Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en virkelig god service hos GT biler. Først en rigtig god snak i telefonen hvor alle detaljer blev gennemgået omkring bilen og hvor alle mine mange spørgsmål blev besvaret. På selve dagen k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra start til slut var servicen fremragende. Alt forløb uden problemer, og alle var meget hjælpsomme. Kan varmt anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service og en oplevelse af, at man som kunde er i centrum. Vi har netop købt en Seat Ibiza hos GT Biler i Kolding og oplevelsen har været fremragende. Servicen har været i top, lige f... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne sige, at alle er imødekommende, men de løste ikke mit problem. Mit problem er, at min HELT NYE store investering, en IONIQ 6 slår al sikkerhed fra, når man bruger træk på bilen. Det er d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario Hyundai
  4. Concesionario Kia
  5. Concesionario Nissan
  6. Concesionario de automóviles usados

Escrito por la empresa

Velkommen til GT Biler A/S – din autoriserede bilforhandler i Kolding Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populære mærker som Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rådgivning ved køb af bil, så du får netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er også specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne værksted i Kolding står klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mærke og model. Vores mål er at give dig en tryg, ærlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er på udkig efter din næste bil eller har brug for et pålideligt autoværksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus på kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gør en forskel.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

GT biler Simon Gosvig

Simon Gosvig, yderst behagelig at handle med, hjælpsom, har tid til at gentage det man ikke forstår og hjælper gerne hen ad vejen hvis spørgsmål.
Ps. Sekretæren vi mødte sidste dag, dejligt lille menneske.

8 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og godt betjening alle…

Super service og godt betjening alle medarbejdere er venlig og hjælpsom. Jonas var fantastisk og tålmodighed og har svar til alle vores spørgsmål. Tusind tak for alt.

18 de febrero de 2026

Respuesta de GT Biler A/S

Hej Kenya, Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer meget hos os - jeg giver roserne videre til Jonas. Vi ser frem til at byde jer velkommen fremover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en virkelig god service hos GT…

På selve dagen kom jeg ned og fik en prøvetur i bilen samt en grundig gennemgang hvilket var guld værd.
Selvom jeg kommer fra Randers er det helt sikkert en Bilforhandler jeg vil handle med igen.

24 de enero de 2026

Hej Ghita,

1000 tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig, at det var en positiv oplevelse og jeg håber, at du vil få stor glæde af din fine Hyundai KONA EV.

Du skal være meget velkommen til at kontakte mig, hvis der i fremtiden skulle opstå spørgsmål til din bil.

Tak for handlen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ny bil

For lang leveringstid på den ønskede bil. Fik et fint alternativt tilbud. God service og opfølgning.

4 de febrero de 2026

Hej Erik,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit bilkøb - og vi er glade for, at vi fandt et godt alternativ.

Tak for handlen og på glædeligt gensyn.

GT Biler

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg være meget glad. Den fortjener ikke mere!
Jeg kører en bil til 300.000 kroner, som i løbet af det sidste år begyndte at få vand i bilen efter hver regn eller vask. Bilen er stadig under garanti. Jeg kontaktede dem, og de lavede en aftale. Efter en inspektion sagde de, at fordørene ikke var tætte, og at de havde justeret dem. De fortalte mig, at problemet var løst.
Næste gang det regnede, dukkede vandet op igen. Jeg bemærkede også, at førerdøren ikke længere var justeret, og at den blev sværere at lukke.
Jeg kontaktede dem igen, og de lavede en ny aftale (efter to uger). I løbet af denne tid var der fugt i bilen, og jeg var tvunget til at køre med et 4-årigt barn og en gravid kone.
Selv ved den anden inspektion fandt de ikke problemet, og de sagde, at de gjorde deres bedste for at løse det. De fortalte mig, at deres vand havde kalk, og at det var derfor, de ikke kunne se, hvor vandet kom ind. :))
Jeg kom hjem og holdt vandslangen med kalk op ad bilruden i cirka et minut, og vandet var allerede på bilens karm. :))
I mellemtiden begyndte jeg at søge på fora og i grupper, og jeg så, at et vist antal biler har et fabriksproblem med dørene. Nemlig at kondensbeskyttelsesfolien inde i bilen falder af på grund af klæbemidlet, og dette repareres under garantien.
Jeg skrev til dem igen, og de fortalte mig, at de kunne tjekke dette, men at jeg ville bære omkostningerne, hvis det ikke gjorde.
I mellemtiden var bilen hos en autoriseret mekaniker, og jeg fortalte ham, hvad der skete. Han sagde, at han kunne tjekke dette. Næste dag ringede han til mig, og jeg havde ret. Han fortalte mig, at han ikke kunne gøre noget undtagen med Hyundais samtykke, fordi bilen stadig var under garanti. Jeg bad dem om at tage billeder og ikke gøre noget ved bilen. Der var vand på kablerne og højttalerne.
Jeg skrev til dem igen, jeg sendte dem også billeder, men jeg fik ikke svar. Jeg er meget skuffet over den måde, de behandlede mig på. Da jeg ikke er dansk statsborger, synes jeg, det er et racespørgsmål.
Én ting, jeg ikke forstår, er, at når en bilforhandler sælger en bil, smiler de fra øre til øre og kommer til kontoret næsten hver dag. Og når den samme kunde har et garantiproblem, tager de ikke ansvar.
FDM er på vej, og måske finder jeg endda en journalist, der vil lytte til, hvad der skete med mig.

