Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - vil helt sikkert handle her igen. Har allerede handlet her flere gange! Altid tilfreds.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har købt Aurion, økologisk grødblanding. Jeg har spist den der hedder "Den glade Mave" gennem lang tid og da min butik sluttede med at føre den i varesortimentet måtte jeg finde andre indkøbsmul... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er mange penge at spare på at købe helsekost og alt muligt andet godt på helseplus.dk. Man får rabat som "club helseplus" kunde og ved at betale med forbrugsforeningskort. Udvalget er stort og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición
  2. Perfumería
  3. Clínica dermatológica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Helseplus.dk blev etableret i 2007 og er i dag blandt Danmarks største online helsekostbutikker, med op mod 13.000 forskellige produkter inden for helse, skønhed og pleje. Vi gør alt vi kan, for at tilbyde alle vores kunder deres yndlings produkter til markedets laveste priser og tilbyder en let og hurtig adgang til et stort og bredt udvalg af helsekostprodukter. Vi er e-mærket - din sikkerhed for en god handel.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Helseplus får ikke ris

Helseplus får ikke ris, men ros, jeg har købt brune økologiske ris, som jeg ikke kan købe, hvor jeg bor, hurtig levering, så fra mig kun ROSER 👍🌹🌹🌹🌹🌹🌹

21 de noviembre de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grødblandinger.. "Aurion"

Jeg har købt Aurion, økologisk grødblanding.
Jeg har spist den der hedder "Den glade Mave" gennem lang tid og da min butik sluttede med at føre den i varesortimentet måtte jeg finde andre indkøbsmuligheder. Aurion har et væld af grødblandinger.. men den nævnte og Den flade Mave" er de to jeg er meget tilfreds med. De er begge en smagsoplevelse af rang og smager tilfredsstillende uden at nogle af ingredienserne bliver for voldsomt fremhævet eller går tabt !

12 de octubre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig godt sted at handle

Jeg købt en stor natursvamp hos Helseplus.dk og har været yderst tilfreds med mit køb, jeg fik leveret min natursvamp i en papkasse med oppustligt plastik i så der ikke skete natursvampen noget under forsendelsen, jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos førnævnte firma.

Chalie, Nørrebro

6 de octubre de 2017

Helt fint

Fra bestilling til modtagelse gik der to dage. Jeg købte kosttilskud til hele familien. Forinden googlede jeg de specifikke produkter, som er økologiske og vegan. Helseplus havde alle de varer jeg søgte. Så ros til deres sortiment. Deres priser er også konkurrence dygtige. Vil handle her igen.

15 de septiembre de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Meget mærkeligt firma...

Har haft en lidt mærkelig oplevelse. Bestilte varer lørdag og fik straks ordrebekræftelse, med besked om 1-3 hverdages levering.
Mandag får jeg så besked om at pakken er sendt. Det var den så åbenbart ikke, for tirsdag får jeg en ny besked at NU er pakken sendt fra "med24", hvilket undrer mig, for der har jeg jo ikke handlet? Op indtil da, har korrespondancen været med Helseplus logo. Mystisk og ærgerligt, for hvis jeg havde vidst dét, ville jeg have haft nogle Avéne produkter med, som ikke var hos Helseplus.... Nå, men de samarbejder vel, bare ærgerligt at de ikke har samme vareudvalg...
Det bliver "mystikere og mystikere": jeg trackede pakken og kunne se jeg kunne forvente at hente den i Pakkeshop onsdag. Jeg har valgt en pakkeshop, som altid får pakker ved 10-tiden, inden jeg skal på job... men mystisk nok, kommer der ingen SMS... men 13.25 får jeg en mail, at pakken har været forsøgt leveret kl 11.57 HJEMME? Øh, det var jo ikk aftalen? Endvidere kan jeg ikke forstå det mislykkede forsøg, for der VAR nogen hjemme, OG jeg har en pakkepostkasse med modtagerflex!!! Det helt fantastiske er så, at man vælger at aflevere pakken i en helt anden pakkeshop, end dén jeg har ønsket, så jeg fik en omvej på over 20 minutter, da jeg hentede pakken igår aftes....
Det er OK hvis Helseplus spiller bolden over til fragtfirmaet og lader dem tage ansvar for mystikken, men jeg handler der ikke igen.

7 de septiembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god service

Bestilte min vare (Mühle) d. 2112 om aftnen, som var en julegave, jeg var noget sent ude.
Skrev næste dag en mail til deres kundeservice omkring muligheden for levering inden jul. Den mail besvarede deres kundeservice meget hurtigt, og varen var hos mig d. 2312.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan kun anbefale webshoppen herfra.

28 de diciembre de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.