Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede oplossing gekregen nadat eerste bookcase hoesje na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk had. Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die e... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als react... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik zal dit bedrijf niet recommenderen

Ik zal dit bedrijf niet recommenderen. Dubbelzijdig hoesje besteld met eigen bedrukking en deze kwam vol met spikkels erop aan, bedrukking anders dan de voorbeeld hoe ik deze gemaakt heb. Mailtje gestuurd want hebben geen nummer en kreeg die avond reactie, aangegeven wat er mis mee is en dat ik een nieuwe wil maken hierdoor.
Over een week gewacht en ze zouden exact de zelfde hoesje opsturen.. Hallo? 🙂

Daar zijn betere sites zoals B2C telecom, hebben telefoonnummer en vd week een hoesje voor mijn tablet gemaakt. Kwam binnen en uitstekende kwaliteit.
Goedkoper is niet altijd beter dus kijk uit.

26 de junio de 2026

DRAMA

DRAMA

HOESJE BESTELD PLASTICH ROMMEL 50 EURO LICHTER

KRIJG GEEN REACTIE PER MAIL VAN BEDRIJF EMAIL BESTAAT NIET MEER KRIJG IK TERUG VAN MIJN MAIL

18 de junio de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste D'charell, het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het ontvangen hoesje en dat je ons niet hebt kunnen bereiken via e-mail. We nemen per e-mail contact met je op om dit op te lossen en sturen bij kwaliteitsproblemen altijd kosteloos een vervangend product.

Mooi hoesje

Mooi hoesje, goed gelukt!

17 de junio de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Sylvia! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je hoesje en dat het goed gelukt is. We wensen je veel plezier met je hoesje!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had mijn klacht via Trustpilot…

Ik had mijn klacht via Trustpilot gedaan over hoesjemaken.nl zowaar kwam er een reactie ze zouden er naar kijken nadat ik hun de bestelnummers had gegeven wat ik gedaan heb en weer geen reactie meer ontvangen terwijl ze zeiden dit zo spoedig mogelijk op te zullen lossen totaal niet betrouwbaar dus.

10 de junio de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste Christian, het spijt ons dat je na het doorgeven van je bestelnummers geen verdere reactie van ons hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met je op om dit alsnog samen op te lossen.

Super mooi

Super mooi. woensdag besteld, vandaag in huis. Het hoesje is mooier als verwacht. Een dikke 10

10 de junio de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste Ingrid, bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je hoesje zelfs mooier is geworden dan je had verwacht en dat de levering zo snel was. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tot 2 keer toe is er iets misgegaan met…

Tot 2 keer toe is er iets misgegaan met het bestand met de foto. Eerste keer kreeg ik vouchercode om opnieuw te bestellen. 2e keer gaan ze het bedrag terugstorten. Kan 10 dagen duren.

9 de junio de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste Claudia, wat vervelend dat er tot twee keer toe iets is misgegaan met je fotobestand. Onze excuses voor het ongemak. We nemen per e-mail contact met je op om je te informeren over de status van de terugbetaling en dit netjes met je af te handelen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Magneetje sluit niet en hoesje kapot

Bij het eerste (dubbele) telefoonhoesje sloot het magneetje niet. Ik kreeg een nieuwe toegestuurd, waar de binnenkant meteen kapot scheurde en wederom het magneetje niet sloot. Ik wilde een oplossing, maar dan hoor je opeens niks meer…. Niet meer kopen hier dus helaas!

19 de mayo de 2026

Beste Sabine,

Het spijt ons te horen dat zowel het oorspronkelijke hoesje als de vervanging problemen vertoonden en dat u daarna geen reactie meer van ons heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We nemen per e-mail contact met u op om dit alsnog op te lossen, en indien er sprake is van een kwaliteitsprobleem zorgen wij altijd voor een kosteloze vervanging.

Slechte klantenservice!

Ik heb screenprotector besteld en kreeg de verkeerde geleverd, bericht gestuurd en ze blijven vragen om een screenshot van de instellingen van mijn telefoon om te zien welke telefoonnik heb. Ik heb 3 keer een herhaalbericht gestuurd dat het om een iphone 17 gaat en krijg geen respons meer! Zij willen een foto, ik ga geen foto van mijn instellingen sturen, ik geef aan dat het de iphone 17 is. Net foto van achterkant doos gestuurd! Helemaal klaar mee, schandalig hoe er om wordt gegaan met klanten, dit is al de 2e keer dat ze dit doen. Nooit meer hier bestellen!

12 de mayo de 2026

Beste Manon,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Onze excuses voor de onduidelijke communicatie en het uitblijven van een reactie, dat is uiteraard niet de bedoeling. We nemen per e-mail contact met je op om dit alsnog netjes voor je op te lossen.

Hoesje met foto laten maken,

Hoesje met foto laten maken,
Na 2 dagen laat de foto al los.

Geprobeerd contact op te nemen, maar moet een account aanmaken en na meerdere pogingen geeft die elke keer invalid aan..

Nergens ook een mail of tel nummer waar je wat naar kan sturen

13 de mayo de 2026

Beste Jeff,

Wat vervelend om te horen dat de foto al na 2 dagen begon los te laten en dat het niet lukte om contact met ons op te nemen. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de kwaliteit en service die je van ons mag verwachten. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen graag voor een gratis vervanging.

