Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rena bluffen! Trodde först det var äkta men efter att fått höra om fejkprofilerna som bara vill locka en att fortsätta messa svarade jag en som sa ”Jag har ledig kväll, kan vi ses i min stuga ikväll?”... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt otroligt vilken bluff! Har blivit lurad på Hemligaflirtar tidigare, men där är de mer sansade. På denna siten registrerade jag min profil måndag 16:00. Ingen bild - skrev bara att jag ville... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var tvungen att ge detta en stjärna så att jag ska kunna skriva ett omdöme här.. är inte medlem men fick ändå ett sms av en Rune igår kväll, som alltså då måste vara min granne.. Så grannflirten måst... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sån fejk! Bara massa tjejer som inte finns o sen loggar dom dig på andra sidor du inte valt😡 Ringde o va tydlig o dom vet precis att dom håller på med lura pengar av oss ensamma killar! Dom drog... Ver más

1,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bluf Bluf svindel bedrägeri bara fejk

Bluf Bluf svindel bedrägeri bara fejk ha skrivit med dom fejkprofiler i början är allt härligt men när det närma sig att bestämmer träff då kommer en massa undanflykter när jag avslutade chatten i och med att jag inte var beredd att köpa fler krediter meddelade jag att hon ska bestämmer plats och tid och att jag lova att jag kommer.
På detta fick jag följande svar:

"Tråkigt att du känner så och bara vill släppa mig. Jag trodde verkligen det skulle bli vi? Men det kanske bara jag som känner riktigt starkt för det här? Jag menar du verkar inte tycka jag är värd något? 😞 Nu känns det väldigt jobbigt här. Kommer tårar. Hmm. Vet inte vad jag ska säga? Har du bara lekt med mig hela tiden? Så jobbigt det känns nu alltså. Vet inte vad jag ska ta mig till."

Med detta vill dom att du få dåligt samvete och att du köper fler krediter och fortsätter fyller deras kassakista.
Fy f__ förr dessa samvetslösa människor.
Dom är inte ens värt en stjärna

7 de febrero de 2025

Rena bluffen

Rena bluffen. Sajten använder samma bilder på profiler som du kan hitta på. flirtigagrannar.com, flirtigadamer.com, och grannflirten.com...samma bolag står bakom. jag har spenderat 6000 sek för att övertyga mig om att alla 3 sajter är bluff. skriver bra svenska, förmodar att de har en blandning..anställd personal och AI hjälp. du kommer ingenvart...varje ditt svar leder till en ny fråga..jag gav mig inte och fortsatte forska..jämförde svar på frågor...alla svar är nästan likadana...spring härifrån och vänd dig inte om...

20 de agosto de 2024

Glad och nöjd

Jag har varit medlem här ganska länge nu och det är det bästa jag gjort. Jag var ganska blyg innan och vågade knappt ta kontakt med kvinnor. Men jag har kommit ut ur mitt skal och mött flera, spännande kvinnor. Jag är väldigt glad!

12 de septiembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Över förväntan!

Trodde inte jag skulle ha nån tur men det verkar som att jag hittat en trevlig dam här faktiskt. Första dejten gick bra och det verkar bli en andra dejt också. Ge inte upp, det går att finna den man söker! Rekommenderar sidan! Tumme upp!

14 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spännande och lite förbjudet!

Spännande och lite förbjudet sätt att ragga och att fly vardagen lite. Här är ingenting förbjudet vilket jag gillar. Inget för den pryda mannen eftersom man får nakenbilder skickat till sig. MYCKET nakenbilder.

11 de agosto de 2022

Bluff och båg…

Har varit inne på några av deras dejting sidor (styrs från Holland) många av damerna finns med på alla sidor sedan lång tid tillbaka,En stor bluff

4 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bluff helt och hållet Nör du regiarerar…

Bluff helt och hållet Nör du regiarerar dig finns det texter längst ner på sidan Där står det att alla som har ett hjärta på sin presentation kan man aldrig träffa . Då gick igenom de som jag pratade med och alla hade ett hjärta alltså omöjliga att träffas VILKEN BLUFF

8 de abril de 2022

WOW säger jag bara

WOW säger jag bara. Blir lite exalterad över sidan. Att det fanns så många härliga tjejer nära. Super nöjd! Enda nackdelen är nog vem ska man välja bland alla dessa tjejer.

27 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tjejerna skickar bara meddelanden som…

Tjejerna skickar bara meddelanden som måste besvaras, men allt chat leder inte till något alls, bara man loosar sina pengar. Slår vad om tjejerna jobbar för sajten för att få killarna slösa bort pengarna på meningslösa chattar. Undvik! Skulle tro minst 95% är fejkprofiler.

13 de septiembre de 2021

Otroligt värdelös

Otroligt värdelös, kostar bara en massa pengar, sidan är hackad av personer som kräver män som vill vara otrogen på pengar, annars ska dom tala om för hela familjen vad dom håller på med, finns bättre sidor,

17 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

En riktig bedrägeri sida från topp till…

En riktig bedrägeri sida från topp till tå. Om ni vill bli lurade på pengar så kan ni betala för krediter här och prata med en chatt operatör, för annonserna är fiktiva. Men ni lär inte träffa någon som ni chattar med. Ägarna sitter säkert på Bahamas och håvar in pengarna från människor som söker någon. Dessa personer borde sitta bakom lås och bom för bedrägeri helt enkelt!!!!!

10 de junio de 2021

Rena bluffsajten

Rena bluffsajten. 90% fejkade profiler som endast har som syfte att dra ut på chattandet så långe som möjligt så att stackars lättlurade medlemmar köper så många krediter som möjligt. Borde förmodligen anmälas till polisens bedrägerirotel

28 de octubre de 2020

Träffade sambo

Ungkarl som jag varit länge och testat alla möjliga sidor så jag gav denna en chans. Trodde från början att detta var en bluff. Till min glädje träffade jag min nuvarande sambo på denna sida! Vi är överlyckliga och jag är så glad jag svarade henne när hon skrev till mig.

4 de octubre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.