Hjørnegårdens Dyreklinik Aps Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig sød dyrlæge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede også tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kører lige til døren. Ventevære... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 - Meget tilfreds Vi har fået en rigtig god vurdering på begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op på vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Din dyrlæge på Amager - Hjørnegårdens dyreklinik på Amager

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

59 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så…

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så ringe og uprofessionelt behandling af en sag. Ingen har styr på noget som helst, heller ikke fakta og aftaler. Er chokeret over den ringe kundeservice og inkompetente håndtering fra personalet side af. At sige, det beklager vi, kan på ingen måde godtgøre at man som ejer af en syg hund, står magtesløse og inden guidens i hundens fremtid, hvis den da har en. Og så nytter det ikke at grine når der falder en kæmpe regning uden så meget som at have talt med en uddannet dyrlæge om resultaterne af diverse test og røngten. Sidste gang jeg sætter mine ben og mine dyr der. 100% samlebåndsfabrik og pengemaskine. Det er sku trist.

13 de julio de 2026

Glade og smilende personale

Glade og smilende personale, bakket op af en god service. God kommunikation igennem forløbet.

10 de julio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for den fine feedback! Vi er utrolig glade for, at I har oplevet vores service og kommunikation som god og imødekommende. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Super

5 - Meget tilfreds
Vi har fået en rigtig god vurdering på begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op på vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der for dyrene.

2 de julio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for jeres tillid og den dejlige feedback. At være der for dyrene og sikre, at vi kommer helt i mål med behandlingen, er vores vigtigste opgave. Vi glæder os til at passe godt på jeres katte igen næste gang! Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Best clinic in Copenhagen

Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind and clearly very skilled at what they do.

Our dog is usually very scared of vets, but the teeth cleaning and extraction went as gently and smoothly as possible - both for us as owners and for our anxious pet. We felt supported and well taken care of throughout the whole process.

Highly recommended.

25 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Thank you for the high recommendation and for trusting us with your dog's dental treatment. We know that sighthounds require a tailored approach, and we are incredibly pleased that we could make the experience as gentle and stress-free as possible for your pet. We appreciate your kind words about our staff and are always here to support you. Kind regards Hjørnegårdens Dyreklinik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig sød dyrlæge som var…

Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kører lige til døren. Venteværelset er også rart, og dejligt at hunde og katte kan sidde adskilt.

24 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Mange tak for de fine ord og jeres besøg. Vi er utrolig glade for, at du følte dig godt informeret, og at din kat fik en omsorgsfuld behandling. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Kæmpe ros til Sif

Kæmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mødt. Efter et sygdomsforløb hos min kat på 16 år, måtte jeg tage den svære beslutning at lade hende få fred. Sif gjorde en rigtig hård dag en lille smule bedre med sin måde at håndtere det hele under konsultationen. Der var ro, medfølelse, forklaring og hensyn til mig og min familie hele vejen igennem ❤️ Tak til Sif og resten af holdet 🙏🏻

20 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for dine fine og meget personlige ord til Sif og klinikken. Det er altid utrolig hårdt at tage afsked med en trofast ven gennem 16 år. Det betyder meget for os at høre, at I trods alt oplevede afskeden som rolig og værdig, og at Sifs omsorg gjorde en forskel for jer. Vi sender jer vores varmeste tanker i denne svære tid. Kærlig hilsen, Sif og resten af teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid sød, professionel og imødekommende betjening

Altid sød, professionel og imødekommende betjening og omsorg for dyrene samt forståelse for ejerens eventuelle bekymringer. God tid i klinikken, man føler sig ikke smidt ud uden afklaring på eventuelle spørgsmål.

14 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for jeres tillid og den dejlige feedback. Det varmer at høre, at I altid føler jer lyttet til. Vi står klar med god tid og omsorg til jeres næste besøg. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode, søde, professionelle og dygtige dyrlæger

Gode, søde, professionelle og dygtige dyrlæger, der tager sig godt af både dyr og deres ejere ☺️.

19 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Vi er glade for jeres tillid og står altid klar med masser af omsorg og god tid til jeres næste besøg. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi føler os altid i trygge hænder når…

Vi føler os altid i trygge hænder når vi afleverer vores hund hos hjørnegårdens dyreklinik

10 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Mange tak for jeres anmeldelse. At skabe tryghed for både hund og ejer er vores absolut vigtigste opgave, så det glæder os meget at høre, at I har det sådan, når I besøger os. På gensyn i klinikken! Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skifter aldrig dyrelæge!

Ildsjæl, passion for dyr, stor professionalisme, privatejede dyrlæge der har meget dygtige dyrlæger ansat i deres klinik.

Vores hund har været syg i over en måned, aldrig har jeg oplevede, et højt serviceniveau, forståelsesniveau og imødekommenhed.
Vores hund er blevet behandlet gradvist med udelukkelsesmetoden, hvilket har ført til en diagnose, og et videre behandlingsforløb. Midt i behandlingsforløbet ringede jeg fortvivlede da der var et tilbagefald, efter lukketid kørte en af dyrlægerne ud med medicin til vores hund.. jeg har aldrig oplevet noget lignende! Det har væretså fantastisk, at blive mødt med forståelse for alle planer lige fra administrativ medarbejder i telefonen til dyrlæge til besøg.
Det er det bedste dyrlæge team jeg nogensinde har haft.
Min hund er svært at få hjem fra klinikken efter et besøg, og det fortæller bare lidt om besøget, men bestemt også om at ejeren er rolig og føler sig talt til talt med og forstået.
Bonus, de er nogle af de billigste i byen. Jeg kan varmt anbefale hele teamet!

