Headquarter Barbershop Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet brasilianske highlights fra et par dage siden, og siden da har jeg kun modtaget komplimenter. Ikke kun fra familie, men også folk jeg ikke kender. Jeg kan varmt anbefale Rasmus Olufsen, det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De dygtigste barbers i København. De gøre altid et fremragende arbejde, og får en til at føle sig som en million, når man forlader stedet. Kan kun anbefales, hvis man skal have den skarpeste cut i Køb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jayzie er simpelthen en mester i sit håndværk! Han lytter til præcis, hvad man ønsker, og leverer hver gang. Klippet sidder perfekt, faden er skarp, og stemningen er altid hyggelig og afslappet. Kan v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du leder efter en frisørsalon, ville jeg klart anbefale Headquarter Barbershop, da de altid leverer en frisk klipning og god stemning . Især Jayzie, som var virkelig imødekommende og snaksaglig,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Peluquería de caballeros

Escrito por la empresa

Headquarter Barbershop er placeret på Vesterbro og er førende indenfor herreklip. Byens måske bedste barbershop.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Pet The Magician

Peter A.K.A. Pet.blends fantastisk service, forventer intet mindre fra den mand, hold kæft hvor er damerne glade for mig, efter en halv time med Peter

1 de noviembre de 2024

Godt hvergang

Nelson klippede mig simpelhent så godt i dag, blivr klippet hernede tit og det spiller simpelhent vær gang. En meget tilfreds kunde når jeg tropper op i stolen. TRILFREDS

5 de noviembre de 2024

Rigtig nice barbershop

Rigtig nice barbershop. Min søn og jeg kom ind til en super fed frisørsalon med god energi og mega sødt personale. Både min 13-årige søn og jeg skulle klippes, efter han fik mig overtalt igennem deres Instagram. Jeg blev virkelig overrasket over hvor profesionelle og søde de unge herrer i salonen var.

8 de agosto de 2024

Virkelig dårlig klipning

Aldrig nogen sinde har jeg set så dårligt et arbejde. Fik en knust 13 årig hjem efter, han var blevet klippet hos HEADQUARTER BARBERSHOP. Må også indrømme at jeg har sjældent set så dårlig en klipning. Jeg tvivler på den meget unge mand der klippede ham har nogen form for uddannelse.

3 de julio de 2024

Aldrig book tid hos dem.

Aldrig book tid hos dem.

Jeg bookede en tid 1-2 uger før, så vågner jeg lørdag morgen og gøre mig klar osv. så kører jeg omkring 30-40 minutter, og får en besked om min tid er aflyst uden nogle grund eller noget som helst.

Det simpelthen for dårligt, aldrig tag derhen de useriøse og aflyser ens tid sidste minut.

16 de diciembre de 2023

Uprofessionel virksomhed

Bookede en tid til min søn i rigtig god tid. De aflyste tiden dagen før om aftenen, fordi de lige havde fundet ud af de skulle holde ferie. Det er ikke i orden, yderst uprofessionel og useriøst.

6 de noviembre de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.