Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service endnu en gang! Det er ikke første gang og absolut ikke sidste gang, jeg handler med handcrafted. Jeg fik special lavet min drøm af en vielsesring i virkelig god kvalitet, til en f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse 🩷 Min datter og jeg havde fået nogle fine ringe af min mor. Vi ønskede sparring til, hvordan vi dels kunne bevare og samtidig gøre tingene til “vores”. Hos Handcrafted havde vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet flere smykker hos Handcrafted, og hver gang har det været en sand fornøjelse. Anders og hans team er fantastiske. Lige fra den første besked til møder og efterfølgende under korresp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse hos Handcrafted. Jeg har fået designet og lavet vores vielsesringe, som begge er blevet super smukke! Jeg har skrevet en del med Anders undervejs, sam... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Top rådgivning og serivce

Top rådgivning og serivce

Jeg har ved flere lejligheder købt custom ringe ved Anders og Handcrafted. Det har altid været formidabel service og rådgivning. Der er altid hurtig respons og Handcrafted er altid tilgængelig. Jeg vil stærkt anbefale Handcrafted hvis du er i markedet efter custom smykker!

1 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anders har skabt de smukkeste smykker.

Anders har lyttet til vores ønsker og skabt de smukkeste vielsesringe og øreringe til vores bryllup.
Tusind tak for hurtig og positiv kommunikation og levering, samt de skønneste smykker, som vi vil nyde hver eneste dag!

29 de abril de 2022

Fantastisk service

Det er altid en ren fornøjelse at handle hos Handcrafted!
Lynhurtig og fantastisk service, og de ting, jeg har bestilt, er altid spot on og præcis det, jeg drømte om. Tak!

26 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god kvalitet og service

Vi har brugt Handcrafted op til flere gange, og den sidste gang var en ekstra vigtig gang da det gjaldt vores vielsesringe.

De gør altid en fantastisk arbejde, og ikke mindst altid en god og hurtig service.

Jeg kan ikke forestille mig en guldsmed jeg hellere vil anbefale.

9 de marzo de 2022

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg havde udfordringer med at finde den korrekte størrelse på min ring, og der hjalp de mig undervejs og dækkede også fragten på en returforsendelse.
Tak for god hjælp!
Jeg handler i hvertfald gerne hos Handcraftedcph igen.

3 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige modtaget de smukkeste…

Har lige modtaget de smukkeste vielsesringe og er fuldstændig forelsket i dem. Anders og teamet fangede fuldstændig vores ønsker og tanker og fik foreviget gamle minder i de nye ringe.
Hele processen har været meget nem og al korrespondance super behagelig og med fineste service.
Kan på det varmeste anbefale HandcraftedCph.

2 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handcraftedcph får min varmest…

Handcraftedcph får min varmest anbefaling. Jeg har fået lavet de smukkeste halskæder med designet vedhæng til, og hver gang har Handcraftedcph tryllet lige det frem jeg har beskrevet og ønsket. Altid god vejledning og hurtig respons.

Klart de smykker jeg er gladest for er dem jeg har fra Handcraftedcph.

2 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun haft positive oplevelser i forbindelse med køb fra Handcrafted

Har kun haft positive oplevelser i forbindelse med køb fra Handcrafted.
Jeg er nu ejer af et par smykker fra Handcrafted og de er en fast del af mit outfit hver dag.
Min mand og jeg havde også fornøjelsen af et møde med ejeren Anders da vi skulle bestille vores vielses ringe, som var enorm hjælpsom og venlig så vi kunne få lige det vi ønskede.

29 de enero de 2022

Custom made ring

Fantastisk smukt resultat af en ring som er blevet præcis, som jeg havde drømt om. Verdens sødeste betjening både i butikken og i mail korrespondance. Kæmpe anbefaling herfra ⭐️

21 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og smukke produkter!

Fantastisk service og smukke produkter!
De søde mennesker ydede i dag en fantastisk service til mig der kom langvejsfra for at ombytte en gave og totalt havde overset butikkerns åbningstid. Alligevel fiksede de mit problem lynhurtigt og gav mig smukke øreringe med hjem.

En super glad ny kunde her.

3 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og super levering

Fantastisk service og super levering, bestilte den 14. December og to dage efter modtog jeg pakken med de flotte vare pakket i fine små æsker - leveret til døren.

Jeg er kæmpe fan ❤️

17 de diciembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.