La empresa ha respondido
Så många alternativ både vad gäller vatten och bastu, inne och ute. Frukostbuffén finns inga ord för hur god den var. Behandling lyx 100 minuter med hot stone massage. BÄSTA OCH MEST AVKOPPLANDE J... Ver más
La empresa ha respondido
Himmelsby Spa & Konferens är en plats där avkoppling, lyx och välbefinnande står i fokus. Beläget i natursköna omgivningar, erbjuder anläggningen en unik kombination av moderna faciliteter och rogivande atmosfär. Med ett 2500 m² stort spa-område kan gäster njuta av allt från en tempererad 20-metersbassäng till varma källor, kallbad, bastur och ett exklusivt saltrum. Här finns också ett välutrustat gym för den som vill kombinera avkoppling med träning. Förutom spaupplevelser i världsklass erbjuder Himmelsby en gourmetrestaurang, Restaurang Jordnära, där lokala råvaror förvandlas till utsökta måltider. Boendet är bekvämt och stilfullt, med hotellrum designade för att ge maximal komfort och en god natts sömn. Himmelsby är också en idealisk plats för konferenser och möten. Med moderna konferenslokaler, inklusive det exklusiva Ovala Rummet, kan grupper på upp till 120 personer hålla effektiva möten i en inspirerande miljö. Dessutom erbjuds en rad olika aktiviteter såsom vinprovning, padel, westernkamp och teambuilding. Himmelsby Spa är en komplett upplevelse, perfekt för både avkopplande weekends, hälsoresor och företagsevenemang – allt för att ge gästerna en oförglömlig vistelse.
Himmelsby Norrgård, 595 97, Mantorp, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fantastiskt som vanligt. Bambumassagen var 10/10 och helt klart den bästa massagen jag fått!
Bra bemötande, supergod mat, många bassänger att välja mellan, mysigt atmosfär. Varit där många gånger.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Hade svårt att koppla av ,dels börjar detta blir för stort folk överallt som pratar ( skulle behöva gå i terapi istället) var svårt att få vara själv i ofå njuta av min vistelse där. Kanske flera jacuzzin ute med olika antal . Hade även en behandling fotvård trodde det även ingick nagelvård ( som hade behövt) .

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Vi är nöjda med vistelsen i det stora hela. Det som verkligen kan förbättras är duschen. Vi har varit mycket ute och rest både inom landet och utomlands genom åren. Vi har sldrig stött på ett mer ologiskt duschmunstycket. Hur I all världen ska man komma på att vrida en del av kranen så man får strålar i handduschen och inte i takdusch?? Fick gå ner i receptionen för stt fråga. Därefter gick det inte att få ut schampo ur pumpen. Min man lyckades ta ur flaskan men det var efter lång tid i duschen. Fruktansvärt frustrerande....Vi föreslog en instruktion på väggen i badrummet.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Vi hade unnat oss två lyxiga dagar i denna spa.
Måste tyvärr hålla med några andra som kommenterat att man saknar den mysiga känslan i spat. Just nu under vår vistelse pågick dessutom byggarbeten vid hotellet.
Olyckligtvis bokade vi tre rätters middag båda dagarna o utbudet var begränsat. Vi borde testat pubmenyn.
Frukosten var femstjärnig, lunchen en fyra.
Vad som också drog ner vår upplevelse var, när vi på väg till vårt rum (för att byta om till lunchen), blev stoppade av en barsk dam, som frågade vad vi gjorde där! PAFF! Vi kom ju från Spa i deras badrockar, så ganska obvious!
Det skulle kunnat sägas på många olika sätt, ”behöver ni hjälp” , ” hittar ni inte” osv.
All övrig personal tjänar dock få fem stjärnor, såväl de i receptionen som i matsalen.
Likaså SPA behandlingar och deras utövare, silverpaket, helkropp samt torr vattenmassage var toppenbra.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Åt precis Himmeslby Lunchbuffé nu på midsommar. Fantastiskt utbud och så mycket gott. Rekommenderar varmt!

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Så många alternativ både vad gäller vatten och bastu, inne och ute.
Frukostbuffén finns inga ord för hur god den var.
Behandling lyx 100 minuter med hot stone massage. BÄSTA OCH MEST AVKOPPLANDE JA VART MED OM I HELA MITT LIV. 🩷

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
En härlig upplevelse som alltid! Var där med mina kollegor/vänner och hade en härlig spadag med god och vällagad lunch!
Personalen är trevlig och det finns många härliga behandlingar att välja på.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Hela vistelsen var helt fantastisk! Vackert ställe där inget stadsbuller kan nå. Stort utbud av olika spaprocedurer. Otroligt god mat och flera alternativ att välja emellan! Fräscha rum med allt man behöver. Personalen var oerhört trevlig och varm under hela vår vistelse. Fanns även en liten butik vid ingång med mycket fina saker samt småsaker som man kan behöva ha under vistelsen. Finns både inne- och utebad. Ett ställe vi kommer tillbaka till!

