Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service and very good price, bought my STAX headphones there! Daniel was super friendly and within 2 days my X9000 arrived very well packed from Denmark to Germany! Have bought several items fro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt service - da jeg returnerede pakken, fik jeg en mail om at headaudio havde modtaget den, og beløbet blev tilbageført samme dag. Jeg havde overset den hurtige tilbagebetaling og efter nogle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har ringet nogle gange til Headaudio med spørgsmål til hovedtelefoner og Amps. Hver gang er jeg blevet mødt med venlighed og professionalisme. Efter nogle måneder købte jeg et par Ultrasone... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spurgte efter erstatnings kabel til mine Shure SE215, samt om der kunne skaffe nogle ørepropper hjem som jeg havde set på amazon. En uge efter var de skaffet hjem, tingene blev bestilt og betalt. 2... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda Hi-Fi

Escrito por la empresa

Headaudio er stedet hvor du kan finde et stort udvalg af hovedtelefoner af høj kvalitet. Vi gør vores allerbedste for at du får en god oplevelse hos os og vores service er i top! Prøv selv :-)

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Good service

They were unable to give me the shipping I wanted, but they told me promptly and refunded my shipping cost.

14 de noviembre de 2016

Køb af hovedsæt tilbehør

Jeres leverance er okay ifg. track & Trace. Men I burde have sendt min bestilling via brev og ikke som pakkepost. Jeg skulle dermed stå i kø ved afhentningsstedet Bilka som ikke kan finde "pakken" Selvom de ifg. T&T er afleveret til dem. Så denne fejl er jo ikke jeres skyld. Så det kan være at jeg skal bestille igen. Har fået oplyst at jeg skal efterlyse "pakken" via Postnord.

12 de octubre de 2016

Super

Havde bestilt en ny venstre driver til mine Shure SE215 headphones og der var meget hurtig respons og pakke til mig. Handler gladeligt hos dem igen!

4 de octubre de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og professionel vejledning

Jeg købte et par Shure SE215 høretelefoner, som blev leveret meget hurtigt.
Da jeg ikke synes, at de sad så behageligt ringede jeg ind og fortalte det. Det blev der vist stor forståelse for, og samtidig blev jeg instrueret i den rigtige måde at sætte dem i, da kablet skulle sidde bag ørerne. Det løste problemet.

Summa summarum en rigtig god oplevelse med Headaudio, som jeg bestemt kan anbefale til andre.

15 de septiembre de 2016

Super handel :-)

Fin handel - hurtig levering. Købte et sæt hovedtlf. dog kom de i en boblekuvert, lidt bedre emballage er ønskelig.

15 de septiembre de 2016

hurtig levering

Hurtig levering.
Lidt uoverskuelig tilbagemelding vedr. om bestilling var "gået igennem" og udskrivning af faktura.

22 de agosto de 2016

Super fin hjemmeside

Hurtig behandling og rigtigt bredt udvalg. Super fin hjemmeside.
Leveringen fra Post Nord var desværre yderst skuffende.
Overordnet set er jeg dog tilfreds.

7 de agosto de 2016

Professionel og imødekommende service

Var meget i tvivl om valg af produkt (Shure SE535), men via professionel, ærlig og imødekommende dialog med Jesper (HeadAudio) blev jeg rådgivet og fik gennemført en uproblematisk handel - lige som det skal være.

29 de junio de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.