Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alt for dyr i forhold til det is man får. Engang fik man det man betalte for. Vi var afsted i går og jeg har aldrig i mit liv fået så lille en softice og jeg havde betalt for en mellem. Tror den svar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Guf & Kugler Nibe leverer ikke hjemmelavet is , men billig færdig købt is alt andet er en illusion . Isen smagte så kunstigt samt flødebollen var indtørret . Variantene var begrænset ejer kunne ikke g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danmarks bedste ishus! Fantastisk service og søde ansatte, der sætter en ære i at give kunderne den absolut bedste Nibe guffer! Dejlig is, guf, vafler, krymmel, og nu også gourmet hottere! Vores... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Guf & Kugler - http://www.gufogkugler.dk/

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,7

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suverænt den bedste is jeg har smagt

Suverænt den bedste is jeg har smagt.
De var løbet tør for en bestemt slags is, og min kone spurgte om de havde mere, og de fandt fluks en ny portion. Tror vedkommende før havde været uheldig.
Selv vores kræsne søn elsker jeres is!
Keep up the good work!

14 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lyver overfor kunderne ved at siger de…

Lyver overfor kunderne ved at siger de ikke har mere af de is varianter som er i disken, men kort efter bliver der fulgt op. siger der ikke er nogen flødeboller til deres is "Nibe guffer" men der kommer kunder ud efterfølgende med flødeboller..
fremover tager vi heller til øster Hørup vagfelhus !

1 de mayo de 2022

Dejlig sted ..

Dejlig sted ... men er godt nok skuffet over at de reklamere med sukkerfri is... og at det har de så ikke efter man har kørt en time efter det

5 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Succesen er steget dem til hovedet

Skuffende oplevelse to gange i træk. Succesen er steget dem til hovedet. Total overpriser. Chokoladeovertræk på en is var små stænk af chokolade i stedet for som andre steder hvor isen er dækket af chokolade, og i deres såkaldte isbombe har de næsten ingen softice i slushicen (for det er for dyrt for dem)

27 de julio de 2021

Dejlig is hos gufogkugler

Den bedste is i hjemmelavet vaffel.
Betjeningen var også helt i top. De søde piger var meget imødekommende og venlige.
Besøgte Nibe lørdag 24. Juli 2021

25 de julio de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårlig service

Var inde med mine døtre for at hygge med dem og få en is. Der var lang ventetid, og det blev ikke bedre af at manden foran skulle bestille mange is og også tabte toppen af sin is, som skulle tørres op og han skulle have en ny. Da det bliver vores tur og jeg er i gang med at bestille is nr 2, kommer den anden unge pige der er i butikken farende ud, afbryder ogspørger om jeg skal bestille flere og jeg svarer, at jeg skal have 1 mere, hun spørger hvad der skal i den. Jeg svarer, at jeg er i gang med at bestille kugler til is nr. 2 og derfor ikke kan begynde at nævne kugler til is nr 3 på samme tid. Hvorefter hun himler øjne og bliver synligt irriteret. Jeg ved ikke om hun er irriteret over, at det efterhånden har taget lang tid, med kunden før mig.
Oveni er der 2 af de kugler af is jeg bestiller udsolgt, hvilket hverken fremgå af skiltet udenfor, eller i butikken, hvilket havde været smart, da vi faktisk brugte ventetiden på at beslutte os.
Den pige som betjente os, var rigtig sød og kundevenlige. Der er ikke meget flatterende at sige om den andens opførsel.
Så på trods af at isen smagte rigtig godt, var der ikke oplevelsen værd. Vi tager Pandekagehuset næste gang.

13 de junio de 2021

Danmarks bedste ishus

Vores familie er kørt 25 km fra vores sommerhus i Himmerland til Nibe efter is de seneste 4-5 år og det bliver vi ved med.

Forbered jer på 30-45 minutter kø, men det er ventetiden værd, evt. i selskab med en gourmet hotter. De varmeste anbefalinger.

4 de junio de 2020

Min bedste isoplevelse

Ønsker du en isoplevelse så er det her. Bedste guf, hjemmelavet is, lækker og anderledes drys og vafler, alt hjemmelavet. Det er en oplevelse i sig selv at komme indenfor, hjemmelig hygge med møbler, pynt og flotte skilte. Super service man ikke finder ret mange steder. Et besøg værd og husk tom og sulten mave.

24 de mayo de 2020

Klart en oplevelse hver

Klart en oplevelse hver! 🤗 En "nibeguffer" med Mint chokolade (1 kugle) , hvid chokolade (1 kugle), choko orange softice, lakrids guf, lakrids bolche knas og flødebolle er ikke så ringe endda!😍 For blot 55kr, for man efter min mening Jyllands bedste isvarffel med alt hvad hjertet kunne begære! ♥ 🍦 Det er ikke sidste gang vi kommer her, trods vi kun er på besøg i Jylland 🤗 Trods corona, var der god afstandsmærkning, hurtig service med en "flerbestilling" som gruppe af gangen. Rigeligt sprit, samt ind og udgang 2 forskellige steder. Professionel service efter min mening👌Nibe, Ca. 15-30min kø, da stedet er populært, men ventetiden hver 🤗

24 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun haft gode oplevelser med…

Jeg har kun haft gode oplevelser med Guf og Kugler, både i Nibe men også i Aalborg.
De er altid meget travle og har mange kunder igennem, men det ændre ikke på at kundeservicen er i top. De har et dejligt udvalg af både is, kræmmerhuse og toppings.
Glæder mig til næste portion is.

29 de agosto de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Middelmådig softice

Jeg besøgte guf og kugler i Aalborg fredag open by night, jeg købte en softice og blev lidt skuffet. Den smagte meget vandet og mælkeisagtig, slet ikke en snært af flødeis, den tåler langtfra sammenligning med vebbestrup mejeri. Og når man tænker på vebbestrup er billigere.

1 de junio de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.