Grønt&Kød Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter anbefaling fra gode venner, valgte vi at prøve en kødpakke fra grisogko. Allerede ved modtagelse var det6en fornøjelse. Varer var pakket fint, og klar til at lægge i fryseren. Tilmed står der t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem måde at få lækre slagterprodukter på! Det er nemt at ændre i abonnementet fra gang til gang mht indhold og leveringstidspunkt. Alt var forsvarligt pakket ind, og der var god information om hol... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid en dejlig oplevelse at få kød fra jer. Denne gang fil jeg også afskåret pålæg. Kødet ligger i den højre ende og specielt skulle jeg hilse fra mande min og give 5 stjerner på jeres hjemmelave... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købte Angus bøffer i NETTO... Batch 1684. Smagsfuldt og lækkert... Stod der... Ja det smagen fejlede ikke noget ! Produceret af Grisogko Haderslev. "Garanteret mørt" , min bare !!!! Kasserede ca... Ver más

Información sobre la empresa

1. Carnicería

Sobre Grønt&Kød

Escrito por la empresa

Grønt&Kød har Danmarks største udvalg af kvalitetskød. Og når vi siger kvalitet, så mener vi det. Hvad enten du er til lam, fjerkræ, gris eller ko, så har vi et bredt udvalg af ferskt kød til enhver smag.

Slagterkødet leveres lige til døren i en kølekasse, der kan holde kødet afkølet til minimum klokken 21 på leveringsdagen.

Prøv os og vurdér selv - du bliver bestemt ikke skuffet, som du kan se på vores brugeranmeldelser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Falder ikke bagover af kvaliteten.

Gris og Ko skrev om jeg ville bedømme dem, det gør jeg så.
Jeg må sige jeg ikke falder bagover af kvaliteten. Jeg har købt angus bøffer andre steder, af betydelig bedre kvalitet. Købte også noget kød der havde ligget i marinade, det var heller ikke mig. Det meste kød kunne kun holde 3 dage, så måtte fryse det meste (købte for ca. 800 kr. )
Så ikke den bedste oplevelse herfra.

29 de julio de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lækkert kød til grillen har vi købt

Lækkert kød til grillen har vi købt . Det gør vi gerne igen . Fik leveret hos vores datter da de ikke levere til øer

16 de julio de 2020
Logotipo de Grønt&Kød

Respuesta de Grønt&Kød

Hej Vivi :-) Tak for anmeldelsen og de pæne ord.
Det glæder os at høre, at I var så tilfredse med kødet, at I vil handle hos os igen. Det ser vi frem til og håber, at vi kan gøre os fortjent til de sidste 2 stjerner næste gang.
Hav en dejlig dag og en rigtig god sommer med skønne grillaftner. Med venlig hilsen, Simone

Alletiders

Bestillingen fra Gris og Ko fungerede som en bryllupsgave til mine forældre, som til mig, har udtalt, at kødet har været mørt og lækkert. De er blevet oplyst om hjemmesiden og overvejer nu sit næste køb 😄

15 de julio de 2020

virkelig lækkert kød

virkelig lækkert kød, nemt at bestille. helt perfekt fordi man netop kan sammensætte sin kødpakke med netop det kød man selv vil have og ikke en der er sammensat på forhånd. klart en anbefaling!

1 de julio de 2020

Kængurukød

Jeg bestilte kængurukød fra jer, ganske fin kvalitet. Jeg lod mærke til at der i netshoppen stod at pakkerne var mellem 800 og 1000 gram. Begge pakker jeg fik var 800 så det trækker lidt ned. Fri fragt grænsen ligger lidt højt efter min mening kr. 750..Jeg ville købe noget oksekød for at komme over...men der er i for dyre næsten dobbelt pris af hvad jeg skal give i dagligvare forretninger...Det skal naturligvis ikke kun handle om pris men det er bare et vigtigt parameter for mig👌

20 de mayo de 2020
Logotipo de Grønt&Kød

Respuesta de Grønt&Kød

Hej Nils :-)

Tak for anmeldelsen og de rosende ord. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten.
Den præcise vægt kommer ikke på etiketten, der vil derfor altid stå den mindst mulige vægt, altså 800 g på vores kænguru, selvom den kan have vejet mere. Hvis du ikke allerede har spist dem, så vej dem gerne og se, om de ikke vejer lidt mere :-)

Du har ret i, at vores fri fragt grænse er blevet høj. Der har de sidste par år været en relativ høj prisstigning på distribution af fødevarer. Vi trak den så længe vi kunne, men nu kunne vi desværre ikke længere. Husk at kigge på vores vælg selv kasser, som udløser fri fragt. Du skal ikke blive forskrækket over ordet 'Abonnement', det kan til enhver tid opsiges igen.

Vi håber, at kvaliteten i sidste ende har opvejet prisen, og vi får lov til at levere til dig igen.

Hav en dejlig dag.

Med venlig hilsen, Simone

Godt kød og god service

Godt kød og god service, havde bestilt torsk, men da de ikke kunne levere det ringer de og spørger om jeg vil ha laks med i stedet, god service at ringer i stedet for de bare sender noget andet med.
Bestiller fra dem igen når tid er.

20 de mayo de 2020

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside
Stort og fint udvalg af lækre produkter.
Leveringsdatoen blev på en eller anden måde ændret, så vi skrev til dem at datoen var forkert. Kort tid efter havde de svaret at nu var datoen rettet.

Maden kom til dagen og alle varerne fint pakket ind og var gode

14 de mayo de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.