Jeg har lige købt min bil hos GR Biler. Jeg fik en meget behagelig og super serviceminded behandling hos dem. Sælger var imødekommende og forstående og der var plads til humor og snak. Jeg kørte... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har i denne måned købt en brugt Skoda Enyaq ved GR Biler i Skive, og er meget tilfredse med vores køb og ikke mindst den service, som vi fik af medarbejderen Frederik. Han har igennem hele proce... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har købt en brugt bil hos GR Biler 1. august. Der har de første tre måneder været et par mindre ting efter handelen som vi enten har fundet en fair løsning på eller GR biler har afholdt udgiften ti... Ver más
La empresa ha respondido
Troede egentlig al garanti var ophørt. Bilen er 5 år. Værkstedet oplyste, at rustgarantien da gjaldt 2 DAGE endnu. Tingene anmeldt og repareret uden beregning. Herefter bliver jeg faktisk ringet op af... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Katkjærvej 3, 7800, Skive, Dinamarca
Hurtig respons på henvendelse i webshop og alt som det skal være!
hurtig og kompetent - alt klapper ved bestilling og modtagelse
Varerne kommer meget hurtig super service
På deres hjemmeside henviste til diverse type nummer som gjorde at jeg undgik at bestille en forkert reservedele . Fin leverance kom til tiden med posten .
Dejlig hurtigt ekspetion god til at oplyse hvis der er noget man skal være opmærksom på
bestilling, levering kørte lige som det var lovet, så det ikke sidste gang jeg handler hos GR Biler.
Hilsen Bent
Rigtig god service og hurtig levering. Fik indtryk af stor kompetence og viden.
Vil handle hos GR biler igen - ingen tvivl om det.

Respuesta de GR Biler
Super god og hurtig service med feedback :-D
I have made a booking to test a Hyundai kona and after 3 day from the booking time I should wait more than a hour so I can get the car. One of the employees have had the car home, inside was dirty and a chair for children was in the back seat.
Very not professional.
The personal was kind.
I hope someone will see this.

Respuesta de GR Biler
Alt som det skal være ⭐. Godt produkt, hurtig levering 🚚 👍 ✔️
Bestilte 2 sædeovertræk. Bliver ringet op af en medarbejder at han da lige havde opdaget at det var 2 stk, så han fik lige sendt en pakke mere afsted.
Ellers forløb det gnidningsfrit.
Kan godt anbefale at købe der, men tjek lige om du har fået det du bestilte
Más información sobre otros tipos de reseñas.