Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Come on… Hvornår bliver det et arrangement, hvor der ikke er kø til toiletter og bar? Fatter ikke, at der efter så mange år stadig ikke er nok toiletter. Det er pinligt, at et professionelt Crew omk... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Altid dejligt at side ude i det grønne og opleve en god stemning i dejligt vejr. Forstår blot ikke hvorfor man ikke som i 90’erne går efter super lydkvalitet frem for lydstyrke, alt drukner i overs... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

GRØN - Kolding Det meste af musikken var godt. Der var mest for de yngre generationer, men det er jo sådan det skal være 😊 Det der trækker ned, så det kun bliver 2 stjerner er: - Vand... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vendedor de entradas para eventos
  2. Empresa de administración de eventos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi glæder os til at se dig til sommerens bedste koncert til Grøn 2019.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,4

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvad sker der lige i Odense

Hvad sker der lige i Odense. Man har vel også se vejrudsigten. Vi bruger så mange penge på sådan en dag så må da forvente at der bliver gjort lidt ved det mudder som vi gik rundt i. Vi kunne næsten ikke få vores sko med tilbage hvor vi stod grundet mudder
Toilet forholdene var også under ald kritik. Det mindste man kan forlange er vel at vi kan komme på toilettet uden at vi skal stå og få “våde” bukser. (Kan forstå at det er upassende at skrive hvad der skete ???) Kan ikke forstå når man ved hvor mange mennesker der kommer og så ikke har mere styr på tingene
En skam der ikke er mere styr på det da vores penge går til et godt formål.
Kommer IKKE næste år da der er mange koncerter der har mere styr på det.
Vil gerne høre om der andre som har haft det lige som mig

26 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Latterligt at man ikke får et armbånd…

Latterligt at man ikke får et armbånd på i indgangen. Da det pissede ned og jeg var gennemblødt, ville jeg gerne hurtigt hjem og skifte til noget tørt tøj, jeg fik af vide at jeg ikke kunne komme ind igen medmindre jeg stillede mig i kø til at få et armbånd på inden jeg gik ud. Køen var mindst 100 m lang og rykkede sig ikke en meter. Det er simpelthen for dårligt koordineret… så koncerten sluttede rimeligt tidligt for mig:/

26 de julio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hyggelig dag i Aalborg, elendig mad

Virkelig hyggelig dag i Aalborg. God stemning og god musik. Sød betjening til drikkevarer og næsten ingen ventetid.

For lang kø til toiletterne, og decideret elendigt mad. En af de værste flæskestegssandwich nogensinde. Og så til over 90 kroner… det er faktisk vanvittigt 😂
Næste gang tager vi selv mad med, for det er ellers ren tyveri 😄

21 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fungerer heller ikke i år

Musikken god og godt med blandet genre. Alt andet fungerede ikke rigtigt : alt for få toiletter ( som sædvanligt), for få ølsalg o.sv Hvorfor kan Grøn ikke finde ud af det, når alle andre store festivaller kan - er det grished ift overskuddet ? 😞

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig håndtering ved indgangen i Århus

Jeg forlod pladsen for at følge en kammerat ned til en taxa. Det jeg kom tilbage til indgangen, kunne jeg ikke komme ind igen til trods for at jeg viste min billet. En af de frivillige i indgangen kom over og løj mig direkte op i ansigtet og snakkede med en nedladende tone og påstod at han lige havde afvist mig for 5 minutter siden. Jeg havde aldrig set manden i mit liv før. Jeg blev derfor nødt til at tage hjem ved 18.30 tiden og missede derfor rigtig meget af Grøn Koncert. Elendig oplevelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mangel på procedure for forsvinden

Jeg var igår til GRØN i Aarhus. Jeg synes GRØN leverer et rigtig godt show, der er lidt for lidt boder til mad og drikke, med det er hvad det er.

Jeg var taget afsted med min lillebror og lillesøster, og vi morede os. Min søster skal på et tidspunkt på toilet, som lå maks 5 minutter fra hvor vi stod og hørte Tobias Rahim. Da der er gået et kvarter begyndte vi at holde lidt øje omkring toiletterne og tænkte der nok var lang kø. Da der var gået 30 minutter begynder vi at gå rundt og se om vi kan støde på hende. Og efter 1 time bliver vi meget bekymret og leder. Vi går rundt uden held og leder efter hende, og forsøger og derfor ved udgangen. Vi er i forsøget på at holde øje med alle de mennesker der går rundt kommet til at gå over en usynlig grænse for hvornår man er på pladsen og hvornår man har “forladt” pladsen. Da vi så efter 10 minutter “udenfor” pladsen har ledt, tænkte vi at vil søge “inde” på pladsen igen. Men på vej derind bliver vi stoppet af en frivillig. Vi fortæller vores situation, at vores lillesøster har været væk i 1,5 time. Vi bliver så henvist til en vagt, og fortæller igen at hun har været væk i en halv time. Vagten har ingen reaktion på dette og kigger nærmest dumt på os. Uden svar fra vagten fortæller jeg, at hun har en rød top på og et par grå denimshorts, om vi må gå ind og lede efter hende. Dertil svarer han “nej”. Vi spørger så om de kan få nogle til at lede efter hende, fordi hun har været væk i så lang tid og det ligner hende ikke. Hvortil vagten kigger på os som om vi bogstaveligt talt er idioter. Han siger at nogle leder efter hende. Men han har ikke sagt noget over radien, og han var den eneste indenfor 5 meters radius der arbejdede for GRØN. Vi siger til ham, at det ikke kan lade sig gøre når ingen oplysninger om hende er givet og fortæller ham igen hvad hun har på, uden nogen reaktion.
I mellemtiden har min kæreste holdt øje med folk der gik rundt og var på vej mod udgangen. Han spotter efter to timers søgen, min lillesøster gå alene rundt mod udgangen.

