Tålmodig, arbejdsom og serviceminded
Emil var dygtig, service minded, tålmodig og god at spare med. Kan varmt anbefales og ville bruge ham igen hvis jeg skal have slebet gulve en anden gang.
Prof arbejde udført. Utroligt hvad man kan få ud af et gammelt gulv.
Slibning og flere lag gulvlak gjorde underværker.
Tak for det, Emil Gulvsliber.
Super dejlig oplevelse med Emil Lykkeby, kom som aftalt og udført gulvafslibningen til perfektion.
En kæmpe anbefaling og opfordring til at benytte gulvsliber lykkeby til slibning og lakering af gulve.
Vi havde fået slebet gulve af et andet firma, hvor resultatet var et sandt mareridt.
Vi fik anbefalet gulvsliber lykkeby Emil, som sprang til dagen efter og forvandlet gulvet fra et mareridt til et flot og så godt som nyt gulv, så vi nu kan glæde os til at flytte ind i vores nye hus.
God service og information hele vejen igennem.
Kontaktet dette firma på mail flere gange men vender aldrig tilbage
Emil Lykkeby kom som aftalt. Gulvet som var meget slidt, blev bare flot.
Vi har fået en helt ny stue og gang efter besøg af Emil.
Vi kan kun anbefale Emil.
Flexliving.Aps Bruger Emil Lykkeby som underleverandør på stort set alle gulvopgaver.
Emil udfører et super stykke arbejde og vi har aldrig haft en finger at sætte på noget som helst.
Tak Emil;-)
Vi kan kun anbefale Gulvsliber Emil Lykkeby
Laver et virkeligt flot stykke arbejde og kommer til aftalt tid. Han får 5 stjerner herfra.
Super oplevelse med Lykkeby, kom som aftalt og udført gulvafslibningen til UG - dette skal ses med egne øjne. Virkeligt flot arbejde og vil anbefale Lykkeby hvis man går efter et meget flot resultat og veludført gulvlakering.
Kim Hvalsøe
Emil har slebet hele min butik. Her er tale om 1000kvm over halvandet år, med mellemrum. Han er altid på pletten, hurtig og fleksibel. Omstillingsparat og kundeservice-minded! Intet er umuligt, og uanset hvilke “skod” gulv med kantede hævninger, slidtage, etc. Så har Emil ALTID fået slebet det helt perfekt, og gjort det utænkelige, at få det umulige smukt og nyt igen! Efter 2 år, og med 100vis af kunder på gulvet om dagen, holder lakken og kvaliteten stadig. Alt i alt 5 store stjerner herfra! ❤️
Vi har fået det smukkeste gulv i vores sommerhus. Alt blev som aftalt både til tiden og til prisen. Og gulvmanden er imødekommende, sød og venlig. De bedste anbefalinger herfra.
Godt samarbejde og god kvalitet.
- Vi samarbejder med gulvsliber Lykkeby på mange forskellige opgaver.
En aftale er en aftale, kvaliteten er i top- 2 pkt der vægter MEGET højt hos os.
En klar anbefaling herfra.
På firmaets hjemmeside står der, at man anvender en mat lak, som giver den stærkeste og mest holdbare overflade, som samtidig er det nemmeste at vedligeholde.
Lakken er blød jf producenten! At indgå i dialog om løsning er umuligt. Ejeren fremturer meget aggressivt, når man forsøger på dialog. Kan på ingen måde anbefale dette firma.
Er ikke med i nogen branche organisation, så ingen mulighed for indsigelser ud over ankenævnet.
Find et ordentligt firma.
Fantastik service - og det flotteste stykke arbejde!
Más información sobre otros tipos de reseñas.