Banner for Hjortshøjs Party Service

Hjortshøjs Party Service Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maden kom til tiden, der var gode beskrivelser med. Maden var god og alt var appetitligt pyntet og lige til ar sætte på bordet. God mag i sovs og kød. Venlige mennesker ved telefonen. Ved afleveri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden. Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet fo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik sommer buffet til vores sølvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gæster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Planificador de casamientos

Escrito por la empresa

Hjortshøj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører. Har man en fest med flere end 6 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

66 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Professionelt party service

Vi brugte Hjortshøjs Party Service til vores åbent hus. De hjalp os i hele forløbet, både hvad vi skulle bruge til et total arrangement, hjalp os med teltopsætning, kom med mad og drikke og nedtagning af teltet. De får mine varmeste anbefalinger.

18 de septiembre de 2026

god smag på maden

God mag i sovs og kød.
Venlige mennesker ved telefonen.
Ved aflevering kunne der godt have stået et rullebord,
der var små rulle firkanter, men det er lant at løfte fra bilen og ned.

19 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Øv!!

Ikke noget godt at sige 👎

16 de septiembre de 2026
Logotipo de Hjortshøjs Party Service

Respuesta de Hjortshøjs Party Service

Hej Flemming.

Det er ærgerligt, at du har den oplevelse. Vi mener dog, at anmeldelsen giver et meget ensidigt billede af sagen. Der er fortsat et uafklaret økonomisk mellemværende, som vi naturligvis gerne vil have afklaret.

Af hensyn til fortroligheden går vi ikke ind i konkrete detaljer her, men vi tager gerne dialogen direkte.

Trine Hjortshøj, Hjortshøj Party Service

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Flot opsætning

Jeg har set det færdige telt, som Hjortshøj Party Service har sat op på torvet i Esbjerg, og det er virkelig flot lavet.

Det står skarpt og professionelt, og der er tydeligvis styr på opsætningen. Stor ros til dem, der har stået for arbejdet. Det ser rigtig godt ud.

12 de septiembre de 2026

Fødselsdagsfest i haven

Vi fik både telt, borde/stole, service, bestik, duge og ikke mindst maden fra Hjortshøj. Alt fungerede til vores tilfredshed og glæde.

15 de agosto de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.