HELP Försäkring Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är enormt tacksamma för den juridiska hjälpen vi har fått från Help. Jag önskar att alla fackförbund hade samma försäkring (tack SEKO) Stort tack - för att försäkringen gav oss möjlighet att få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ovärderlig hjälp. Jag har fått hjälp med flera ärenden. Juristerna är kunniga och har ett fantastiskt bra bemötande i alla avseenden. Skulle rekommendera alla att välja denna försäkring.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som många andra har skrivit här så har denna försäkringen skickats till mig med Kommunal som medpart. Lockar med tre gratis månader och man måste aktivt själv logga in på deras sida för att tacka "nej... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min jurist Damian var mycket engagerad i mitt ärende. Han förstod min förtvivlan fullt ut. Vi fick igenom ärendet till viss del så jag slapp dubbel fakturering på bredband och lyckades flytta fram nyt... Ver más

1. Aseguradora
  2. Servicios legales

Escrito por la empresa

HELP erbjuder privatpersoner och företag juristhjälp genom olika försäkringslösningar. Genom att samarbeta med olika företag, förbund och försäkringsbolag gör vi juridik tillgänglig för alla och skapar därmed ett mer rättvist och hållbart samhälle.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

103 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

66 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Varning

Försöker på ett otydligt sätt lura människor som inte är insatta i juridiken att betala en onödig försäkring

12 de marzo de 2026

Respuesta de HELP Försäkring

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du upplevt situationen som otydlig och frustrerande. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Juristförsäkringen erbjuds som en medlemsförmån via våra samarbetspartners, med syftet att ge tillgång till juridisk hjälp i vardagen. I samband med teckning och medlemskap finns information om villkor, fakturering och hur man avslutar om man inte vill fortsätta. Vi tar till oss din feedback om att detta inte upplevdes som tillräckligt tydligt och ser över hur vi kan bli bättre.

Om något inte stämmer är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på info@help.se så hjälper vi dig vidare.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev påtvingad en försäkring av…

Blev påtvingad en försäkring av fackförbundet, första bud var att vi inte behövde betala och den skulle automatiskt bli uppsagd. Sedan behövde vi säga upp den själva.
Efter uppsägning skickar de ändå ut faktura?
Även om fackförbundet har gjort det största felet i hela historien har inte help varit hjälpsamma med att enkelt låta oss säga upp försäkringen

2 de marzo de 2026

Påtvingad prenumeration genom…

Påtvingad prenumeration genom fackförbund, man behöver aktivt säga upp försäkringen som man aldrig godkänt från början. Antagligen hoppas de att man inte ska märka att man prenumererats mot sin vilja och börjat betala för något man inte vill ha :)

7 de febrero de 2026

Snabb återkopling

Det va smidigt att få hjälp genom min försäkring via facket och fick kontakt med en jurist på bara några timmar som med ett trevligt och informativt bemötande gav en känsla av lugn och trygghet.

3 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.