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Den 23/5-2026 var jag på bröllop vid Himmelsby Spa och Konferens och hade bokat ett rum. Eftersom bröllopet började innan incheckningen hänvisade personalen att man kan checka in i samband med att middagen var slut. När jag väl ska checka in säger personalen att det inte finns något rum och att de ber om att få återkomma. När de väl återkommer säger personalen att det har blivit något fel och att det står i deras system att jag skulle ha checkat in nästa dag. Eftersom det är fullbokat hänvisar personalen till ett rum hos ägaren, alternativt få pengarna tillbaka. Eftersom jag då hade druckit alkohol till middagen på bröllopet fanns det inget annat alternativ än att sova hos ägaren. Bartendern visade mig sedan till rummet efter midnatt när bröllopet var slut. Det visade sig då att det var ett rum inne i ägarens hus. Det fanns katt i hemmet, stora dammtussar på rummet och det gick inte att låsa om sig. För att komma till badrummet var jag tvungen att passera deras vardagsrum. Det var inte alls det jag hade förväntat mig. När jag gick till frukosten var jag tvungen att ta med mig alla saker, då jag inte hade tillgång till något rum efter det. I samband med frukosten gick jag till receptionen och förklarade situationen och sa att jag var missnöjd. De hänvisade direkt till deras mail. Jag mailar direkt och får som svar att det är mitt fel att jag inte har kollat bokningsbekräftelsen. I bokningsbekräftelse står det däremot klart och tydligt rätt datum för dag 1 och 2 i bokningsbekräftelsen. I bokningsbekräftelsen fanns det däremot en rubrik "ankomst", där det stod flera olika saker, som tex utcheckning (anser inte att utcheckning är en ankomst). Under den rubriken står det också ytterligare ett datum för ankomst som då är 24/5. Men eftersom det stod rätt datum vid dag 1 och 2 var det inget som jag reagerade på. Desutom är det lustigt att jag som gäst ska behöva dubbelkolla att Himmelsby gör rätt, då det var personalen som gjorde bokningen åt mig. Men ännu värre, att inte kunna stå för att man har gjort fel. De svarade bara att de förstår att det blev olyckligt och att de försökte lösa situationen. Men eftersom de anser att felet är mitt så vill de inte ge någon kompensation. Oavsett vem allmäna reklamationsnämnden anser har rätt är det inte såhär bemötandet bör vara mot sina gäster. Alla kan göra fel, men då står man också för det.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Mycket trevligt och bra anläggning. Det enda som kunde bli bättre är omklädningsrummen då de är ganska trånga och i rummet för herrar finns det bara tre duschar vilket gör att man lätt kan få vänta ett tag innan det blir en dusch ledig

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Morgondoppet som var fantastiskt skönt. Frukostbuffén som vi startade med lämnade inget övrigt att önska. Lugnt o skönt i anläggningen gjorde att man verkligen kunde koppla av o samtidigt ladda upp.

Fantastiskt spa
Oerhört trevligpersonal som verkligen månar om dig som gäst

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Trevligt bemötande. Lugn och harmonisk atmosfär. God mat vid gårdslunchens buffé.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
God Gårdslunch. Trevligt bemötande från personalen i restaurangen, receptionen, baren.
Bra med stora ytor och uppdelning av baden
Duscharna dock var det dåligt vattenflöde i

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Tycker att badet är fantastisk och personal också.
Dock tycker jag att 3 rätters menyn borde det finnas andra alternativ.
För mig mer husmanskost och valfriheten.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Väldigt fint och trevlig personal , spat är underbart med flera olika bad, Tog massage och den var väldigt bra tycker jag. Saknar dock lite vanlig gammeldags husmanskost utan massa konstigheter.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Även om det var mycket folk så var det inget man märkte av. Stora ytor och massor och göra. Gick och boka behandling på plats i stundens ingivelse. Mycket god mat

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Fantastiskt god mat och en mysig upplevelse

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Bra spa med många olika områden och gott om plats. Trevlig miljö och mysiga rum. Professionell personal med personligt bemötande.

Respuesta de Himmelsby Spa & Konferens
Más información sobre otros tipos de reseñas.