Traumatiseret hund efter et besøg
Traumatiseret hund efter et besøg, hvor de var 2 personer til, at holde ham foruden den unge hr. dyrelæge. Jeg blev sendt udenfor døren imens og kunne høre, hvor voldsomt det var, jeg er så ked af, at jeg ikke stoppede det, men regnede med personalet vidste, hvad de gjorde.
Min hvalp var 7 måneder på det tidspunkt og nu er han 8 måneder og siden besøget bliver han dybt ulykkelig når han er alene hjemme og jeg kan heller ikke få lov, at klippe hans negle og trimme ham længere. Jeg ringede til dem for 14 dage siden og talte med deres adfærdspsykolog og det gav ikke meget andet end hun hun synes det var en god ide, at jeg kiggede forbi på besøg hvilket jeg selv foreslog. Så jeg tog på besøg og min hvalp stressede straks da vi trådte ind og vi fik afvide , at det var bedst vi gik igen, da han stressede.
Så nu har vi skiftet dyrelæge og må nu betale en bedøvelse for, at han kan få klippet negle og noget beroligende inden bedøvelsen også.. 7 måneder gammel og
hans tillid til andre er fuldstændig ødelagt.
Før kunne jeg/vi gøre alt ved ham..
Jeg har selvfølgelig efterfølgende eftertænk situationen og nutidens dyrelæger burde vide bedre og jeg tænker ikke Højbjerg dyreklinik giver erstatning .
19 de diciembre de 2023
Opinión espontánea