På trods af stor sommertravlhed, fandt de tid til at få fjernet en fastkilet sten i en bremsekaliber. Flinke og kompetente mennesker, og service til en god pris.
Consulta las opiniones de los clientes
De er flinke der nede og det er en fin bil. Jeg giver kun 3 stjerner fordi vi aftalte af kileremmen skulle skiftes. Den er ikke skiftet da de vurderede det ikke var nødvendigt. Problemet er bare at je... Ver más
Ville egentlig gerne have givet mere end fem stjerner. Vi bøvlede med elektriske fejl, som udløste, først manglende bremselys, så konstant bremselys og en bremsekontakt der brændte af tre gange. Det v... Ver más
La empresa ha respondido
ALTID den bedste betjening! Venligt og imødekommende personale! Hurtig og ordentlig behandling uanset bilmodel. Ved seneste besøg en fredag eftermiddag kom jeg med en skrue i dækket - jeg blev betjen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Forside
Información de contacto
Skovdalsvej 2b, 8300, Odder, Dinamarca
- h.c.auto@mail.dk
- www.hcautoodder.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk service
Fantastisk service og hurtig ekspedition - Tak for hjælpen!
Super god service
Super god service. Stod akut og skulle have nulstillet noget i instrumentbrættet og serviceminded mekaniker hjalp med det samme. Meget tilfredsstillende!
Klasse
Klasse gutter. Oplevede larm i højre dæk region. De kiggede hurtigt på det og fiksede det. Ganske gratis fordi det var en overfladisk behandling
Altid super god service
Altid super god service, hele vejen rundt.
Kæmpe ros til Henrik og hele hans team…
Kæmpe ros til Henrik og hele hans team på værkstedet! Vi har købt en brugt Audi A3 fra 2017 som blev handlet i weekenden og nåede en klargøring og gennemgang på værkstedet inden efterfølgende onsdag. Vi er meget tilfredse med vores oplevelse!
Trygt og mega godt
Altid god TRYG service, hvad enten det er køb af bil eller værkstedet man benytter sig af!
Fejl og mangler opdaget efter køb af brugt bil er fixet hurtigt og uden problemer/beregning. Selv med et smil. De tager deres ansvar seriøst!
Klart anbefalelsesværdigt og ikke så meget andet end gode positive oplevelser.
Mistanke om snyd og fusk med syn
Jeg købte en Mazda 3 fra 2016 med kun 56000 km på tælleren d 19/3-2023. Bilen var klar til afhentning en uges tid senere og skulle angiveligt være blevet ny serviceret og nysynet. Men allerede på turen hjem til Fredericia, kunne jeg mærke at den absolut ikke kørte som den skulle. Bilen rystede voldsomt og motoren gik meget ujævnt. Radio og infocenter virkede heller ikke optimalt. Jeg kontakter sælger som vil ha bilen på eget værksted. Her kan de kun konstatere at radioen ganske rigtig ikke virker. Rystelser og ujævn motorgang, kan de åbenbart ikke mærke. Det vil jeg ikke acceptere og kører bilen til Mazda i Fredericia hvor de hurtigt opdager at hjulene er monteret forkert og ikke engang afbalanceret. Udover det er 2 af dækkene fra 2015 og mørnede. Det ville en synsmand ha opdaget. Den ujævne motorgang mener de skyldes en kraftig tilsodning. Her ville en synsmand også ha opdaget fejlen. Tager igen kontakt til sælger som måske kan presse mig ind på værkstedet 3 uger senere. Det kan jeg naturligvis ikke leve med, da bilen stadig ryster på grund af skæve dæk efter at de har været monteret forkert. Sælger nægter nu overhovedet at gøre noget ved bilen selvom jeg kun har haft bilen ca 6 uger.
Sagen er nu hos FDM som har taget kontakt til sælger. Ligeledes er sagen meldt til Politiet og Færdselsstyrelsen.
UPDATE 10/05-23: er netop blevet ringet op af en ansat hos H.C. Auto som har truet mig til at trække min anmeldelse tilbage. Dette er naturligvis også sendt videre til politiet. Så pas på med at handle med det firma.

Værkstedet/værkfører
Kæmpe kæmpe skulderklap til værkfører for at kæmpe min sag mod en træls forhandler og for at klemme vores bil ind i et ellers presset program!
Man kan mærke at Henrik M. gerne vil hjælpe og går op i sine kunders oplevelse.
Flere gange har vi brugt værkstedet og hver eneste gang har vi været tilfredse, alle spørgsmål kan besvares og man bliver altid mødt i øjenhøjde.
Vi har lige købt ny brugt bil hos HC…
Vi har lige købt ny brugt bil hos HC auto. Det var alt i alt en positiv oplevelse.
Behagelig, venlig atmosfære og vi nåede hurtigt en absolut fair byttepris.
Rigtig godt tilfreds med oplevelsen og en anbefaling herfra.
Med ønsket om en nyere bil endte vi hos…
Super Service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️+
Med ønsket om en nyere bil endte vi hos HC AUTO i Odder, her blev vi guidet igennem de forskellige muligheder og efter nogle prøveture i forskellige biler gik vi med mave fornemmelsen og købte vores nye/brugte bil som vi efter 5 dage kunne vi hente
Vi følte os alt i alt godt guidet
Ny brugt bil og nyt sted
Ny brugt bil og nyt sted? HC Auto Odder gjorde det let for os at handle bil. Imødekommende, venlig og yderst kompetent kundebehandling. Kan anbefales!

Respuesta de Hcautoodder
Fantastisk oplevelse at købe biler…
Fantastisk oplevelse at købe biler herfra. De er enormt troværdige og reelle. De passer godt på dig og svare ærligt og klart på alle spørgsmål.

Respuesta de Hcautoodder
Jeg har brugt HC Auto i over ti år nu, fordi de altid leverer en rigtig god kundeservice og flere gange strakt sig langt for at få mig tilbage på vejen hurtigt.

Respuesta de Hcautoodder
Tak for super service og fleksibilitet…
Tak for super service og fleksibilitet i juledagene.

Respuesta de Hcautoodder
Har brugt dette værksted i mange år
Har brugt dette værksted i mange år. Altid venlige og god service.

Respuesta de Hcautoodder
Virkelig god service altid både…
Virkelig god service altid både personlig og selvfølgelig til bilen kan kun anbefales

Stor anbefaling her fra
Fra start til slut er det altid en super god oplevelse af komme hos HC Auto. Gode forklaringer og fair pris.

Super god service
HC Auto
HC Auto, Odder er et rigtigt godt værksted. Henrik er reel og fortæller på forståeligt Dansk, hvad der er galt med din bil. Har også lige fået serviceret min bil og samtidig synet den. Flot service. Vi ses

La experiencia Trustpilot