Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig levering , alt er i orden , og så bliver der endda skrevet personligt / og svaret igen , dersom der skulle være noget med str, farve og lignende.. Utroligt flot service .Stor ros til per... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søde medarbejdere der springer rundt og finder varer frem. Godt bredt udvalg, eneste lille pip: der er meget vinter overtøj der fylder, knap så megen plads til sommertøjet. Dejligt man kan returnere v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin hjemmeside med gode billeder og oplysninger. Gode tilbud. Meget fin service og hurtig levering. Måtte desværre returnere den købte frakke pga den var for stor. Returnerede frakken i butikken i Køb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en fantastisk kundeservice, en forsvundet pakke, her op til jul, blev håndteret yderst professionelt med korrespondance og gode råd og til alles held kom pakken frem. SÅ tak for jer :) i fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa

Sobre Gundtoft

Escrito por la empresa

Om Gundtoft

Gundtoft er en multibrand butik, der sælger tøj til kvinder online på www.gundtoft.dk og via vores 7 butikker i Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, København og i Kolding Storcenter samt Rosengårdcentret.

Hos Gundtoft finder du et stort udvalg af eksklusive modebrands, herunder Munthe, Dea Kudibal, Mos Mosh, PBO, Bruuns Bazaar, Culture, Freequent, Soulmate, 2-Biz, Micha, Brax, In Front, Skovhuus, Mansted, Marta Du Chateau og mange flere.

Vi tilbyder fri fragt, når du køber for mere end 300,- og vælger levering til en af landets mange GLS pakkeshops. Der er returlabel med i pakken, så du nemt kan returnere dine varer. Du kan selvfølgelig også bytte dine varer i vores butikker.

Du har altid 14 dages fri retur, når du handler i vores webshop.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

267 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det hurtige respons og løsning

Det hurtige respons og løsning.
Virkelig god kundeservice

22 de diciembre de 2025

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtigt respons og en god løsning – og at du er glad for vores kundeservice.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

2 de enero de 2026

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser og kvalitet som opfylder…

Gode priser og kvalitet som opfylder omtalte ting om produktet 👍🏼

29 de diciembre de 2025

Kære Connie,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og kvaliteten, og at produktet levede op til beskrivelsen.

Hurtigt levering god service

Hurtigt levering god service

29 de diciembre de 2025

Kære Mona,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig levering og god service.

Hurtigt og nemt.

Kære Margrethe,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede, at det var hurtigt og nemt.

Fin service

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede fin service.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I kunne ikke finde den vare jeg havde…

I kunne ikke finde den vare jeg havde bestilt

18 de diciembre de 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager, at vi ikke kunne finde den vare, du havde bestilt.
Vi deler lager med vores butikker, og desværre kan der indimellem opstå fejl i lagerstatus – det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Hvis vi på nogen måde kan hjælpe med at forbedre din oplevelse fremadrettet, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gundtoft.dk
– vi står altid klar til at hjælpe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Pakken var nem at hente i pose med hank.

16 de diciembre de 2025

Kære Sonja,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at pakken var nem at hente med hank.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med mit køb mange…

Jeg er meget tilfreds med mit køb mange tak for jeres rigtig god og hurtig service mvh Nacira

Kære Nacira

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er meget tilfreds med dit køb, og at du oplevede rigtig god og hurtig service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, lækre og bedste mærke og høj kvalitet varer; attraktive priser

Kære Mihaela,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering, lækre varer i høj kvalitet og attraktive priser – det glæder os meget.

God pris

God pris, hurtig levering

22 de diciembre de 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med prisen, og at leveringen var hurtig.

Jeg bestilte en frakke

Jeg bestilte en frakke. Den kom hurtigt, men var desværre for lille og I havde den ikke i mit nr.
Jeg sendt retur og pengene var retur på min konto få dage efter👍

17 de diciembre de 2025

Kære Birthe,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at returprocessen fungerede nemt med pengene tilbage på få dage, selvom frakken desværre ikke passede.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Havde bestilt en bluse som desværre var…

Havde bestilt en bluse som desværre var udsolgt 😢. I stedet hjalp i med en anden løsning. Så helt klart et sted jeg kan anbefale man handler 😊.

14 de diciembre de 2025

Kære Anja,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at vi kunne finde en anden løsning, da blusen desværre var udsolgt, og at du alligevel havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

En god oplevelse

En god oplevelse - meget tilfreds

Kære Krystyna,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og er meget tilfreds.

Ingen bøvl

Ingen bøvl.
Blusen passede ikke.
Pengene hurtig retur

19 de diciembre de 2025

Kære Esther,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at returneringen gik hurtigt og uden problemer, selvom blusen ikke passede.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At det gik hurtigt og godt da jeg…

At det gik hurtigt og godt da jeg sendte min pakke retur, og pengene kom hurtig .Så jeg er meget tilfreds.

1 de diciembre de 2025

Kære Alice,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at returprocessen forløb hurtigt og problemfrit, og at du er tilfreds med oplevelsen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en vare der alligevel ikke var…

Bestilte en vare der alligevel ikke var på lager

18 de diciembre de 2025

Kære Roland,

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager, at varen ikke var på lager.

Hvis vi på nogen måde kan gøre noget for at forbedre din oplevelse fremadrettet, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@gundtoft.dk
– vi står altid klar til at hjælpe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og er også hurtig med…

Hurtig levering og er også hurtig med at give penge retur.

16 de diciembre de 2025

Kære Lillian,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig levering og en hurtig tilbagebetaling.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.