La empresa ha respondido
Min hund er glad for sin nye mad. Bestilling og levering fungerede som det skulle. Foderet er dansk produceret 👍
Vi er godt tilfredse med Hike foder. Til vores dværg gravhund. Vi går meget op i at foderet indeholder 100% naturlige råvarer👌 Der er desuden god hjælp at hente ved tvivl om den rigtige variant... Ver más
La empresa ha respondido
Var egentlig “gift” med Hike fra vores opdrætter, og prøvede undervejs at skifte, men kvaliteten af deres foder, godbidder og forretningsmodel med dag-til-dag gratis levering af de fodersække giver v... Ver más
Naturlig dansk hundemad
Escrito por la empresa

Fuglevænget 24, 8800, Viborg, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er at når man bestiller det, så kommer det dagen efter. Det er god service.
Kanon god service , som altid , ny forsyning af hvalpefoder til Diesel , bestilt on-line 14/4 , eftermiddag , afsendt , og modtaget 15/4 inden middag på mit dørtrin :)
God kvalitet, selv katten er misundelig på hundens mad😄. Og hurtig levering. Bedste anbefaling herfra.

Respuesta de HIKE Hundemad A/S
Har fået Hikes hvalpefoder med fra vores kennel. Kendte ikke til dette firma inden. Vi er meget tilfredse. Vores schæferhvalp har fået den flotteste blanke pels. Har derfor bestilt 4 sække mere til en yderst fordelagtig pris og super hurtig levering. Bedste anbefalinger herfra.
Skal helt klart fortsætte med foder når han skal overgå til voksenfoder.

Respuesta de HIKE Hundemad A/S
Ordre service alt fungerer hurtig levering på aftalt sted og fantastisk produkt hunden elsker det

Respuesta de HIKE Hundemad A/S
Helt tilfreds med det jeg har modtaget, og så var der ovenikøbet nogle prøve snacks med i leveringen, det sætter jeg stor pris på

Respuesta de HIKE Hundemad A/S
Super god service, foder kommer meget hurtigt efter bestilling! Altid lækkert kvalitet!

Godt med godt på....
Nem og brugervenlig webshop....
Nem betaling....
Hurtig levering....
....og et fantastisk godt produkt! 🤩

Respuesta de HIKE Hundemad A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.