Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en forespørgsel om et udgået produkt. Allerede efter 1 time kom der svar. Leverandøren er forespurgt om varen, eller et alternativ kan skaffes. Hvis ikke det kan skaffes finder vi en anden løsn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fristes næsten til at skrive, som altid et godt og vel forberedt kursus, med plads til masser at spørgsmål fra kursisterne, samt en god opbakning fra team Hellers personale :-) Kurserne er altid... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hellers i Kastrup er et paradis for os maritime nørder, hvor deres store udvalg, gode tilbud og ekstraordinære kundeservice, gør det til en virkelig god oplevelse at handle hos Hellers. Anbefaler... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hurtig levering, god kvalitet og godt pakket ind så ingen skader, kan klart anbefales 💪

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos marítimos
  2. Tienda de binoculares
  3. Proveedor de accesorios para barcos
  4. Instalación de almacenamiento de embarcaciones
  5. Tienda de pesca
  6. Tienda de navegación a vela

Escrito por la empresa

Vi er Hellers – Din Maritime Leverandør, en veletableret handelsvirksomhed med rødder tilbage til 1950, da Bådebygger Knud Heller grundlagde firmaet. Vores kernekompetencer dengang inkluderede nybygninger, aptering af lystbåde og design af sejlbåde som Heller 26 og Heller 33. I 1993 overtog Peter Heller ledelsen, og i 1995 åbnede vi vores fysiske butik i forbindelse med værftet. I 2000 udvidede vi vores tilstedeværelse online ved at lancere en hjemmeside og webshop. I dag opererer vi primært inden for lystsejllads og sejlsport og adskiller os fra konkurrenterne ved at importere egne varer fra hele verden. Vi tilbyder mange unikke produkter og brands, der ikke er almindelige i branchen. Med vores baggrund inden for bådbygning og materialer til både, har vi en omfattende viden, der strækker sig mange år tilbage. Vi lægger stor vægt på at tilbyde specielle varer til specielle priser og har et imponerende udvalg af produkter. Vores kerneværdier er centreret omkring viden og vejledning. Vi ser os selv som mere end blot en forhandler af bådudstyr; vi har en mission om at sælge drømme og oplevelser. Kundens drømme er i fokus, og vi er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet til gode priser, støttet af professionel rådgivning fra vores erfarne fagfolk med "saltvand i blodet." Vores primære målgruppe er lystsejlere og sejlsportsfolk, men vores produkter kan også appellere til autocampere og friluftslivsinteresserede. Med vores store fysiske butik på Kastrup Havn og en omfattende webshop er vi i dag en af Danmarks største butikker inden for bådudstyr med et imponerende udvalg af marineprodukter.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hellers kan jeg kun støtte ,og anbefale…

Hellers kan jeg kun støtte ,og anbefale har handlet der i årtier ca 40 år, jeg har lige fået leveret kaleche rude , i blåtonet 0,75 mm kvaliteten er i top, indpakningen var god og solid og forsvarlig, det er ikke kun Anette der skal have ros det er hele deres Team, priserne er gode, bestilte Tirsdag efter Påske og fik leveret Torsdag

9 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pristilbud er ok men man kan ikke lægge…

Pristilbud er ok men man kan ikke lægge en rørepind sammen med forsendelsel, selvom jeg har købt for næsten 900 kr maling. Skal nu ud og købe en rørepind eller håbe på at få en i en anden butik.
Når man ringer til Hellers så får man først at vide efter 10-15 minutter at man er optaget i butikken og ikke kan tage telefonen. Det er spild af tid.

30 de marzo de 2026
Logotipo de Hellers Yachtværft ApS

Respuesta de Hellers Yachtværft ApS

Hej Per

Vi beklager, at der ikke fulgte en rørepind med din ordre – det er ellers fast inventar hos os, så den må have gemt sig lidt for godt i pakkeriet.

Vi har susende travlt op til påske og knokler for at få alle ordrer afsted så hurtigt som muligt – men det skal selvfølgelig ikke gå ud over detaljerne.

Oplevelsen med telefonen beklager vi også. Når der er tryk på i butikken, kan det desværre give ventetid, før man får besked, men vi er enige i, at det ikke er optimalt.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – vi tager det med videre.
Annette
Hellers

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vinder prisen for tavshed.

Bestilte varer 13/3 - nu 22/3. Ingen varer. Har prøvet at ringe, kun for at blive “smidt af”. De svarer ikke på mail. Lover selv at sende opdatering inden 5 dage efter bestilling (hvis varen ikke er på lager) - hvilket de ikke gør. Og pas på - de annoncerer varen som på lager, men tilsyneladende er den det bare ikke!

22 de marzo de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Hellers Yachtværft ApS

Respuesta de Hellers Yachtværft ApS

Vi beklager meget, at du har haft denne oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi har i øjeblikket ekstraordinært travlt, hvilket desværre har påvirket både leveringstid og svartider på telefon og mail. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring, og vi arbejder intensivt på at komme ajour igen.

Vi kan se, at der allerede har været mailkontakt mellem dig og en af mine kolleger omkring din ordre, og vi følger naturligvis op derfra, så du får en løsning hurtigst muligt.

I forhold til lagerstatus kan der i enkelte tilfælde opstå forsinkelser fra vores leverandører, som gør, at en vare alligevel ikke kan sendes så hurtigt som forventet. Vi er opmærksomme på, at vi skal blive bedre til at informere proaktivt i disse situationer.

Endnu en gang beklager vi forløbet
Annette
Hellers

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.