Informationsmails med det samme og undervejs. Varen var på lager ved bestilling, og korrekt antal blev fremsendt med det samme. Levering upåklagelig til pakkeshop.
La empresa ha respondido
Jeg bestilte 2 Sebastial Dark Oil hårolier. Deres holdbarhed er til og med 3 år efter produktionsdatoen. Denne dato var i maj 2022, hvilket betyder, at produktets sidste holdbarhedsdag var for 1 år s... Ver más
La empresa ha respondido
отлично работают, заказываешь, и практически сразу отправляют посылку. Из моего большого опыта заказа товара по интернету, это самая быстрая по доставке. Упакован товар качественно. Косметика не проср... Ver más
La empresa ha respondido
Super nemt at bestille og varerne kommer hurtigt. Samtidig synes jeg de har et ok udvalg
La empresa ha respondido
Vi er en online-butik med et meget bredt sortiment indenfor mange forskellige slags vare. Hobbix har de billigste online-priser indenfor personlig pleje, tonere, underholdning og meget andet. Så klik ind på de forskellige kategorier og gå på opdagelse blandt de tusindvis af vare her i shoppen. Hobbix er din garanti for kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Vi glæder os og ser frem til at betjene dig.
Cypresvænget 9, 5270, Odense N, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Hobbix
Modtog 4 håndsprit gel på 120 ml som udløb 10/2025 og 1 som udløb 12/2022, hvor jeg har skrevet til firmaet om det, men aldrig hørt fra dem da de ikke oplyser på hjemmesiden at de sælger nogen der er flere måneder eller år for gammel, hvor jeg forventer et nyt når det er det jeg bestiller

Respuesta de Hobbix
Et godt sted at handle - meget hurtig ekspedition.

Er en fødselsdags gave.
Håber mit barnebarn bliver glad for gaven 🤗

Respuesta de Hobbix
Jeg har købt setting powder (Anastasia Beverly Hills), jeg har lige modtaget den og det er som om den er blevet åbnet og måske brugt. Indpakning på den er ødelagt og låget på selve produktet var åbnet…

Respuesta de Hobbix
Jeg fandt to produkter jeg havde ledt forgæves efter i Danmark, og til en rigtig god pris. Det var min første handel ved dem, men bestemt ikke den sidste.

Respuesta de Hobbix
Mine varer var indtørrede( negleprodukter).
God kundeservice, da jeg fik pengene retur🙂

Respuesta de Hobbix
Overordnet glad for oplevelsen. Hurtig levering og god oplevelse på hjemmesiden. Dog ærgerlig over at modtage et produkt med udløbsdato i indeværende måned uden at være blevet informeret om det på forhånd.
Hurtigt og effektivt
Let adgang til hjemmesiden. Nu er jeg spændt påhvilet barnebarnet siger til gaven.

Respuesta de Hobbix
Super fin service fik varen hurtigt tusind tak for det

Respuesta de Hobbix
Hurtig levering og pakket ok.
Alt ok

Respuesta de Hobbix
Más información sobre otros tipos de reseñas.