Jeg havde ikke indtaget alkohol til denne koncert da jeg skulle køre bil. Men blev stemplet af vagten som en naiv fuld kvinde, han ikke kunne tage seriøs.

Vi er rystet over at GRØN ikke har en procedure for en hændelse som en forsvinden. Jeg er helt i chok over at en vagt kan være så nedladende overfor, folk der i sidste ende er utrolig bekymret. Så GRØN, få jeg en procedure og tag noget ansvar.

Grøn Aarhus - blandet oplevelse

Jeg synes alt i alt grøn Aarhus var en god oplevelse. Burhan G to the G spillede tinka julesang hvilket jeg ikke synes var fedt midt i juli. Tobias Rahim snakkede halvdele af hans koncert, jeg var ved at falde i søvn. Da han endelig var done efter at være gået langt over tid kunne man ikke komme ud. Udkørselen var dissideret udfordrende, og vi sad fast som hård mave.

Pantfusk

Bondefangeri af værste skuffe med pant.
Fair nok at man laver pant for kander og kopper.
Men at man kun får 20% af sin pant tilbage er en skændsel.
Så skal I ikke kalde det pant.
Det er at pisse på sine gæster.
Så sæt ølprisen op i stedet for at snyde folk til en ekstra indtægt.
Jeg kommer ikke igen

22 de julio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har de senere år været glad for Grøn..

Har de senere år været glad for Grøn... altid en hyggelig med god musik, hyggelige og glade mennesker osv.
Men i år har programmet været meget "ungt"... og 3 hipohop/rappere... Danmark har mange gode musikere, så det må kunne gøres mere varieret, så der er lidt for enhver smag,
En anden ulempe ved det unge program, var aldersfordelingen blandt gæsterne.. og til trods for Grøn har været totalt udsolgt, var min oplevelse ikke nær så god som den plejer at være desværre

30 de julio de 2023

Gå ikke ud og ind igen

Gå ikke ud og ind igen! Det er åbenbart ikke muligt at komme ind uden armbånd. Får man information om dette inden man går ud? - nej. Tak for et par gode koncerter. Ærgerligt man ikke oplevede resten....

30 de julio de 2023

Grøn. Artigeardit....

Er 3 koncerter inde i grøn og så kommer Artigeardit og 9/10 af gæsterne kan man tydeligt mærke de ikke ved hvordan man opfører sig til en koncert det er godt nok utrolig på et 40års jubilæum at de fuc**** teenager ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt til en koncert det ødelægger da godt nok koncerten for alle omkring. De laver plads til et moshpit men de ved ikke engang hvordan man gør og bare skal skubbe igennem det hele og alle mennesker omkring det ødelægger hele gæsten for alle andre. Folk må lære hvordan man opfører sig til en koncert inden de bevæger sig ud i en.... ud over det kan de ikke finde ud af at komme i god tid til at man ikke bare skal mase når koncerten endelig går i gang. Vi stod 4personer på 1m2 en halv time før og under det meste af koncerten til folk begyndte at skubbe fordi de kom sent samt folk ikke kan finde ud af at Moshe ødelagde hele koncerten....

27 de julio de 2023

Stod i kø 1 time for at få en sodavand

Stod i kø 1 time for at få en sodavand. Dernæst også 1 time for at skulle tisse. Man misser en del musik bare fordi man skal i kø.
Ærgerligt man ikke må have paraply med ind.

Ringe udvalg af vegansk mad. Der stod på hjemmesiden at der var 3 veganske madboder men der var kun 1 og manden bag disken serverede en durum med dressing/youghurt jeg er ret sikker på IKKE var vegansk.
Så hvis man er veganer så er der desværre ikke optimale madmuligheder.
Fin musik og kunstnere men det andet ødelægger det lidt :) jeg gik desværre hurtigt hjem igen.

20 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rigtigt ærgerligt at det ikke bliver…

Rigtigt ærgerligt at det ikke bliver sørget for nogle telte man kan gå ind i når det regner. Eller man i det mindste kan få lov at have en paraply med - det er slet ikke nok med regnslag. Vi smuttede efter Aqua der var vi allerede helt våde og halv frosne og helt vildt trætte af at have brugt halvdelen af tiden på at stå i kø til toiletterne. Og baren. . .

23 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til alle dem som har måtte stå i lange…

Til alle dem som har måtte stå i lange køer, for enten at skulle købe aftensmad, drikkevarer, eller på wc.

I skal alså huske på alle xxxx tusinde mennesker vælger at spise på samme tid, det giver bare et større press, jeg ved vi kæmpede i Burger for at kunne sælge ud til så mange som muligt, vi ønsker ikke nogle skal sulte, men tålmodighed, og høflighed kommer man rigtig langt med, selvom man bruger meget tid på kø, men husk vi er der frivilligt, og gør det fordi vi gerne vil tjene penge til en god sag, pg derfor her en stor interesse i alle spiser aftensmad / frokost, ved godt mange diger de kan gøre det 100 gange bedre tilmeld jer på www. crewet. dk så kommer i
Med og hjælper med at få hjulene til at dreje rundt og servicere alle de glæder sultende/ tørstige gæster i 2023.

4 de agosto de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.