Produktet (foundation) havde mærkelig klistret substans fund omkring sig hvor man skruer “hovedet” af, har ingen ide om hvad det var men synes det var ret mærkeligt og klamt
Consulta las opiniones de los clientes
Fine priser og hurtigt modtagelse samt rigtig god kommunikation vedr ordre Vil helt klart handle der igen
Her finder jeg mine yndlings produkter til det halve af prisen. Altid hurtig afsendelse!
отлично работают, заказываешь, и практически сразу отправляют посылку. Из моего большого опыта заказа товара по интернету, это самая быстрая по доставке. Упакован товар качественно. Косметика не проср... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi er en online-butik med et meget bredt sortiment indenfor mange forskellige slags vare. Hobbix har de billigste online-priser indenfor personlig pleje, tonere, underholdning og meget andet. Så klik ind på de forskellige kategorier og gå på opdagelse blandt de tusindvis af vare her i shoppen. Hobbix er din garanti for kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Vi glæder os og ser frem til at betjene dig.
Información de contacto
Cypresvænget 9, 5270, Odense N, Dinamarca
- www.hobbix.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering.
Varen var i perfekt stand ved levering.

Meget tilfreds!
Billige produkter, som alle levede op til forventningerne og hurtig levering - jeg kommer helt klart til at handle hos Hobbix igen! 👏

Respuesta de Hobbix
Good service and fast delivery
Good service and fast delivery.
I really recommend.
Thanks

Respuesta de Hobbix
Jeg har stadig ikke modtaget mine vare
Jeg har stadig ikke modtaget mine vare. Leveringstid er for lang.

Respuesta de Hobbix
Gode priser og hurtigt levering.
Gode priser og hurtigt levering.

Respuesta de Hobbix
Hurtige svar, gode priser.
Hurtig svar på email om deres produkter. Hurtig levering. Gode priser.

Dårlig kommunikation
Jeg bestilte en vare og der gik en uge uden modtagelse. Jeg skrev til firmaet som fortalte mig at de var på ferie og det havde de skrevet på hjemmesiden, hvilket var rigtig nok. Jeg er bare ikke vant til at handle på butikker som Har helt ferielukket og som ikke sender varer ud. Jeg skrev også til dem at da jeg selv tog på ferie så kunne jeg ikke nå at hente pakken så den ville blive sendt retur, og jeg bad dem samtidig om at vente med at sende pakken til efter min ferie. Den blev sendt alligevel så nu har jeg betalt for fragten og det bliver sendt retur til firmaet fordi at jeg stadig er på ferie. Det er lidt dårlig kommunikation

La experiencia Trustpilot