3,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Byens bedste

Virkelig lækkert sted, vidunderlige serveringer i meget høj kvalitet, betjening der er nede på jorden og har helt styr på det, byens skarpeste vinkort, og fantastisk stemning med god musik og akustik.

14 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk mad og betjening.

Første gang jeg var der, spiste jeg tre retter og blev så mæt, at det næsten var for overvældende, så denne gang nøjedes jeg med en snack, forret og hovedret. Alt smagte afsindigt godt, og betjeningen var fantastisk. Vinene er også virkelig gode, og man bliver kyndigt vejledt i, hvad der vil passe til maden. Desuden er priserne yderst rimelige både for mad og drikke. Jeg glæder mig til at vende tilbage!

21 de febrero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Masser af stor velsmag - lækre retter og super betjening. Dog stadig sultne da vi gik.

Lækre velsmagende retter der er godt tænkt.
Vi fik 6 østers, der var på nippet til at ryge retur, idet de var små og uden tekstur.
Lækker tartar og flot Scotch æg.
Hovedretten masser af smag. Men det var også “bare” et meget lille stykke fisk(mit var der også et par ben i) og sauce. Det gav ingen mæthedsfornemmelse. Det var ganske lidt der kunne have løftet helhedsoplevelsen. Jeg forventer at være mæt når jeg går, når jeg har fået øster, forret, hovedret og dessert(sticky toffee som var helt formidable). Så vil jeg heller betale lidt mere for min hovedret.

11 de febrero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.