Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ontzettend droevige onderneming. Ik heb nooit opgezocht of je ook ergens anders EAN codes kunt bestellen, maar als dat kan: doe het dan aub. Ze dwingen me een jaar lang te betalen, terwijl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er organisation är en dörrvakt in till marknaden, dvs. företag är beroende av att kunna använda EAN-koder för att kunna sälja sina produkter. EAN-koder är obligatoriska i praktiken även om de inte är... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb een bestaand codepakket laten overzetten naar een nieuw account. Dat had een eenvoudige administratieve handeling moeten zijn, maar door tegenstrijdige informatie, systeemfouten en afwijken... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,4

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanavond maar naar alle 4 de…

Vanavond maar naar alle 4 de mailadressen die bekend zijn bij mijn zoon van GS1 de mail verstuurd met de verwijzing van de eerder verstuurde opzeggings mail waar nooit geen reactie op gekomen is. Ik ben benieuwd Jolanda van Heukelen of het nu goed gaat komen en de onterechte factuur(de afgelopen 2 jaren) ingetrokken zal worden en het goed gemaakt hast worden met mijn zoon. Bellen na werktijd (geen mogelijkheid op overdag op werkdagen te bellen)van mijn zoon heeft geen nut want kwart voor 5 ga je in de wacht bij jullie en 5 uur zetten jullie het bandje aan "dat jullie dicht zijn". Wat een .... bedrijf!! Maar ja hij is blijkbaar niet de enige.Lis het goed op.

10 de mayo de 2023

Waardeloos Bedrijf!

Waardeloos Bedrijf!
Mijn abonnement werd automatisch verlengd en dit was nergens te vinden. Dan krijg ik een bericht van Incasso! Je hebt al mijn contactgegevens, maar probeer geen contact met mij op te nemen!

15 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Naar bedrijf maar geen keus!

Net als andere reviews ook maar even ACM over tippen. Ineens prijzen verdriedubbelen en dan nog zeggen een non-profit organisatie te zijn. Een monopolie die opeens zijn prijzen omhoog laat schieten kan toch niet onbestraft worden?

25 de marzo de 2023

Misbruik monopolie positie

Nare partij waar je helaas toch aan vast zit. Hebben een monopolie positie op GS1 codes die door verschillende platformen vereist zijn. GS1 heeft voor 2023 hun prijzen verdubbeld of zelfs verdriedubbeld, je kan geen kant meer op want je moet die codes hebben. Meerdere kleinere code pakketten samenvoegen in 1 groter (voordeliger) pakket willen ze niet doen. Heb de ACM hierover getipt, stel voor dat jullie hetzelfde doen.

23 de marzo de 2023

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Vorig jaar uit het niets werd mijn product stop gezet door hun. Had net betaald dus meerdere keren gebeld en mail gestuurd. Uiteindelijk zou ik mijn geld terug krijgen. Zijn nu in februari en nog geen cent terug gehad. Weer aan het bellen en sta weer in de wacht....

31 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verdubbeling van tarieven 2022> 2023.

Verdubbeling van tarieven 2022> 2023.
Zomaar, uit 't niets worden de tarieven verdubbeld.
Men heeft schijnbaar een mail in November eruitgegooid(welke juridische waarde heeft dat?) waarop men moest reageren om te protesteren.
Als je je pakket nu wilt aanpassen om dat tegen te gaan, kan dat pas in januari 2024. Wat een louche toestand. Ik heb rechtsbijstand en ga t aanvechten.

29 de enero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.