3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,6

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze Porsche is daar in hele goede handen!

Vandaag op 10 augustus 2026 heeft onze Porsche Boxster 718 een apk keuring en een servicebeurt gekregen bij Haaglanden Motorsport. Wij zijn zeer content over de professionele en vlotte afhandeling van het werk. Men heeft daar echt een passie voor dit merk en er wordt zeer deskundig en geconcentreerd gewerkt! Veel dank ook aan dhr. Carlee voor de prima en prettige service! Kortom: een aanrader dit bedrijf!

10 de agosto de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erg tevreden over onderhoud en prijs / kwaliteit

Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen met Haaglanden Motorsport. Het maken van een afspraak voor een 90.000km beurt van mijn Panamera verliep snel en efficient, waarna eerst een diagnose werd gedaan en ik een keurige uitleg kleeg van onderhoud op korte en langere termijn.
Geen lange wachttijden en snel geholpen worden met deskundig advies van de monteurs zelf.

De kwaliteit van de geleverde service is daarnaast echt uitstekend. Zowel mijn Panamera uit 2023 als mijn 911 Targa 2014 zijn hier vakkundig onderhouden.
Wat ik vooral waardeer, is dat er niet alleen gekeken wordt naar wat er op dat moment nodig is, maar dat er ook duidelijk wordt aangegeven welk onderhoud op lange termijn verstandig is en dus eventueel nog kan wachten.
Dat gaf mij de mogelijkheid om zelf een weloverwogen keuze te maken.

Een aantal jaar geleden koos ik ervoor om het onderhoud bij Porsche Centrum Rotterdam te laten uitvoeren, maar daar ben ik inmiddels op teruggekomen. De persoonlijke benadering, de snelle service, de korte wachttijden en de hoge kwaliteit hebben mij overtuigd om voor Haaglanden Motorsport te kiezen.

24 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring – geen transparantie en geen naleving wettelijke garantie

Binnen één jaar na aankoop hebben zich over de gehele auto blaasjes in de lak gevormd. Bij inspectie kwam er zelfs vocht van onder de lak vandaan.

Een erkend autoschadebedrijf en lakfabrikant hebben vastgesteld dat de auto volledig is overgespoten. De blaasvorming bevindt zich grotendeels onder de kleurlak en deels onder de blanke lak. Dit wijst zeer aannemelijk op fouten tijdens de voorbewerking en niet op invloeden van buitenaf.

Het bedrijf stelt dat de auto onder een hoes of plastic folie in een vochtige ruimte zou hebben gestaan. Dit is onjuist en niet het geval geweest. Ook volgens de schade-experts is invloed van buitenaf niet realistisch gezien de locatie van de blaasjes onder de laklagen.

Bij aankoop is uitsluitend aangegeven dat alleen de voorste kofferklep was gespoten vanwege steenslag. De auto is verkocht als schadevrij. Dat het voertuig volledig is overgespoten, is nooit gemeld.

De auto is aangekocht voor een bedrag van €32.000,-. Ondanks de ernst van het probleem en het feit dat het gebrek zich binnen korte tijd heeft geopenbaard, is door het bedrijf slechts een reparatievoorstel van €5.000,- gedaan. Dit achten wij volstrekt onacceptabel gezien de aanschafwaarde van de auto én de korte periode na aankoop.

Daarnaast conformeert het bedrijf zich niet aan de wettelijke garantie, terwijl het gebrek zich ruim binnen één jaar na aankoop heeft geopenbaard en aantoonbaar al bij levering aanwezig moet zijn geweest.

Wij ervaren dit als een ernstig gebrek aan transparantie, professionaliteit en verantwoordelijkheid.
Een autobedrijf hoort eerlijk te zijn over het schade- en lakverleden van een voertuig en zich te houden aan de wettelijke consumentenbescherming.

Wees hier uiterst voorzichtig.

1 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.