ik iedereen aanraden.
In één woord geweldig!
Levertijd was 3 dagen, uitstekend.
Het pakje openen was één feest! Zoveel leuke verrassingen erbij!
Golfdiva weet waar vrouwen voor vallen!
snelle levering en heel mooi verpakt!
mooie website voor de golf liefhebber een ware snoepwinkel.
de produkten werden supersnel geleverd en waren ook nog mooi verpakt.
Website is een aanrader!
Snelle levering en mooi pakketje. Bijzonder leuk om ook nog een klein tasjes met gifts te ontvangen. Website is een aanrader!
leuk
Ondanks de tijd van het jaar werd de bestelling vlot geleverd en ook nog als kerstcadeau verpakt.
Bestelling razendsnel afgeleverd
Klasse!! Na bestelling werd de zending binnen 2 dagen afgeleverd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.