Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min havetraktor skal have service i år. Tog derfor kontakt til Haveparkdele der fortalte alt hvad jeg skulle bruge. God service, nu er det bestilt hos dem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringede for at finde ud af,hvilke reserdele til vores havetraktor vi skulle bruge i går formiddags den 174. Fik de svar vi havde brug for og bestilte disse varer. Kunne i dag,18/4 hente disse. Super f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid go service. Har handlet der mange gange og fået telefonisk hjælp og vejledning . Byttet fejl bestilling ( min egen fejl) og tilsendt ny reservedel på garantien. Intet at sætte en finger på. Tak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man skal reparere sin plæneklipper er Haveparkdele stedet at handle. Jeg fandt delene hurtigt på hjemmesiden, ved hjælp af vejledningen. Fantastisk. Få dage efter modtog jeg dem. Virkelig hurtig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. Vendedor de objetos de segunda mano

Escrito por la empresa

Reservedele, Havetraktor, Plæneklipper, motorsave og buskrydder Briggs & Stratton, Honda, Kawasaki, Kohler, Tecumseh, havetraktor dæk, batterier,komplet Motorer, traktordele, have maskiner,

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte reservedele til en Honda…

Bestilte reservedele til en Honda sneslynge på mail for en uge siden nøjagtigt.
Der har været absolut ingen respons i den forgange uge,
og derfor har jeg nu afbestilt.
I stedet for total passivitet, kan man blot melde ud, at det har ingen interesse, og så er jeg behagelig fri for at vente og kan komme videre i min søgen.

16 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Imponerende lager og service

Imponerende lager og utrolig hurtigt levering på selv de mindste dele. Har nu prøvet mange forskellige sider til min gamle stigs buskrydder og Paulsen/Electrux havetraktor. Alle dele har de haft på lager og leveret inden for et par dage. Uovertruffen service! Personlig kontakt og fejlfri leveringer.

28 de agosto de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.