Kære Catalin

Vi vil gerne præcisere, at du ikke har købt din bil hos os, og at vi heller ikke tidligere har udført betalende arbejde på den. Din henvendelse vedrører en garantisag, som vi har behandlet i henhold til producentens retningslinjer fra Hyundai.

Ved dine besøg har vi foretaget fejlsøgning og justering i overensstemmelse med de anvisninger, vi har til rådighed. Når der arbejdes med garantireparationer, er vi forpligtet til at følge producentens procedurer, herunder dokumentation og godkendelse ved eventuelle yderligere indgreb.

Vi beklager, at problemet ikke blev løst ved første gennemgang, og at du har oplevet forløbet som utilfredsstillende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker for nogen kunde.

Hvis sagen fortsat ikke er afsluttet, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå forløbet endnu en gang og sikre, at den videre håndtering sker korrekt og i samarbejde med producenten.

Simon, GT Biler A/S

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt service af min mors bil…

Havde bestilt service af min mors bil ved GT biler i Kolding, så ringer de dagen inden kl 16:45 og aflyser grundet sygdom.
Simpelthen dårlig stil nu står jeg her og har hentet bilen ved min mor…..

9 de diciembre de 2025

Hej Jeppe,

Tak for din besked.

Vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse – det er selvfølgelig langt fra sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig behandlet.

Aflysningen af din værkstedstid skete desværre på grund af sygdom i værkstedet, og vi beklager meget de gener, det har medført for dig. Vi kontaktede dig så tidligt som muligt, dvs. dagen før for at informere dig, men vi forstår godt, at det stadig kan være frustrerende.

Vi håber på din forståelse og står naturligvis klar med en ny tid, der passer dig.

God betjening

God betjening, meget imødekommende.

29 de noviembre de 2025

Hej Søren,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi håber du nyder din fantastiske nye sportsvogn.
Steffan, GT Biler

Valorada con 1 estrellas sobre 5

To måder at behandle kunder på!

Ringede til GT Biler fordi min Hyundai Kona efter nattens opladning viste en gul advarselslampe. Bad om at tale med en mekaniker. Det kunne ikke lade sig gøre. Måtte forklare problemet til damen der tog telefonen, hun gik derefter på værkstedet og genfortalte min historie til en mekaniker, der gav et svar som hun så ringede mig op og genfortalte! Hun mente jeg skulle komme forbi og stille bilen, så ville de tage den når de havde tid. I mellemtiden kunne jeg leje en bil af dem! Eller jeg kunne få en tid 5 december. Så ringede jeg til Karvil Hyundai i Odense - og hold da op for en forskel. Super professionel behandling - fik en akuttid en time senere. De foretog fejlsøgning, fandt problemet og en super løsning. Der var en verden til forskel og selvom det er længere for mig at køre - så er det mit fremtidige værksted, hvor jeg føler mig hørt og tryg.

26 de noviembre de 2025

Kære Marianne,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger, da vi ikke havde mulighed for akut at besigtige din bil.

Desværre havde vi den pågældende dag ekstraordinært travlt på værkstedet og var mere end fuldt booket, hvilket betød, at vi ikke havde mulighed for at tilbyde en akut tid samme dag. Derfor tilbød vi den bedste løsning, vi kunne: at du kunne komme med din bil hos os, så vores teknikere kunne prioritere den så snart, der blev et hul i kalenderen.

Vores teknikere er ikke tilgængelige på telefon, da de bruger deres tid i værkstedet på de biler, der allerede er indleveret. Til gengæld er vores servicerådgivere og tidsbookere klar ved telefonerne for at hjælpe så godt som muligt, og derfor blev informationen videregivet gennem dem.

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en mindre god oplevelse, og vi forstår fuldt ud, at du ønskede hurtig hjælp.

Det glæder os, at du fik løst problem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik en rigtig god behandling og…

Vi fik en rigtig god behandling og følte os
hørt og fik en god forklaring om handlens forløb.

Kære Grethe,
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du meget at høre, at du har fået en god oplevelse hos os.

En god og hjælpsom kundebetjening,

En god og hjælpsom kundebetjening,
som vi var meget glade for.

Hej Vagn,
Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, at du er glad for den betjening du har fået hos os.

Hjælpsomt personale

Hjælpsomt personale

15 de noviembre de 2025

Hej Eva,
Vi er glade for at hjælpe dig.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.