Fantastisk oplevelse hele vejen igennem Hurtig levering, flot indpakning og varen levede fuldt ud op til forventningerne. Kundeservice var imødekommende, professionel og hurtig til at svare. D... Ver más
La empresa ha respondido
Skøn forretning, alsidigt sortiment, god kvalitet, flot hjemmeside. Jeg har købt nogle ting, som jeg er meget glad for og yderst tilfreds med. Super god service, smilende og venligt personale samt... Ver más
La empresa ha respondido
For nogle dage siden gik jeg en tur på Vesterbrogade, og mit øje faldt på denne forretning. Der måtte jeg ind! Der er ingen tvivl om, at der her er tale om et eksklusivt sortiment, som man ikke fin... Ver más
La empresa ha respondido
HH Interiør er et univers af stil, kvalitet og personlighed – til hele hjemmet og hele familien. Vi tilbyder nøje udvalgt interiør, fashion og børneprodukter, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Vores sortiment spænder bredt: fra elegante vaser og bløde tekstiler til moderigtigt tøj og charmerende børneinteriør. Hver vare er håndplukket med blik for skandinavisk design, bæredygtige materialer og den lille detalje, der gør den store forskel. Hos HH Interiør tror vi på, at både hjemmet og garderoben skal afspejle, hvem du er. Derfor finder du hos os produkter med sjæl, kvalitet og kant – hvad enten du indretter stuen, klæder dig på til hverdagen eller skaber et eventyrligt børneværelse. Velkommen til HH Interiør – hvor stil møder livsglæde.
Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk - super service, mega god behandling, samt kvalitet helt i top; jeg kan klart anbefale HHInterioer

Respuesta de Hhinterioer
Vanvittig god service , smukt fad 🤩 og super hurtig levering lige til døren

Respuesta de Hhinterioer
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem
Kundeservice var imødekommende, professionel og hurtig til at svare.
Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på kvalitet og detalje.
Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale virksomheden.

Respuesta de Hhinterioer
Tak for endnu en hurtig og god handel. Altid dejligt at mine varer bliver sendt hurtig. Rigtig god kundeservice

Respuesta de Hhinterioer
Bare virkelig skøn hjælp og kundeservice endnu engang!

Respuesta de Hhinterioer
Jeg har handlet derfra flere gange nu. Hurtig levering og altid fantastisk kundeservice med hurtig og hjælpsom respons. Ikke sidste gang jeg handler der!

Respuesta de Hhinterioer
Super god betjening og hurtig levering👌🏻
Har både købt i den fysiske butik og på webshoppen, og det er altid en rigtig god oplevelse.
Elsker deres udvalg af både tøj og interiør😊

Respuesta de Hhinterioer
Hurtig levering, god kvalitet og nem kommunikation.
Præcis som det bør være

Respuesta de Hhinterioer
Havde bestilt en skål, som jeg skrev om de ville annullerer, men den var desværre sendt inden de kunne nå at stoppe den. Jeg modtager så et retur label, hvor efter jeg sender den retur når jeg kommer ned o pakke shoppen, så har ikke engang haft pakken åbnet. Jeg får så en mail om den er gået i stykker og ikke kan godtage min returnering? Hvad er det for noget. Skålen kan jo være gået i stykker under transport fra enten dao eller gls, og det derfor ikke mig der som kunde der skal bøde for det.

Respuesta de Hhinterioer
Købte en kjole der desværre var for lille, ingen problemer med retur og der var hurtig tilbagebetaling, virkelig sød og hurtig kontakt med Henriette, vil helt klart se på deres hjemmeside igen☺️

Respuesta de Hhinterioer
Bestilte en kande og da jeg bor i området tilbød HH Interiør at komme forbi min adresse med varen fremfor at jeg skulle hente i butikken som ellers planlagt.

Respuesta de Hhinterioer
Jeg havde bestilt et skrivebord men havde overset størrelsen. Blev kontaktet pr SMS og fik mulighed for at annullere ordren. Super service

Respuesta de Hhinterioer
Har sendt en varer retur hvor jeg skal betale 69 kr for at sende retur med jeres retur label fra gls + I har trukket yderlig 48 kr da i så modertager den for retur. Så jeg har simpelhen betalt 117 kr for at sende en varer retur, det er simpelthen svineri man skal betale så meget for retur, sidste gang jeg handler hos jeg.

Respuesta de Hhinterioer
Jeg har købt en skjorte - prøvet den på 2 min - og herefter returneret den. Har modtaget afslag på returnering med henvisning til der ikke var tags på og mærke gået op i syning, men varen var præcis som da jeg modtog den. Så tag fotos og tjek varer grundigt når du køber noget her !!! Det gjorde jeg ikke og det har kostet mig 700kr. De tjekker returvarer mere end de varer de sender til kunder. Dårlig service

Fantastisk service.
Hjælpsomme, imødekommende , lyttende , smilende og alt hvad man kan ønske sig ifb med køb af tøj og lignende.
Lækker lille butik med en masse skønne ting⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Hhinterioer
Der er ingen tvivl om, at der her er tale om et eksklusivt sortiment, som man ikke finder mange steder. Jeg købte en ting til mit hjem.
Man kan også gå ind på forretningens flotte hjemmeside og studere produkterne nærmere.
Min bedste anbefaling.

Respuesta de Hhinterioer
Skøn forretning, alsidigt sortiment, god kvalitet, flot hjemmeside.
Jeg har købt nogle ting, som jeg er meget glad for og yderst tilfreds med.
Super god service, smilende og venligt personale samt hurtig levering.
De bedste anbefalinger fra mig.
Jeg skal snart en tur ind i forretningen igen.

Respuesta de Hhinterioer
Kan varmt anbefale denne virksomhed. Rigtig god service. God kontakt med sælger, da jeg gerne ville modtage min taske hurtigt. Sød og hjælpsom. Modtog taske meget hurtigt. Meget lækker og rigtig god kvalitet på tasken. Alt er perfekt. Kun de bedste anbefalinger fra mig

Respuesta de Hhinterioer
Jeg er ovenud tilfreds, både med mit køb, ( god pris, samt lækker kvalitet), og med den meget hurtige, venlige, & personlige service. 😁👌🏻🙏🏻
Jeg anbefaler 100 procent folk at handle der, og jeg vender helt sikkert tilbage. 🤩

Respuesta de Hhinterioer
Más información sobre otros tipos de reseñas.