Fantastisk service! Jeg var kommet bagud ift at finde to jernhjerter til et bryllup. Jeg ringede kl 12,50 og kl 13.00 afgik min ordre, som jeg modtog dagen efter. Imødekommende og service i top! Jeg... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heilmann Home får de varmeste anbefalinger herfra. Hurtig levering efter bestilling. Møblet levede ikke op til standarden. Kontaktede indehaver og efter billeddokumentation fik jeg et par dage senere... Ver más
Bestilte 4 rustikke håndlavede søm til ophængning. Bare det at kunne finde en butik dér sælger det er fantastisk synes jeg - endnu mere fantastisk er leveringen! Bestilte i går og modtog varer i dag.... Ver más
La empresa ha respondido
For mig er kundeservice, hurtig levering og priserne de vigtigste ting når jeg skal handle på nettet og der kan sættes flueben ud for dem alle ved Heilmann Home. Ikke sidste gang jeg handler hos dem... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
www.heilmannhome.dk er en webshop med fokus på god kundeservice. Vi har hurtig levering og billig fragt med GLS. Vi har vores varer på lager, så vi kan sende din ordre afsted med det samme. Vi har bl.a. kendte brands som Aafod, BySkagen, Dacore, Deluxe Homeart, Ib Laursen og Speedtsberg Vi har før i tiden handlet mest med genbrugsting. Nu er passionen udvidet til lækkert interiør. Vi synes at kombinationen af nyt, genbrugt og/eller upcyclet går godt i spænd. Derfor vil I kunne finde nyt, brugt og upcyclet her på hjemmesiden. Heilmann Home ApS er registreret antikvitets handlende med koster bevilling, der vil derfor også være eksklusive genbrugsvarer at finde her på webshoppen. Vi tænker på miljøet og går meget ind for genbrug, så når du modtager en pakke fra os, kan det godt ske at kassen ikke er pæn og ny, vi forsøger at genbruge alt, der kan genbruges, så vi kan hjælpe med passe på miljøet. Vi har altid et par gode tilbud i gang, så klik ind og se om der ikke er et eller andet, du ikke kan leve uden.
Información de contacto
Dybdalen 14 , 8960, Randers SØ , Dinamarca
- kundeservice@heilmannhome.dk
- www.heilmannhome.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og meget fint produkt
Hurtig levering og meget fint produkt, lever helt op til mine forventninger
fantastisk service
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg var kommet bagud ift at finde to jernhjerter til et bryllup. Jeg ringede kl 12,50 og kl 13.00 afgik min ordre, som jeg modtog dagen efter. Imødekommende og service i top! Jeg handler gerne her igen.
god og hurtig levering
Kvittering med det samme og mega hurtig…
Kvittering med det samme og mega hurtig levering. Jeg var slet ikke i tvivl om, at min bestilling var gået igennem.
Hurtig levering og godt produkt som i…
Hurtig levering og godt produkt som i dette tilfælde var hjerter på fod 👍💐
Alle varer ankom hurtigt og meget godt…
Alle varer ankom hurtigt og meget godt pakket ind (mange af tingene kunne gå i stykker). God kvalitet. Det er absolut ikke sidste jeg handler her.
Lynhurtig handel 27/3 26 og fremkomst…
Lynhurtig handel 27/3 26 og fremkomst 28/3 26 af den smukkeste termokande i brun polyrattan så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ store stjerner.
Meget pålideligt og hurtig betjenende…
Meget pålideligt og hurtig betjenende webside - handlet ofte på siden altid godt xxxxx
Super god kundeservice.
Meget smuk pudebetræk
Meget smuk pudebetræk, venlig kontakt og hurtig levering.Tak!
Rigtig fin handel.
Fin varer og super pakket ind .👍
mega hurtig levering og fin kvalitet.
Superfedt sted at handle
Superfedt sted at handle. Har fundet mange fede vintageting og nye ting her. Hurtig levering og godt pakket ind. Hyggeligt med den ekstra gave, som jeg fik med ved mit sidste køb. Kan varmt anbefales.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.