Henne Strand Resort Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kæmpe bommert – vi havde husket ALT... undtagen telt... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er en meget meget dyr plads. Man får ikke hvad man betaler for. Vi gav over 700. Kr pr. nat, godt nok for en komfort plads men…. Vandet når du vasker op var aldrig varmt nok. Badefacilite... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfære. Skønne hytter og lækker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt på finish. Håndcreme og sæbe dispenser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lækkert arrangeret med tapas rødvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro turístico
  2. Camping para caravanas

Escrito por la empresa

Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for et fantastisk…

Tusind tak for et fantastisk påskeophold. Alt fungerede perfekt og vi nød at bo på campingpladsen i tæt gå afstand til by, strand og natur. Særlig tak for overvældende lækker morgenmad, frokost og middag i den hyggelige restaurant og dejlig oplevelse i spa og wellness.

19 de abril de 2025

Super gennemført campingplads 👍

Super gennemført campingplads hvor alt oser af kvalitet, udvikling, nærvær, hjælpsom personale, samt hvor værtsparret går foran.
Hyggelig Spa området og ikke mindst saunagus, er vi glade for 👍

17 de abril de 2025

Fantastisk ophold i Natur Suite 3.0

Fantastisk ophold i Natur Suite 3.0 som vi helt klart vil anbefale andre samt gøre brug af igen i fremtiden. Omgivelserne, suiten, Spa'en var der ikke en finger at sætte på.

Morgenmaden på brasseriet hav, er det eneste hvor vi synes i levede op til forventningerne.

Alt i alt er Henne Strand et sted vi virkelig har fået øjnene op for på den helt positive måde

12 de abril de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brasseriet er til 5 stjerner

Brasseriet er til 5 stjerner
Hennehytte 14 virker slidt, trænger til en kærlig hånd. Loftlamper er placeret som om at indretning har været anderledes og så har man så ikke flyttet lamper så de passer til den “nye” indretning. Synes der mangler skånemadrasser til sengene
Bjarne

11 de abril de 2025

Altid skønt at besøge

Altid skønt at besøge, og nyde de rene og ordentlige forhold, på den fine plads, og vi kommer helt bestemt tilbage, og har været der mange gange. Henne Camping for Ever 👍🤗😎🚍

2 de abril de 2025

Altså skønt på Henne Strand resort

Altså skønt på Henne Strand resort. Vi havde en stor plads, hvor vi kunne ligge med 2 vogne - og være 6 voksne.
Ved ankomst tjekkede vi ind via standeren, nemt ☺️ Vi havde glemt et “hunstik”, men kunne heldigvis låne et. Tak for det 🤗
Først aften nød vi en super lækker tre retters menu i Brasseri Hav. Alt var udsøgt, smukke omgivelser, smukt serveret og utrolig venligt personale. Vi kommer helt sikkert igen, denne gang var vores 4. besøg - og hver gang er vi lige begejstrede 🥳💝🎉

27 de marzo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende ophold

Vi boede i en natur suite, og det var ganske fint, spaen var opvarmet og klar til brug, og der var det vi skulle bruge i hytten, dog var rullegardinet på badeværelset fuldstændig mugget i bunden, store grønne plamager og og små hvide prikker med hår… håndtaget til lågen på fryseren var knækket så den kunne vi ikke benytte.

Vi savnede lidt mere privatliv ved spaen, da man i indhakket kan kigge lige ind, vi satte noget for, hvilket vi kunne se flere gjordede.

Da vi ville prøve jeres wellness område, bliver vi først mødt at iskolde brusere, der gør at vi samt andre gæster ikke for vasket os, som forskrevet. Vandet i bassinet er opgivet til at være 32, hvilket det på ingen måde føltes som, selv babybassinet var koldt. Vi var glade for vi ikke havde vores børn med, for vi havde aldrig fået dem i vandet, så koldt var det. Spaen var det varmeste, og det var ikke engang noget at prale af…..

Lørdag aften gik vi op for at få en drik i jeres bar/restaurant, som vi også havde gjort om fredagen. Men vi blev taget i mod med at der var privat arrangement så der var lukket, der stod ingenting nogle steder, så man var forberedt.. så vi måtte lede videre i byen. Dagen efter ved udtjekning, sagde vi det kunne have været fint med et skilt hvor det havde stået så man kunne have planlagt sig efter det. Her fik vi at vide det stod på deres sociale medier. Hvor til vi fik svaret at alle gæster ikke nødvendig følger deres side eller blot ikke se det.

Vi havde enlig et okay ophold, og de generelle omgivelser var lækre, og der var gjort noget ud af detaljerne, men alt i alt, er vi mest skuffet og vi kommer nok desværre aldrig igen.

14 de marzo de 2025

Skønt sted

Fantastiske hytter, vi havde 2 overnatninger i natur suite 3,0.
Dejligt at spaen var klar ved ankomst, lækker tapas og snacks. Morgenmad rigtig dejligt, i dejlig restaurant.
Venlige og service mindede personale.
Vi kommer igen 😀

14 de marzo de 2025

Helt fantastisk sted 😍

Helt fantastisk sted!! Spaen var klar til brug med det samme og hytten var rigtig hyggelig. Personalet var meget imødekommende og professionelle.
Morgenmaden var også helt fantastisk serveret i meget hyggelige omgivelser.
Vi fik tapas og rødvin på ankomst dagen og der var rigeligt og det smagte dejligt.
Vi kommer helt sikkert igen.

11 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.