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. Onze zoon heeft voor mijn verjaardag van zijn eigen geld een hoesje gekocht.
Tot onze verbazing ging deze wel erg snel kapot!! Hele slechte kwaliteit!
Er wordt normaal met de telefoon omgegaan en hij is ook niet gevallen!
Hij is erg teleurgesteld. Voor hem toch veel geld met een bijbaantje.
Geprobeerd een mail te sturen maar dat mail adres klopt niet! Account aanmaken lukt ook niet en zou ook niet nodig hoeven zijn.
Dus helaas geen aanrader

11 de marzo de 2026

Beste Clementina,

Wat verdrietig om te horen dat het hoesje zo snel kapot is gegaan, zeker omdat het een bijzonder cadeau van jullie zoon was. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen graag voor een passende oplossing en een gratis vervanging.

Echt geweldig

Echt geweldig. Heb een custom hoesje laten maken en de kwaliteit is echt Perfect!

2 de mayo de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je enthousiaste review, Daniella! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw custom hoesje en de kwaliteit ervan. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb mijn hoesje nog steeds niet…

Ik heb mijn hoesje nog steeds niet ontvangen na 2 weken

10 de mayo de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste Peter, wat vervelend om te horen dat u uw hoesje na 2 weken nog steeds niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. We nemen per e-mail contact met u op om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Veelbeloofde advertentietekst niet waargemaakt

Vind dat ze niet moeten adverteren met voor 16.00 besteld morgen in huis. Dat moet zijn morgen verzonden uit God mag weten welk land, terwijl je bij een .nl winkel koopt.
Na 7 dagen kwamen de hoesjes uiteindelijk aan. Na vele emails geen antwoorden meer.
Voor zover nu, 2 dagen, zien de hoezen er goed uit. We zijn benieuwd hoelang dit duurt

8 de mayo de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste H., bedankt voor uw feedback en excuses dat de levering langer duurde dan verwacht en u niet tijdig een reactie van ons heeft ontvangen. We begrijpen uw teleurstelling hierover. Fijn om te horen dat de hoesjes er goed uitzien en we nemen uw opmerkingen over de communicatie en levertijd zeker mee ter verbetering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super netjes gemaakt snel geleverd goed…

Super netjes gemaakt snel geleverd goed verpakt

4 de mayo de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je mooie review, Di! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de snelle levering en de verpakking. We hopen dat je veel plezier hebt van je hoesje!

Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen

Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen. De website geeft geen e-mail adres of telefoonnummer om contact op te nemen. Uiteindelijk geprobeerd via een DM op Instagram, maar na drie dagen nog geen reactie. Bestellen is duidelijk een gok.

28 de abril de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste D., wat vervelend om te horen dat je bestelling na 7 dagen nog niet is ontvangen en dat je geen reactie hebt gekregen op je bericht. Onze excuses voor het ongemak en de slechte ervaring. We nemen zo snel mogelijk per e-mail contact met je op om dit voor je op te lossen.

Print verdwijnt snel

Via Trustpilot contact gelegd en een nieuwe case ontvangen, die eerst goed uitgehard was. Deze is wel goed, bedankt voor de oplossing, Hoesjemaken.nl
Ik ben zeer tevreden met de hoes en met de service die gegeven is!
De print is scherp, mooie kleuren! Fijne pasjeshouder, makkelijk eruit te halen.

2 de mayo de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Beste Suzanne, wat jammer om te horen dat de print zo snel beschadigd raakt en dat je daarnaast problemen ervaart met het account/inloggen. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen uiteraard voor een gratis vervanging.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik dacht dat ik werd opgelicht maar ik…

ik dacht dat ik werd opgelicht maar ik heb het echt binnen gekregen!!!!!!!!! :)

3 de abril de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Bedankt voor je review, Ferenc! Fijn om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je tevreden bent 😊. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

trage levering

mooie keuzes, levering duurt erg lang, na de bestelling sturen ze dat er vertraging op de bestelling zit, dat was ondertussen 7 dagen geleden. niets meer gehoord ervan, ik hoop mijn pakketje nog te ontvangen.

10 de abril de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Het spijt ons te horen dat de levering langer duurt dan verwacht en dat u nog niets heeft ontvangen, Robin. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen contact met u op via e-mail om dit te controleren en lossen het zo snel mogelijk voor u op, indien nodig met een gratis vervanging.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Matig hoesje wat ik niet ga gebruiken het hoesje er echt slecht uitzien…

Vind het hoesje er echt slecht uitzien erg goedkoop!

18 de marzo de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Het spijt ons te horen dat het hoesje niet aan je verwachtingen voldoet en dat de kwaliteit tegenvalt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen je teleurstelling. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen indien nodig altijd voor een kosteloze vervanging.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoesje besteld daarna krijg track en trace daarna stil

Hoesje besteld krijg een ordernummer, er wordt gemeld hoesje is onderweg maar dan blijft het stil. Niks geleverd mail gestuurd geen reactie. Ik ga hier niet nog eens bestellen.

26 de marzo de 2026

Respuesta de Hoesjemaken.nl

Het spijt ons te horen dat uw hoesje niet is ontvangen en dat u geen reactie heeft gekregen op uw e-mail, Rutger. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we nemen hierover contact met u op per e-mail om dit snel op te lossen. Indien uw bestelling verloren is gegaan, sturen wij altijd kosteloos een vervangend product.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.