Hjørring Telt & Service Udlejning Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har efterhånden lejet telt, borde, stole og service hos Hjørring Telt & Service Udlejning til 2 konfirmationer og et studentergilde, og hver gang har det været en fornøjelse. Hele f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service Vi lejede telt og service til en fødselsdag. Michael er en meget venlig og hjælpsom person. Trods flere ændringer undervejs - ingen problemer - telt hurtigt opsat på det ønskede sted... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi lejede et telt, borde, stole og service. Det var nemt at bestille på hjemmesiden. Vi bestilte med opstilling og nedtagning af telt, så jeg skulle bare sørge for ikke at stå i vejen. Både levering... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service, tilkøbte opsætning og der var ingen forventninger til os, udover at fortælle hvor vi ville have teltet placeret. Det samme igen ved nedtagning, super nemt og det tager dem ingen ti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de alquiler de tiendas
  2. Servicio de alquiler de equipos para fiestas
  3. Tienda de artículos para fiestas

Escrito por la empresa

Hos Hjørring Telt & Serviceudlejning kan du leje alt lige fra telte til service. Vi har telte til ethvert behov: Konfirmation, Bryllup, Fødselsdag, Reception mv. Alt til enhver fest - Lej til festen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Leje af duge

Jeg havde brug for at leje nogle duge med kort varsel, og alt fungerede super fint. Dugene var pæne og rene, og både udlevering og aflevering fungerede let.
Her vender jeg gerne tilbage til.

27 de junio de 2025

Virkeligt højt serviceniveau

Vi lejede telt med gulv inklusiv opsætning og nedtagning. Borde, stole samt service til 80 personer. Alt klappede og blev leveret til aftalt tid. Vi kan varmt anbefale Hjørring telt & service udlejning. Virkeligt højt serviceniveau.

28 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplevede en fantastisk kontakt og…

Jeg oplevede en fantastisk kontakt og et utroligt højt serviceniveau fra Hjørring Telt og Service Udlejning. Vi skulle bruge 115 stole og nogle cafeborde til en vielse - men da vejret skiftede og vi var nødt til at rykke indendørs, i stedet for at være i haven som planlagt var vi desværre nødt til at annullere lejen af udstyret. Selvom vi afmeldte få dage før, var der ingen sure miner fra Michael, der hurtigt førte pengene tilbage til os. Har kun godt at sige om firmaet og specielt om Michael, vi vil klart bruge dem næste gang vi skal bruge festartikler.

7 de junio de 2025

Anbefaling

Jeg har flere gange lejet hos Hjørring telt & service udlejning. Altid har jeg fået en fin service, og alting er leveret til min fulde tilfredshed

30 de mayo de 2025

som skrevet ovenfor

Vi har gennem mange år benyttet os af Michaels firma,
til mindre firmafester såvel som til arrangementer med op til 2-300 deltagere.
Jeg vil undlade at komme med floromvundne udtalelser og blot fremhæve, at alt har fungeret 100 %, alt fra levering til afhentning.
kai b. madsen vendelbo spedition a-s

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været meget glade for at leje…

Vi har været meget glade for at leje borde, stole og service af Michael, Hjørring Telt-0g Service udlejning.
Meget hjælpsom og fleksibel. Kan kun anbefale andre at bruge ham. Det betød meget for os, at der var mulighed for at låne et par dage før.

17 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi lejede borde og stole

Vi lejede borde og stole, og det hele forløb super professionelt. De var hurtige til at svare, leverede i god tid, og alt var i orden. Meget imødekommende og venlige – vi følte os virkelig godt behandlet. Kan varmt anbefales!

10 de mayo de 2025

Perfekt

Der er ikke noget at sætte en finger på.
Der er fin og hurtig kommunikation.
Levering og afhentning som aftalt.
Alt er perfekt.
Ikke sidste gang vi kontakter Michael

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og alt var perfekt!

Kommunikationen med Hjørring Telt og service Udlejning var virkelig nem og imødekommende. Alt var i den skønneste orden, og jeg kan kun anbefale at leje service, telte mm derigennem.

God service

Det er en fornøjelse at lave aftaler med Hjørring Telt og Service Udlejning. Altid levering og afhentning til tiden, og god service.

23 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.