13 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind, tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os, at I har følt jer så grebet og støttet gennem et svært og langt sygdomsforløb. Vi er utrolig stolte af vores team – lige fra receptionen til dyrlægerne – og det er den største gave, at jeres hund har det så godt hos os. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Meget positiv oplevelse

Jeg og min hund blev mødt af venlige og omsorgsfulde personer i receptionen. Jeg var lidt nervøs, da dette var første besøg hos ny dyrlæge, da Lasse er stoppet. Dyrlæge Louise var så positiv, venlig og omsorgsfuld, at jeg følte mig mødt på den bedste måde. Hun tog sig tid til at tale med mig og hun ringede tilbage med prøvesvar som aftalt.

4 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Mange tak for jeres anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at Louise mødte jer med den omsorg og tid, som I havde brug for, og at opfølgningen levede op til forventningerne. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Trygt og godt 🐾🐾❤️

Altid søde dygtige og kærligt personale der giver sig godt tid til dyr og ejer.
Vi kommer som altid igen igen til de søde på Hjørnegårdens Dyreklinik
🐾❤️

31 de mayo de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for de utrolig søde ord! Det er altid en kæmpe fornøjelse at have jer i klinikken, og det varmer vores hjerter, at I føler jer så godt tilpas hos os. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine dyr elsker at være der:)

Jeg bruger Hjørnegården til med både min kat og min hund. De elsker begge to at være der, selv min kat, som ellers var utryg før vi gik til Hjørnegården. Jeg er altid blevet mødt af meget kompetente og venlige dyrlæger. Jeg oplever dem som meget grundige og professionelle, og det er tydeligt at de forstår dyrenes kropssprog. Jeg kan også rigtig godt lide at der er opdelte venteværelser for hunde og katte! Kan helt klar anbefale!

2 de junio de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for den fantastiske anbefaling! Det varmer utrolig meget at høre, at selv jeres kat har fundet trygheden hos os. Vores opdelte venteværelse er netop lavet for at skabe de bedste rammer, så vi er glade for, at det gør en forskel for jer. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Sif var super sød

Sif var super sød , og tyson blev hurtig forelsket i hendes godbidder, så alt gik som en leg.

22 de abril de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Mange tak for jeres anmeldelse! Det varmer at høre, at besøget hos Sif gik så nemt. Vi gør altid meget ud af, at dyrene skal forbinde klinikken med noget rart (og lækkert), så vi er glade for, at Tyson havde en god oplevelse. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Skottegårdens dyreklinik

5 - Meget tilfreds
Virkelig sødt personale. Min hund følte sig tryg. Alt i alt en meget positiv oplevelse og vi kommer helt sikkert tilbage.

19 de mayo de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Mange tak for jeres fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at I havde en positiv oplevelse, og at personalet tog godt imod jer. Det betyder meget for os, at I har lyst til at komme igen. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Trygt og godt

5 - Meget tilfreds
I har altid til os og giver jer god tid, når vi er kommet.

12 de mayo de 2026

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Mange tak for den fine feedback og jeres tilfredshed. Vi vægter netop nærvær og god tid utrolig højt i vores arbejde, så vi er glade for, at I mærker det, når I kommer i klinikken. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faglig dygtighed og god kommunikation…

Faglig dygtighed og god kommunikation samt hurtig diagnosticering giver 5 stjerner

29 de mayo de 2025

Respuesta de Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! Vi er utrolig glade for at høre, at du oplevede vores diagnosticering og kommunikation som både hurtig og professionel. Mvh Hjørnegårdens Dyreklinik

Valorada con 1 estrellas sobre 5

POTERNES PARADIS

BEMÆRK: ikke dyreklinikken men derimod deres hundefrisør POTERNES PARADIS skottegården.
Ejeren er den samme.

Meget utilfredsstillende oplevelse hos denne hundefrisør.

Jeg afleverede min hund med en helt tydelig besked om et sommerklip – uden at den skulle blive for korthåret og stadig med respekt for racens naturlige klip. Alligevel fik jeg en hund tilbage, der var klippet ekstremt kort med maskine, hvilket på ingen måde stemte overens med det aftalte.

Det mest opsigtsvækkende er, at hundefrisøren efterfølgende selv indrømmede, at man normalt ville klippe denne race med saks – men valgte alligevel at bruge maskine (endda på højeste længde). Det virker både uprofessionelt og som en klar tilsidesættelse af både faglig standard og kundens ønsker.

Kvaliteten af arbejdet var desuden direkte sjusket. Min hund virkede tydeligt utilpas i flere dage efter, den var ikke blevet klippet ordentligt omkring testiklerne, og der var ujævne pletter på maven, hvor der slet ikke var klippet ordentligt.

Efter flere beskeder frem og tilbage med ejeren var den eneste løsning, de ville tilbyde, at refundere halvdelen af beløbet. Det står slet ikke mål med fejlen, og det er svært at forstå, hvordan de mener, det er en rimelig løsning på en så markant fejl.

Resultatet er langt fra acceptabelt, og jeg står tilbage med en følelse af, at der hverken er blevet lyttet eller taget ansvar.

Kan på ingen måde anbefales.

28 de abril de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.