Heel prettig dat je zelf online datum van bestelling kan aanvinken; wel wat jammer dat de bevestigingsmail laat kwam; in ons geval zowat tegelijkertijd met de levering. Verder alles prima; mooi g... Ver más
Prima winkel! Ik ben goed en vakkundig te woord gestaan via de telefoon. Het product bevalt goed. Klein puntje wat betreft emballage: Wat moet je met een pallet?? Gelukkig heeft de chauffeur mee... Ver más
het was een zeer slecht grasveldje met hobbels mede veroorzaakt door mollen.voornamelijk onkruid en slechts hier en daar een grasspriet,wat hebben de jongens hard gewerkt, af en toe wel mopperen, ma... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Snel een mooi gazon in uw tuin met graszoden. Gratis thuis geleverd in heel Nederland. Top kwaliteit graszoden. | graszodenwinkel.nl
Parkhaven 96, 8242PK, Lelystad, Holanda
- 0320 200 400
- info@graszodenwinkel.nl
- www.graszodenwinkel.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Hele goede service en een prachtig mooie grasmat. Ik heb gekregen wat ik heb besteld.
Heel fijn bedrijf en een hele goede service, goed product geleverd.
Goed product, snelle levering, prima service
De graszoden konden snel geleverd worden en waren van uitstekende kwaliteit.
Buitenproducten nodig? Hier kopen!
Supersnelle levering. Komt na wat er beloofd wordt. Aanrader!
Op alle fronten prima
Prima winkel!
Ik ben goed en vakkundig te woord gestaan via de telefoon. Het product bevalt goed. Klein puntje wat betreft emballage: Wat moet je met een pallet?? Gelukkig heeft de chauffeur mee geholpen om de zakken aarde eraf te halen zodat hij de pallet weer kon meenemen. Ook een goede service van de chauffeur dus!
Prima produkt, prima service
Het gekochte produkt - mollengaas - voldoet uitstekend. Ik gebruik dit ter afscherming van mijn vijver. Hiermede wordt o.a. voorkomen dat reigers hun slag kunnen slaan. Bovendien houdt het mijn bijver schoon van afvallende bladeren.
Geweldig!! Resultaat ziet er prachtig uit.
Alles ging zoals afgesproken Levering op tijd. Het nabellen of alles goed gegaan was,of ze nog wat konden doen. In 1 woord geweldig
Via website bestellen ging snel en de levering was precies zoals aangegeven. Inmiddels liggen de graszoden en het is een heel mooi stuk grasveld geworden!
Ik zou het een ieder zeker aanbevelen!
Prima
Goed.
Snelle levering; goed materiaal.
Alles erg duidelijk.