Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev kontaktet på SMS med følgende tekst: "Hej, jeg er Anne fra Heidrick & Struggles, vi har en ny karrieremulighed, er du interesseret i detaljerne? Hvis ikke, kræves der intet svar. Tak!" Frem... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I randomly got contacted on iMessage from a weird e-mail claiming to be from this company offering me a job with an unusually high wage. I asked where they got my number and they said they got it from... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg blev kontaktet ligesom alle andre, af ‘Anne’ og om jeg var i interesseret i at høre mere? Jeg svarede kort og præcist: NEJ Da det ikke var tydeligt nok, så skrev hun igen: Hvorfor er du... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Servicios de reclutamiento
  2. Asesoría de recursos humanos
  3. Reclutador

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Heidrick & Struggles International Incorporated is an international executive search firm headquartered in Chicago, Illinois, United States.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev kontaktet af Anna fra Heidrick &…

Blev kontaktet af Anna fra Heidrick & Struggelse
her i det nye år 2024.
Det var på en sms.
Man skal blot arbejde i 1-2 timer om dagen.
Så undrede mig at der også stod, man skal være 18 år eller ældre de tilbyder gratis træning og bonusser. Hvis man var interesseret så skulle man skriv tilbage.
På denne besked kunne jeg læse at de ikke ved hvem de har sendt sms til.
Allerede her studsede jeg over sms.
Er blevet kontaktet af andre firma der vil i kontakt med mig og der har de altid nævnt mit navn.
Her ved de ikke hvem de har kontaktet.
Jeg sagde Nej.
Fik med det samme svar hvorfor er du ikke interesseret?
Det lugter langt væk af fup.

15 de enero de 2024

Spam SMS

Er blevet. Kontaktet via sms af en Anne fra “Heidrick & Struggles”.
Kan se ud fra tidligere anmeldelser, at Anne skifter ofte mobilnr. - Blokeret 81 82 71 94

21 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sikkert en scammer der har hacket det…

Sikkert en scammer der har hacket det originale firma, fik en sms uopfordret, har aldrig søgt der og som andre skriver så er det en Anne der underskriver sms'en, nummeret er nu blokeret og er nr 52516186 bare så andre ved at det er fusk og svindel hvis det nr skulle dukke op.

18 de enero de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Firmaet misbruges

Jeg modtog en underlig sms om en jobmulighed - nøjagtigt som andre beskriver. Og jeg synes ikke, det skal lægge virksomheden til unødig last, at deres navn bliver misbrugt, Derfor slog jeg virksomheden op, og de advarer selv mod scam på deres hjemmeside med flg:

At Heidrick & Struggles, we conduct employment and recruitment procedures in a professional and verifiable manner. We will never ask you for money. If you are contacted via text by someone claiming to be a Heidrick & Struggles representative or on our behalf, and the nature of the message appears suspicious, we strongly recommend immediately blocking the sender’s contact details. We encourage the prompt reporting of suspicious or phishing-oriented message to your platform provider. You can also report these scams to us.

18 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uopfordret kontakt på min messenger

Jeg svarede kort og præcist:
NEJ

Da det ikke var tydeligt nok, så skrev hun igen:

Hvorfor er du ikke interesseret?
Dette job tager kun en til to timer om dagen at udføre.
Det vil ikke forsinke din normale arbejdstid og hviletid, og det kan også give dig en indkomst.

16 de enero de 2024

Suspekt SMS.

Fik pludselig denne mærkelige sms.:

14 de enero de 2024

Henvendelse på SMS

Blev kontaktet på SMS med følgende tekst:

Fremgangsmåden på henvendelsen virker underligt, så "intet svar" herfra.

14 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blevet Kontaktet uden jeg har bedt om det

Blevet kontaktet pr sms omkring job, uden jeg har givet dem mit nummer. Skriver således:
“Hej, jeg er Anne fra Heidrick and Struggles. Må jeg dele et fantastisk job med dig? Hvis du ikke vil vide noget om arbejde, kan du stoppe med at svare. Tak!”
Hmm virker mistænksomt… og hvis ikke så da uprofessionelt

12 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blokere dem med det samme.

De har kontaktet mig på WhatsApp med tilbud om job, uden at jeg har annonceret noget. Svar dem ikke og blokere nummeret. Det virker meget suspekt.

8 de enero de 2024

Imessages

De kontaktede mig på iMessage, med arbejde 1-2 timer om dagen, virker suspekt og ikke helt livligt, har aldrig søgt job hos dem..

4 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.